Re: Chow-Chow
Am fost plecat, si nu am mai fost pe faza cu ce se intampla pe aici
Oricum va doresc tuturor Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
Am fost plecat, si nu am mai fost pe faza cu ce se intampla pe aici
Oricum va doresc tuturor Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!!
daca ar fi venit mosul in persoana lui Star, ar fi fost cel mai frumos Craciun. dar e splendid in tablou.
Ce frumos e Suana .... :pup: :pup: :pup: iti multumesc ca ai luat decizia de a nu ne parasi si un sfar ignorai pe cei pe care nu ii suporti si sunt cu adevarat impertinenti.... :pup:
A trecut..... si observ cu bucurie ca putem discuta intre noi.Astazi cred ca batem recordul la cat am scris,la toate topicurile ,si chiar daca am fost off-topic,am completat doar si am revenit la discutiile pe tema respectiva.Asa e o familie si asa sunt prietenii.Nu puteam oricum sa plec de aici :pup:
Bineinteles ca nu ai fi putut, s-ar fi suparat si Latifa. Dupa ce ca face totul pt noi , noi suntem mofturosi si la fiecare cearta zicem ca plecam dupa forum.
Alt forum ca asta nu se mai gaseste. :heart: E unic din toate punctele de vedere. :pls:
A trecut..... si observ cu bucurie ca putem discuta intre noi.Astazi cred ca batem recordul la cat am scris,la toate topicurile ,si chiar daca am fost off-topic,am completat doar si am revenit la discutiile pe tema respectiva.Asa e o familie si asa sunt prietenii.Nu puteam oricum sa plec de aici
:pup:
asa te stiu eu si asa vrem sa ramai. te pupam si pe Star la fel. astazi am discutat cu sotul meu sa facem o vizita la catelusa care va avea pui. sau are :wow: ? ca nu mai avem nici un semn de viata si eu ma topesc dupa rasa asta.
i-mi este dor de Star. vreu in fiecare zi cate o poza cu el. asa ma linistesc sigur. :cry: :pup:
O sa pun poze cu Star....Dar parca ziceai ca mergeti sa vedeti catelusa cu puii? S-a intamplat ceva?Daca vrei neaparat ,ma pot interesa si in alta parte de un pui pentru tine.
Adaugat: 04-01-2010 14:55
Ce vrea piticotul asta iara?
O sa pun poze cu Star....Dar parca ziceai ca mergeti sa vedeti catelusa cu puii? S-a intamplat ceva?Daca vrei neaparat ,ma pot interesa si in alta parte de un pui pentru tine.
nu am avut timp. te anunt cand mergem.
Vremea ne joaca feste,asa ca daca nu avem zapada sa zburdam,facem pozele asa incat sa para ca ne bucuram de zapada
Make your own Glitter Graphics
Adaugat: 05-01-2010 18:02
Atata sunt de alintat....de nu mai pot :angel: :heart:
Adaugat: 05-01-2010 22:34
M-am costumat si eu de ziua lu' mami........ :sanatate:
Daaaaaaaaa,a fost ieri :rusine:
LA MULTI ANI!sa ai parte numai de cele mai frumoase lucruri in viata si sa te bucuri din plin de animalutele tale. :pup:
Sunt cam plictisit pe vremea asa
asa mai merge. l-am vazut pe Star si sunt multumita. :pup:
Cascatul lu'mama :heart:
Ce frumos ,si pufos bineintele,e star!!! il ador :heart: :heart:
iubitul meu. prima poza e dulcica de tot. ce pupa mama boticul tot tot. :pup:
Scumpul de el !!! Uite, ca nu au disparut gentlemanii, aduce si trandafiri lui mami.. :heart:
Cina se ia .....in trei :k:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow