226

Re: Porcusori De Guineea

zambar3atza wrote:

Am rezolvat problema cu porcusoru l-am dus la veterinar i-a dat o injectie pt alergie  sper sa-si revina big_smile mi s-a spus ca poate rumegusul era prea fin ..:*

Alergie? Injectie? Ce medic? De unde? Stii ce prostie mare ai facut? Ce injectie era aia?
Stii ca majoritatea antibioticelor sunt fatale pt porcuti?Ce a avut porcutul de l-ai dus la veterinar?
Daca stranuta din cauza talajului asta nu inseamna ca este o alergie. Talajul il poti inlocuii si cu altceva. Daca vrei detalii intreaba.
Astept raspunsuri....

Adaugat: 23-11-2009 20:54

iloveanimals wrote:
zambar3atza wrote:

Am rezolvat problema cu porcusoru l-am dus la veterinar i-a dat o injectie pt alergie  sper sa-si revina big_smile mi s-a spus ca poate rumegusul era prea fin ..:*

Alergie? Injectie? Ce medic? De unde? Stii ce prostie mare ai facut? Ce injectie era aia?
Ce a avut porcutul de l-ai dus la veterinar?

Usurel, usurel! Nu e nevoie sa te aprinzi. smile zambar3atza a spus cu cateva mesaje mai sus care este problema porcusorului.

Adaugat: 23-11-2009 21:46

Aaa, am uitat de mesajul ala. Daca nu pui poza nu vom stii despre ce este vorba. Este posibil sa fie o micoza sau sa aibe paduchi...Ramona iti poate spune mai multe. Dar injectie.....imi displace ideea asta... neutral

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

227

nici mie nu prea mi-a convenit ideea injectii, paduchi nu are mereu il caut dar el cum are blanita fina si deasa ii mai intra rumegus sub ea eu i-l scot dar na.

228

Acum e bine porcutul? Cum se simte?

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

229

poate dormi un porcusor de guineea in aceeasi camera cu un copil?

230

desigur

Gabriela

231

da este bine porcutu este vioi sare se joaca chitzaie nu are el probleme face pop cornuri de dimineata buna pana seara

232

hey, cine are 2 porcusori(femela si mascul)?

Adaugat: 04-12-2009 01:07

ma gandeam sa-i iau porcusorului meu o femela, sa aibe pereche. iar in cusca sa-i tin separati sa nu faca pui. credeti k este o idee buna?

233

Nu.O idee buna e sa`i iei un alt mascul sa`i tii impreuna hmm

>>>>Alexandra<<<<

234

de ce? tu ai avut asa si nu a fost bine?

235

Gurgutza, tu chiar nu citesti nimic despre aceste animale? neutral
Daca vrei un partener de joaca pt porcutul tau atunci ia doi de acelasi sex!. Masculi nu reactioneaza bine in preajma femelelor si nici femelele nu se simt prea bine in preajma masculilor. NU are rost sa ii ti in csti searate, ei vor vrea sa se miroase, sa se joaca si chiar sa se imperecheze... Nu este indicat pt sanatatea lor... .

236

"Masculi nu reactioneaza bine in preajma femelelor si nici femelele nu se simt prea bine in preajma masculilor. NU are rost sa ii ti in csti searate, ei vor vrea sa se miroase, sa se joaca si chiar sa se imperecheze..." te cam contrazici nu ti se pare? mai intai imi zici k nu se simt bn un mascul cu o femela iar apoi imi zici k vor sa se joace impr, sa se imperecheze ....in fine.  Asteptam un rasp din partea cuiva care tine deja un mascul cu o femela nu doar informatii de pe net

237 (edited by biancadumi 04-12-2009 23:54)

pai recunosc ceva acum 2 ani nu stiam de niciun site ...defapt nu aveam net :rusine: si am tinut o femela si un mascul impreuna ...am fost atat de proasta nu stiam nimik ca nu trebuie sa stea un mascul cu o femela ...oricum bn ca nu sau imperecheat nu stiu cum dar nu sau imperecheat si i-am dat bineinteles separat smile dar pot sa iti spun ca baraiau si faceau o mizerie amandoi si nu e recomandat sa tii un mascul cu o femela ....in plus baietelul tau ar fii ff fericit daca ar avea un fratior cu care sa se joace :pup: eu acum am 2 fete guinezee poze cu ele poti gasii pe paginile anterioare si pot sa iti mai zik ca unde e una e si cealalta si se inteleg de minune se joaca impreuna,mananca impreuna :heart: ar fii o greseala sa iei o femela credema ..in plus eu la al meu cand i-am luat femela  a devenit mai salbatic mai agresiv o apara mad deci mult mai bn 2 porcuti de acelasi sex pt ca asa nici nu devin agresivi si nici salbatici si se au unul pe celalalt e ca un fel de frate sau depinde pentru cine are 2 femele sora :heart: sper sa iei decizia corecta :heart: :sanatate: :heart:

