176

Re: Iepurasi

Didika sa va ajute D-zeu.Atunci veti avea loc pentru un mic zoo.Se pare ca si parintii tai iubesc animalele si asta este un lucru laudabil.Incet dar sigur visul se va implini.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

177

Multumesc.Da si parintii mei iubesc animalele mult.Dar nu suporta un caine/pisica in casa pt. ca nu in apartament ar trebuii sa traiasca.

:nimfa: Paco&Jake^Nimfe |Didi cool| Scumpii mei

178

La ora asta,noi,cei mici,deja dormim :heart:

http://i45.tinypic.com/2lngsqw.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

179

Ce dragut e smile :heart: ! E o scumpete :heart: ! Suana, o sa ma molipsesti :heart: !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

180

Este bestial!!!!
Foarte frumos,mi-ar placea si mie un iepuras!
Ne poti spune(poate nu am fost atenta) in ce cusca sta?Sau il lasi liber ?

Gabriela

181

Are culcusul lui.Nu pot sa-l las tot timpul liber dar dupa ce trage un pui de somn si se joaca a pe afara,intra singurel acasa.E cumintel,noaptea mai rontaie cusca ,drept pentru care il mutm in hol.

182

Te invidiez!

Gabriela

183

:pup:  pupam si noi nasicul mic la iepuras.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

184

Si eu am avut un iepuras cand eram mica:D...Il chema...Rila-Iepurila=):rusine:Era alb cu grisi cu niste urechi!!!!:wow:

Animalutzele mele:o broscutza testoasa,2 catelusi,2 perusi big_smile

185

Si eu pe aici...il caut pe mosul.Am fost tare cumintel asa ca sigur vine....  :rusine: wink

186

Suana la cate animale ai o sa il cocosesti pe mosul smile saracul va trebui sa cara saci grei la aniamlutele tale :heart: :pup:

- Bianca

187

Mosu' s-a smecherit anul asta wink ,a facut comanda pe net :bravo: ,ca saracul,vorba ta,avea ce cara la toti.  :k:

188

oooo ce mos modern :k: Suana sa pui poze cu darurile "copilasilor" smile adik sa le faci poze la fiecare cu cadoul primit :bang: sa vedem si noi cn a fost cuminte si a primit multe si cn nu :bang:

- Bianca

189

:k:

190

Buna idee Suana :k: ! Si eu trebuie sa le iau micutilor mei jucarii! Au primit ieri, Angeli o scara lunga de lemn si perusii niste zdranganele colorate smile ! Dar mai vin wink !

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

191

Bine ca e doar o rama si nu ninge pe mine.....ca eu sunt un iepuras mic si rasfatat ,invatat la caldurica. :rusine:
Craciun fericit tutror,alaturi de micutzi!!!

http://i50.tinypic.com/10rl8d1.jpg

PS:vai cred ca mosul e tare ocupat, cu atatea comenzi on-line dar sper ca maine sa ajunga si la noi.

192

Ada :pup:
http://i674.photobucket.com/albums/vv109/noway_dany/112309164826.jpg

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

193

Vai ce scumpa e....  :bravo: Si alintata.....  Pupici si morcovei multi . :pup: :pup: :pup:

194

Ce de iepurasi scumpi si dragalasi :bravo: ...suana, ai putea sa-mi spui ce specie e Crystal :heart: ? Tare mult mi-as dori unul :heart: sa-l cheme Urechila smile !

Iusti

195

Cap de leu cumva? hmm Daaa, Cristal zici ca e din desene animate. smile :heart: :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

196

Offff, vreau si eu un Urechila :bravo: :heart: ...de abea astept sa vina Pastele smile

Iusti

197 (edited by suana 23-12-2009 21:00)

Da,cap de leu.... Sa-l vedeti cand se arunca pe o parte si se alinta.A copiat o pozitie de leneveala de la Star. smile
Pai de ce tocmai Pastele....Cristal are un an ,l-am luat anul trecut inaintea Craciunului cu cateva zile.

198

am avut si eu un ieperas tare dragalas pe nume puf smile l-am iubit tare mult dar a murit pt a eu l-am tinut vreo doua sap. la bloc apoi l-am dus la tara pt ca a crescut prea mare si a murit pt ca nu era obisnuit sa stea intr-o cusca sad

Adaugat: 28-12-2009 15:47

Era asa curat...niciodata nu si-a facut nevoile langa mn  sarea si se ducea si facea in cutiuta neutral

Un papagal Rosella :heart: -Teodora Alina- :heart:

199

suana wrote:

Da,cap de leu.... Sa-l vedeti cand se arunca pe o parte si se alinta.A copiat o pozitie de leneveala de la Star. smile
Pai de ce tocmai Pastele....Cristal are un an ,l-am luat anul trecut inaintea Craciunului cu cateva zile.

suana unde isi face nevoile iepurasul..? neutral

:heart: -SABINA- :heart:

200

In casuta lui......ei mai scapa cativa nasturi  cand e pe afara :rusine: ,dar le adunam repede.

cutegirl,daca iepurasul e cel din poza,normal ca a murit la tara.ala e iepuras de companie care se tine in casa.