301

Re: Discutii despre Concurs

@blackangel
Poza este foarte frumoasa dar, din pacate nu poti participa la concurs. Iata ce scrie in regulament: "Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana azi, 14 ianuarie 2010."
Te asteptam la concursurile viitoare!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

302 (edited by birdslover 18-01-2010 22:11)

Alina, nu e nevoie sa postezi o poza de 3 ori big_smile
Latifa, are ceva daca nu i se vede capul lui David? big_smile

303

birdslover wrote:

Alina, nu e nevoie sa postezi o poza de 3 ori big_smile
Latifa, are ceva daca nu i se vede capul lui David? big_smile

Probabil ca Alina a avut o problema cu netul... smile Am sters eu 2 dintre mesaje. Nu fiti rautaciosi, se poate intampla oricui.
Nu cred ca e vreo problema daca lui David nu i se vede capul.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

304

succes tuturor in concurs si nu conteaza cine castiga ci doar ca suntem prieteni cu toti...
multumim latifa ca ai organizat inca un concurs

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

305

Silviu: Foarte frumoase amandoua! Sunt superbe! :pls:

Se pot pune si poze mai vechi(din vara) sau trebuie sa fie recente? :rusine:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

306

Locul I - diploma. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

307

:sol: am pus poza de 3 ori???  :bang:  , nu am observat , nu imi dau seama ce s-a intamplat :merci:

308

smile smile ..

alina..cred ca nu'ti dai seama..sau nu stiu ce se int..

ca si acum a postat de 2 ori acelasi mesaj smile tongue

Ana :heart:

309

As vrea sa particip si eu la concurs  :rusine:
Pot pune o poza mai veche (din vara)?  smile

310

Multumesc! :merci:

311

nu te va opri nimeni sa participi la concurs atata timp cat vei respecta regulamentul deci asteptam poza in concurs, succesc

312

dyenutza_bella wrote:

As vrea sa particip si eu la concurs  :rusine:
Pot pune o poza mai veche (din vara)?  smile

Scuza-ma, abia acum am vazut mesajul tau. Da, poti pune si o poza mai veche, nu-i nicio problema. Succes! smile

Termeni si conditii

313

Multumesc! :pup:

314

@miru99
Din pacate nu poti participa la concurs. Iata ce scrie in regulament: "Pentru a evita trisarile, la concurs pot participa si vota numai utilizatorii care s-au inscris ca membri ai site-ului si forumului pana azi, 14 ianuarie 2010."
Te asteptam la concursurile viitoare!

Termeni si conditii

315

si oricum am vazut ca a pus doua poze din cate am inteles eu numa o poza putem sa punem

316

Ma gandeam ca ar trebui sa zicem de la inceput: daca vreti ca si pe viitor sa mai fie concursuri, nu mai trisati facandu-va conturi clona ca iar o suparam pe Latifa si nu mai pupam nimic! smile

317

iusty foarte frumoasa poza pusa in concurs succes...

318

Iusty doar stii ca o ador pe popica!!! Eu nu particip la concurs! oricum nu castig niciodata... sad la orice concurs asi  participa  :cry: o sa o vatez pe iusty :bravo:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

319

Multumesc tuturor :pup: ...ma uiteam prin poze si am gasit-o pe asta cu popica si mi s-a parut tare simpatica smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

320

Mony.....toti ar trebui sa participam la concurs.Toti avem animale frumoase si iubite.Si din cate vad sunt putine pozele si e pacat.Suntem destul de multi care activeaza zilnic sau chiar daca nu ,intra des pe forum ,cum au timp.Parerea mea este ca toti ar trebui sa avem o poza acolo.E o competitie frumoasa si suntem ca o familie mare.Asa ca .....vreau sa vad mai multe poze acolo,dragi prieteni. :k:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

321

off animalutul meu din  concurs nu se simte  bine ... hamsterikul  (Tolea) are cancer,si asta astazi am aflat sigur ca are sad sper sa se vindece si sa fie bn, doctorul a zis sa ii dau cu baneocin praf ..e oare bn ???

- Bianca

322

Cancer la hamsteri....:| doamne imi pare rau.... :cry:

Un spitz corcit cu pechinez (Bella) , 2 nimfulini (Mango si Ares). Ingerasii: un roborovsky (Pufu)    [ Sabrina ]

323

hamsterii au boli de care multi habar nu au. neutral Am gasit pe un site http://www.hamsterific.com/ pt cei care stiu engleza recomand. big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

324

din pacate exista si la hamsteri...si e ff urata e mare si e carne vie :cry: poza e fffff veche cea din concurs...am o poza cand era mai micutza...acum o crescut..

- Bianca

325

@monyxme
Ti-am sters fotografia pentru ca nu respecta regulamentul concursului:
"participantii sunt invitati sa posteze cate o fotografie amuzanta"
Tu ai "compilat" 4 fotografii. In plus, regulamentul spune ca fotografia trebuie sa fie amuzanta, nu ca textul care o insoteste trebuie sa o transforme in ceva amuzant. Mai ai inca timp sa postezi o fotografie care sa respecte regulamentul. Succes! smile

Termeni si conditii