- Bianca

238

No bine, asa o sa fac, multumesc pt sfat :k:

239

doamne ce ma bucur de decizia ta luata :pup: asta da stapan care se gandeste la binele porcutului bv de 1000 de ori :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: esti un stapan de nota 100 smile bv bv :sanatate: sa pui poze cand ii iei fratiorul :heart:

- Bianca

240 (edited by iloveanimals 05-12-2009 12:31)

gurgutza91 wrote:

te cam contrazici nu ti se pare? mai intai imi zici k nu se simt bn un mascul cu o femela iar apoi imi zici k vor sa se joace impr, sa se imperecheze ....in fine.  Asteptam un rasp din partea cuiva care tine deja un mascul cu o femela nu doar informatii de pe net

Ma intreb oare, ce mai cauti pe forumul asta cerad sfaturi pe care nici macar nu le iei in considerare?
Crezi ca internetul nu esteo sursa buna de informatii?
Ma bucur doar ca te-a facut bianca sa intelegi. wink

241

si mami imi tot spune ca trebuie sa-i luam o sotie la jery al meu porcusorul meu adica eu nu sunt de acord iar doamna de unde l-am cumparat pe porcut mi-a spus ca baiat cu baiat nu-i voie ca se bat nu este bine acuma nu stiu,nu vreau sa devina rau daca ii mai aduc un tovaras

242 (edited by biancadumi 05-12-2009 16:04)

zambar3atza cine ti-a spus ca 2 masculi se bat? oricum cine ti-a spus asta nu stie nik wink convinge-o pe mami ta sa ii ia un fratior lui Jerry pt ca o sa se simta mai bn si poti sa ii pui numele Tom smile glumeam big_smile eci nu iti face griji eu am 2 fetite si se inteleg super :k: deci iai fara griji un prieten sau c um zc eu un frate :heart: sa vezi ce o sa se bucure :heart: si sa pui poze cu fratiorul :pup:

- Bianca

243

wink eu am 2 baieti....si se inteleg perfect.

244

si el este micut are aproape 3 luni  dar este foarte dragals nu ma asteptam sa se ataseze asa repede de mine si restul familiei mai ales cand este fericit scoate niste sunete noi spunem ca , canta:D

Adaugat: 05-12-2009 16:36

mi`a spus cineva azi ca isi spala porcusorul si il usuca cu uscatorul si mi`a spus sa`l spal si eu pe al meu ca apoi nu se va mai scarpina atata..ce spuneti sa`l spal?:-s

245

Nu.Nu il spala decat daca este nevoie,adica in cazul unui tratament referitor la boli de piele.Altfel,nu merita sa il chinui.

Gabriela

246

si eu am doi baieti si se inteleg foarte bine

247

porcutu meu tto vrea sa pape coaja de la mandarina sa-l las? ii disperat dupa ea si dupa aia de banane ce sa fac?

248

Ce faci?
Ii dai.Rar porcusorilor le place coaja de citrice.
Banana e ok,si eu ii dau.(si coaja)
Vezi ca ai un pm!

Gabriela

249

help me! am un pitic:heart: de 3 zile,e ok...dar de ieri stranuta...defapt mai mult pufaie:/ si nu stiu de ce...ma gandeam ca o vizita la veterinar ar fi ok,ce spuneti?

Adaugat: 14-12-2009 13:41

am uitat sa vi-l prezint pe micut : numele lui e chocho,are 3 luni,e baietel :heart: in mare parte este alb cu putin maro si e foarte ciufulit big_smile poate o sa pun niste poze in curand

Dudix says that u're fake wink

250

si al meu tot trei luni are si stranuta

Adaugat: 14-12-2009 20:21

si tot ciufulit este