276

Re: Discutii despre Concurs

irinuca wrote:

80% au intre 8 si 15 ani :sol:

Nu-i chiar asa, sunt foarte multi pe forumul asta care depasesc 18 ani. wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

277

irinuca wrote:

80% au intre 8 si 15 ani :sol:

eu as zice sa mai pui cateva poze si la  sectiunea reptile. nu ar strica.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

278

testoasa nu mai e la mine....nu prea are rost sa pun sad

279

Unul de 15 ani nu se mai numeste copilas :sol:
Frumoasa broasca big_smile

280

ma bucur ca broscuta era a ta wink

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

281

da da :heart: :bravo: :heart: ... broscutza este a ei :heart: ... sh ce frumoasa e :heart:

Ana :heart:

282

si ce daca 80% au 5-15 ani  inseaman ca sunt copii maturi care gandesc matur si au responsabilitati
bv capshunik& roco :bravo:
foarte frumos roco sa ai mare grija de el... :heart:

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

283

Latifa,mai faci concursuri?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

284

Latifa cum ramane cu conscursul AnimaTest din site? se mai tine? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

285

iloveanimals wrote:

Latifa cum ramane cu conscursul AnimaTest din site? se mai tine? smile

Eu as vrea sa-l mai tinem, dar daca e sa facem din nou politie ore intregi in fiecare zi... mai bine ne lipsim. Nici nu stiu ce sa zic... O sa ma mai sfatuiesc si cu restul colegilor.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

286

Sa speram ca o sa mai fie concursuri big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

287

te rugam latifa mai fa concursuri :pup: ca sunt ff frumoase si nu o sa mai fie fraude :heart: te rugam...mai gandeste-te si poate organizezi iar :heart: orice decizie ai lua noi o sa fim fericiti wink pt ca tu iei mereu  decizii bune :heart: :pup: :heart:

- Bianca

288

Cine triseaza ar trebuii bannat o luna. wink Sa vada c nu e bine ceea ce face si ca mai bin state in banca lui si castiga cinstit. wink

289

Mai facem un concurs?

290

Silviu, cutu acela e cutu tau :rusine: ? Nu stiam ca ai caine :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

291

Da nici eu nu stiam , dar e foarte frumos .  big_smile

:heart: ¤ Anyta ¤  :heart:

292

annymary40, ti-am sters poza de la concurs pentru ca este luata de pe net: http://www.bandofcats.com/wp-content/up … bottle.jpg
In regulament scrie clar ca pozele participante trebuie sa fie poze cu animalele utilizatorilor:
"Concursul se numeste "AnimaFun" deoarece participantii sunt invitati sa posteze cate o fotografie amuzanta cu animalutele lor.
Iata si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca imaginea:
- sa reprezinte un animal (orice animal, la alegere, dintre cele pe care utilizatorul le detine) surprins intr-o ipostaza cat mai amuzanta"
Daca doresti sa participi la concurs trebuie sa pozezi animalutele tale.

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

293

Silviu, catelusul din poza de la concurs e al tau?

Termeni si conditii

294

Am inetels wink si promit sa nu se mai repete pentru ca nu am stiut. Acum am citit regulemantul :rusine: si am pus o poza cu unul dintre peruseii mei. Sper sa fie bine de aceasta data.

Adaugat: 15-01-2010 19:05

silviu wrote:

Da Latifa, este al meu, de ce nu pare?
Vorbesc serios ca este al meu pun si filmare cu el si cu mine ca sa ma credeti. :wow: :wow: :wow:

Nu e vorba ca nu te credem. Doar ca pana acum nu ai mentionat nimic de catel si noi am mai avut aici mai multe incercari de a trisa la concursuri. Eu imi fac datoria sa verific autenticitatea pozelor.

Adaugat: 15-01-2010 22:15

annymary40 wrote:

Am inetels wink si promit sa nu se mai repete pentru ca nu am stiut. Acum am citit regulemantul :rusine: si am pus o poza cu unul dintre peruseii mei. Sper sa fie bine de aceasta data.

Da, acum e bine. smile

Adaugat: 15-01-2010 22:16

smile Ma bucur ! Bafta participantilor!

295 (edited by biancadumi 15-01-2010 22:25)

Succes la toata lumea !! :sanatate: :sanatate:

- Bianca

296

Silviu este adorabila Cora ta. ar fi bine sa pui poze cat mai multe cu ea pe forum sa ne bucuram de prezenta ei. e o dulceata sincer. o pupa mama si pe ea si pe toate animalutele de pe concursul anuma

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

297

Ce draguti sunt ! :heart: :heart: Vreau si eu unul !! :pls: La noapte vin si ti-o fur...

298 (edited by capshunik 17-01-2010 13:43)

ah :heart: silviu..ce dragalasa e :heart:

299

ce rea sunt.. aqm obs ca sunt diferite smile ..

aman2 sunt superbe :heart:

300

ce frumossss :heart: :pup: smile smile