Re: Porcusori De Guineea
Sa-ti traiasca dudix :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
Sa-ti traiasca dudix :k:
se inteleg porcusorii l-a acceptat?
da :heart: fara probleme :heart:
Adaugat: 26-12-2009 20:39
multumesc Estera :pup:
Adaugat: 26-12-2009 20:40
poze cu chocho[cel cu mult alb] si mojo :heart: baieteii mei :rusine:
vaii cat sunt de frumosiiii sa-ti traiasca cum de i-ai gasit pe amandoi asa ciufuliti si eu doresc pentru al meu da asa mic ca si el si al meu are 3 luni si na nu i-as lua unu mare pt ca vreau sa-l cresc eu, dar nu gasesc in tot orasu :cry:
pai ala mai mare[chocho] l-am cumparat eu iar al 2-lea l-am primit de craciun de la iubi :rusine:
Adaugat: 31-12-2009 11:38
deci...aveti vreun secret pentru a tine cusca porcusorilor curata mai mult timp? ca nazdravanii mei fac foarte multa mizerie si sunt nevoita sa le schimb talasul zilnic...iar pe la altii am auzit ca o data la 2 zile...
chiar sunt niste porci :heart:
Eu am unul singur si tot trebuie sa schimb tot talasul zilnic.Ii poti inlocui rumegusul cu talas din hartie,se gaseste la pet-shopuri si absoarbe mai bine umezeala si in plus de asta nu miroase asa de urat cand isi face porcusorul nevoile.
nu e vorba de umezeala...doar ca..la inceput fiecare avea coltisorul lui...dar acum :wow: talasul e plin de "bulinute" :rusine:
Ba da, e vorba de umezeala, dn cauza umezelii te trezesti mai tarziu ca porcutul tau e chel intr-un anumit loc, si te intrebi"oare de ce?", aia se numeste micoza, sa face dn cauza umezelii.
:wow: aoleu... :wow:
sa stiti ca mie mi se pare la al meu ca este asa oare de aia? si ce sa`i fac daca este pe alocuri fara par ca sa zic asa....are un acvariu foarte mare este el singur un metru lungime are
Pai stii, acvariile nu sunt bune ca sa tii porcutul il ele, iti trebuie o cusca cu mare, in partea de jos are plastic si in partea de jos bare. Ofera ventilatie in cusca porcutului si nu va mai fii asa fricos.
Esti sigura? Adica locul este fara par? are perisor asa scurt in zona aia? Pune niste poze.
E ceva de genu?
nu nu este asa nici vorba el are vartejuri este aja ciufulit si mi se pare mie ca parca are asa spatiu loc fara par si mai multe vartejuri ....doamne saracuti cei din poza :cry:
Cel din poza e porcutul meu. I-a trecut.
tocmai m-m uitat p filmuletu afisat de tine este superb..cum i-a trecut c i-ai dat?
Pai baiata o data pe saptamana cu sampon nizoral, si in fiecare zi cu crema nidoflor, in perioada asta le-am dat si vitamina C cu beres.
Vrei sa incerci si tu? :wow: Mai bine pune niste poze cu un aparat, sa fie clare, sa-ti zis daca este sau nu micoza, ca baita la porcusori nu este recomandata.
aa si eu am fost l veterinar si mi-a recomandat ceva medicamente si spalat cu nizoral trebe sa-l mai spal ... se scarpina foarte mult parca acum nu se mai scarpina asa .. ii dau si eu vitamina C da beres nu nu i-am cumparat , are ceva daca ii pun cateva picaturi in apa si p mancarica?
Mai bine ii dai din mana ta sa fii singura ca mananca, in apa nu prea iti dai seama daca bea sau nu. II pui pe o feliuta de castravete sau altceva si ii dai.
bea apa inca foarte multa ...mz am sa fac asa
:cry: nu pot sa cred :cry: neaparat tre sa povestesc cuiva . acum cativa ani locuiam in spania cu o familie de peruani , intr-o zi au primit pachet din peru si au gatit o mancare cu ceva ce au primit in pachet . m-au invitat sa mananc si eu , am refuzat pt ca nu stiam ce animal e acel CUI (asa il numeau ) , au incercat ei sa imi explice dar tot nu mi-am dat seama , credeam ca e ceva soi de iepure . in fine acum o jumatate de ora am vorbit pe mess cu susana (fiica peruanilor) si ne-am adus aminte de momentele pe care le-am petrecut cu ei , printre care si faza cu CUI . am facut ceea ce pana acum nu mia trecut prin cap sa fac , am intrat pe google si am scris CUI PERU (am cautat imagini) :cry: :bleah: :cry: :bleah: :cry: . daca va iubiti porcusorii de guineea nu incercati sa faceti ca mine , mai bine sa nu vedeti pozele pe care le-am vazut eu ...:cry: si eu am avut un porcusor de guinea acum cativa ani si am incremenit cand am vazut pozele ..... si cica carnea de CUI e considerata o delicatesa . daca v-am facut sa va intristati imi pare rau , da simteam nevoia sa spun cuiva. :cry:
Adaugat: 30-01-2010 02:28
am uitat sa mentionez ca , CUI= PORCUSOR DE GUINEEA cred ca va-ti dat seama .
Alina asa este, crud dar adevarat, in Peru porcusorii de guineea sunt crescuti cum sunt crescute la noi gainile, adica doar pt mancare. :cry:
Doamne, oribil
! Eu care imi doresc asa de mult 2 porcuti si nu-i pot avea, altii ii mananca :cry: :cry: :cry: ...saracutii!!! :furios:
nu stiti de ce face porcusorul meu din dintisori?
Clantzane din dinti cand este nervos sau se pregateste de un atac.
da asta stiam si eu da de nervos nu mi se pare ca-i nervos pentru ca se joaca sta linistit pe mine mna mz oricum
Pai el e singur, de ce nu-i aduci un partener?
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea