Re: Porcusori De Guineea
help me! am un pitic:heart: de 3 zile,e ok...dar de ieri stranuta...defapt mai mult pufaie:/ si nu stiu de ce...ma gandeam ca o vizita la veterinar ar fi ok,ce spuneti?
Probabil e din cuza talajului. Ce talaj folosesti?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea
help me! am un pitic:heart: de 3 zile,e ok...dar de ieri stranuta...defapt mai mult pufaie:/ si nu stiu de ce...ma gandeam ca o vizita la veterinar ar fi ok,ce spuneti?
Probabil e din cuza talajului. Ce talaj folosesti?
nu stiu cum se numeste..e de la pet shop...tipul de acolo mi l-a pus cand l-am cumparat...si pana acum nu i l-am schimbat pentru ca in ziua respectiva nu am gasit si cum sunt din provincie nu am avut de unde sa fac rost,abea in seara asta imi aduce tata
Adaugat: 14-12-2009 21:32
si al meu tot trei luni are si stranuta
sa-ti traiasca micutul :heart: :rusine: eu deja simt ca nu ma pot desparti de al meu,e adorabil si ii place compania oamenilor :pup: btw...are cineva pe aici de vanzare un baietel ca nu as vrea sa-l chinui adica sa-l las singur:D
si eu imi doresc sa ii cumpar un baietel da nu gasesc in tot orasu asa frumos ca jery al meu :cry: tu de unde esti? ..si eu il am de doua luni deci il am de mic mic si il ador este asa dragut si prietenos si jucaus ii ca si membru familiei
Toti porcutii sunt frumosi!!! Cum poti sa spui asta?
da sunt frumosi n`am spus ca nu sunt :cry: dar vreau tot asa ciufulit ca si jery al meu , dar prin oras nu usnt decat cu paru lins si negri sau sunt mari ,iar eu imi doresc unul tot as amic sa`l cresc eu cel mult 3 luni
:rusine: ai dreptate iloveanimals toti sunt frumosi,insa fiecare isi vede animalutul ca fiind cel mai...:D sincera sa fiu si eu cred ca al meu e extrem de frumos :rusine: dar pana la urma conteaza mai putin aspectul,are mai multa importanta comportamentul lui...prefer un animalut uratel dar care sa stie sa se apropie de stapani :heart:
dudix pune poze sa-l vedem ca sunt curioasa daca este ca si al meu eu ma bucur ca al meu este foarte bland jucaus si iubitor parca ar fi un copilas am sa va pun si eu cu jery al meu
Adaugat: 15-12-2009 10:28
Jeryku
dudix pune poze sa-l vedem ca sunt curioasa daca este ca si al meu
eu ma bucur ca al meu este foarte bland jucaus si iubitor parca ar fi un copilas am sa va pun si eu cu jery al meu
promit ca am sa pun in curand,seamana oarecum :heart: sa-ti traiasca puiutul :pup: in seara asta poate voi pune...mai intai sa-mi gasesc cablu la telefon :rusine:
apropo zambar3atzo cam cate mese pe zi trebuie sa aiba?si in constau mesele lor?sau le pui o data mancare si le-o lasi acolo
?
pai de exemplu acum dimineata i-am pus niste varzuta de bruxell ca de aia am gasit prin casa=) mar si atata apoi ii voi mai pune mancarica de a lui bobite din acelea si eventual daca nu mai are nimic seara sa aiba putin. dimineata cand aude vreo miscare prin camera incepe si tzipa de foame chitzaie si se zbenguie de colo colo pana ii dai trebe sa-l duc la veterinar saracutu iar pt ca se scarpina mult si ii cade paru
al meu nu prea mananca din mancarea lui speciala...nah poate la pet shop nu a fost hranit cu legume si fructe si acum le prefera pe astea
eu nu prea stiu ce sa ma fac cu apa,nu-mi dau seama cum sa-l fac sa bea
nu se atinge deloc de ea...
pai de exemplu acum dimineata i-am pus niste varzuta de bruxell ca de aia am gasit prin casa=) mar si atata apoi ii voi mai pune mancarica de a lui bobite din acelea si eventual daca nu mai are nimic seara sa aiba putin. dimineata cand aude vreo miscare prin camera incepe si tzipa de foame chitzaie si se zbenguie de colo colo pana ii dai
trebe sa-l duc la veterinar saracutu iar pt ca se scarpina mult si ii cade paru
Mesele trebuiesc 3 pe zi si variate. de exemplu dimineata puteai sa ii daid oar varza de bruxell, la pranz mar iar seara bobite.
Daca ii dai mai multe la o masa se va plctisi de ea si va devenii mofturos. Mai tarziu pe la 4-5 luni reduci cele 3 mese la 2, una dimineata si una seara, daca mai cere mancae pune-i fan.
Caderea parului este cauzata de lipsa vitaminei C. Fa-i o cura de 15 zile cu 3 bicaturi de vitamina C(pt copii, solutie) si 1 de Beres(solutie).
Adaugat: 15-12-2009 12:18
al meu nu prea mananca din mancarea lui speciala...nah
poate la pet shop nu a fost hranit cu legume si fructe si acum le prefera pe astea
Ai adapatoare nu? Unge tevia de la adapatoare cu un suc de fructe ceva. Asta il va ademenii sa bea apica.
nici al meu nu bea deloc din adaptoare stiu ca v-am si scris dar i-am luat suzeta si i-am pus intr-o canuta apoi dupa 2 sapt i-am pus iar suzeta lui si a mers singur si bea ...i-am uns si eu cu morcov castravete de toate ia-am pus si morcov sa roada de acolo de toate
deci vitamina C picaturi pentru copii? si ii pun in apa?
dudix.kidu wrote:al meu nu prea mananca din mancarea lui speciala...nah
poate la pet shop nu a fost hranit cu legume si fructe si acum le prefera pe astea
Ai adapatoare nu? Unge tevia de la adapatoare cu un suc de fructe ceva.
Asta il va ademenii sa bea apica.
am incercat deja si tot nu se atinge de ea mai astept..poate inca nu e obisnuit cu ea
si multumesc pentru "meniu"
nici al meu nu se atingea de ea numa cat gusta dar ti-am spus i-am pus in canutza de cafea apa si tot bea dupa ce i-am pus suzeta ii era sete si stia ca este apa si merge si bea doar no sa moara de sete
nici al meu nu bea deloc din adaptoare stiu ca v-am si scris dar i-am luat suzeta si i-am pus intr-o canuta apoi dupa 2 sapt i-am pus iar suzeta lui si a mers singur si bea ...i-am uns si eu cu morcov castravete de toate
ia-am pus si morcov sa roada de acolo de toate
deci vitamina C picaturi pentru copii? si ii pun in apa?
Nu in apa, ii pui pe catravete, rosie, morcov, peletele dn mancarea uscata, orice ai tu pe acolo.
Uite eu asa am.
hai ca pana am inceput eu sa va spun ca nu bea apa el s-a apucat de baut singur
:heart: apropo,voi cum le taiati gherutele?eu una nu ma descurc singura nu-l pot tine,desi modul de taiere e asemanator cu cel al papagalilor...oblic si la 1,5 mm de vena....:|
Niciodata nu o sa poti sa i l tai singura, pt ca se zbate. Rogi pe cineva sa te ajute.
hei...voi de cat timp ii aveti?
Al meu unu are un an jumate si unu 7 luni. Am doi baieti.
wow :heart: sa-ti traiasca amandoi...si eu mai vreau un prieten pentru chocho cam intr-o saptamana sau doua o sa il iau abea astept macar sa aiba cu cine sa se joace,mai ales ca dupa vacanta incep din nou scoala si va sta mai mult singur
Cluj-Napoca
Cautam pe cineva care sa aiba grija si sa il iubeasca pe porcutul nostru de 1 luna si 3 saptamani, maro si ciufulit. Abia l-am primit dar nu putem avea grija de el atat de bine pe cat ne-am dori, pentru ca suntem studenti si trebuie sa mergem la scoala. Il donam cu tot cu cusca si accesorii cuiva care are experienta cu porcusorii pentru a ne asigura ca va fi cel putin la fel de iubit pe cat e la noi.
Deva
O cunostinta de-a mea, Alexandra, care a mai fost inregistrata pe forum, dar si-a uitat datele, isi doneaza masculul, pe nume Fufu, deoarece se muta la camin si nu mai poate sa aiba grija de el. Varsta nu ii este cunoscuta.
Uite, am gasit 2 anunti de donatie a doi masculi, daca esti interesata zimi si contactez stapanul ... Anunturile sunt de pe site-ul Gemon.ro
eu i-as lua pe amandoi dar sunt departe...nah Cluj-Napoca si Deva eu stau la periferia Bucurestiului si nu cred ca as avea cum sa ma intalnesc cu stapanii,desi as vrea.... :cry:
Cluj-Napoca
Cautam pe cineva care sa aiba grija si sa il iubeasca pe porcutul nostru de 1 luna si 3 saptamani, maro si ciufulit. Abia l-am primit dar nu putem avea grija de el atat de bine pe cat ne-am dori, pentru ca suntem studenti si trebuie sa mergem la scoala. Il donam cu tot cu cusca si accesorii cuiva care are experienta cu porcusorii pentru a ne asigura ca va fi cel putin la fel de iubit pe cat e la noi.
http://i674.photobucket.com/albums/vv10 … c03638.jpgDeva
O cunostinta de-a mea, Alexandra, care a mai fost inregistrata pe forum, dar si-a uitat datele, isi doneaza masculul, pe nume Fufu, deoarece se muta la camin si nu mai poate sa aiba grija de el. Varsta nu ii este cunoscuta. http://i33.tinypic.com/120o77l.jpg
Uite, am gasit 2 anunti de donatie a doi masculi, daca esti interesata zimi si contactez stapanul
... Anunturile sunt de pe site-ul Gemon.ro
Este baiat cel micut si maro? sunt foarte interesata eu mai am inca unul si chiar imi doream inca un fratior pentru el si este foarte frumusel micutu eu sunt din Oradea , dar as putea mi-l aduca cineva pana in Oradea ...raspundeti la mesaj va rog
Sunt baietii amandoi, i-am ales pe astia doi pt voi. Nu cred ca se exista transport sa ti-l aduca pana in Oradea, numai daca poti venii t in cluj napoca sa il iei.
poti sa-mi dai o adresa de mail pe cine sa contactez pt porcusoru maroniu chiar il doresc te rog mult
Forum 4animale → Animale mici → Porcusori De Guineea