401

Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata

Nu te credem. Poze! smile

Adriana

402

asa sunt eu mai mincinos big_smile

Adaugat: 27-11-2009 00:11

si alte poze :k:

403

sunt superbe gaby :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

404

Doamne ce frumosi sunt! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
si, Gabi, eu am glumit cand am zis ca nu te credem. Sper ca nu ai inteles altceva. Era inca o modalitate sa-ti cerem sa ne arati mununatia de zebrutza.

Adriana

405

Super zebrutze Gaby! e frumusica foc dar vad ca se da la cel alb mai degraba big_smile

Adaugat: 27-11-2009 17:01

Iata-ne am crescut si noi insfarsit, maine poimaine ies din casuta si ceilalti  frati mai mici :blb:

:hamster: My name is COdY tongue

406

Rares sunt superbe zebrutzele :pup: :bravo: :k:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

407

Multumesc Estera , sunt pui de zebrutza nu adulti tongue au 3 saptamani

408

Cat de mari au crescut! Si ce repede! Felicitari pentru puishori!

Adriana

409

Multumesc Elfie :sanatate:

410

Am si eu noutati, azi s-au calcat si zebrutele mele, asa ca astept oute cat de curand :rusine:! Acum amenajeaza cuibul.

Vicky - Mamica fericita

411

Ehe Misha, sa te vad cu puiuti frumosi din nou si pe tine! :pup:

412

Azi s-au calcat si zebrele mele...poate o sa vine si outele...

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

413

Mno felicitari mony, vad ca vom avea o noua generatie de zebrutze pe forum big_smile :bravo:

414

Sunt superbi puiutii tai Rares, asteptam puiuti si de la Misha si de la Monica  :pup:

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

415

Multumesc ella, astazi femela a scos toti puii din cuib big_smile si am bagat si zebra singuratica, la incept parintii o fugareau dar dupaia au lasat-o in pace :sanatate: si sunt toti 7 impreuna big_smile

416

Raportez primul ousor de zebrute :heart:!
Rares, ma bucur ca e toata familia la un loc!

Vicky - Mamica fericita

417

Yey ce ma bucur Misha ca ai un out!! la mai multe oua , daca nu se inteleg vei putea pune puii la pescarusi big_smile da nu va fi cazul big_smile

418

Felicitati :bravo:  se pare ca vrei sa iti inmultesti familia nu gluma .....  :pup: :pup: :pup:

419

Multumim pentru urari.
Ella, la pescarusi e prima serie (la mine acasa, fiind cumparati din piata nu stiu exact daca au mai avut pui sau nu), zebrutele de am de anul trecut, am mai avut puisori de la ele. Abia astept sa vad cati voi avea acum.
Rares, nu vreau sa-i obosesc nici pe pescarusi, deja au 3 oute.

Vicky - Mamica fericita

420

Da am vazut la topicul specific ca ai 3 oute la pescarusi :blb:

421

Felicitari Misha! Asteptam veti bune! Felicitari si tie, Mony! La cat mai multi puishori! Macar voi sa veniti cu asa vesti bune.
Si continuand sirul de "azi zebrutzele mele..", va spunem si noi: azi, zebrutzele mele NU s-au calcat. smile Oricum, era extrem de dubios daca o faceau. smile Se pare ca Zizi refuza sa se transforme in fetitza. smile
Am o intrebare. Daca le cumpar fetitze si-i tin pe toti patru intr-o singura colivie (ca intentionam sa ne schimbam casutza cu una mult mai incapatoare) si le pun doua cuiburi, vor exista probleme cand va veni perioada de facut si crescut puishori? Sau atunci va trebui sa-i separ?

Adriana

422

Nu va fi nici o problema smile:blb:

423

Multumesc, Rares!

Adriana

424

Stiu ca e prima data cand ai perusii la tine tocmai de asta am si zis ca vrei sa iti inmultesti familia...si zebrutele si perusii au depus oua cam in aceeasi perioada.... ei sa fie sanatosi ...

425

La cine a depus zebrele si perusii in aceas perioada? lui Misha? ei bine poate pescarusii si zebrele big_smile

Adaugat: 01-12-2009 11:41

Nu ai pentru ce Elifie! :pls:

Adaugat: 01-12-2009 11:42

Hehe ! Poze cu puisorii! big_smile am separat femela aia vaduvita, pentru ca lua bataie de la parintii puiilor

Adaugat: 01-12-2009 12:18

Puii sunt golasi pe spate , nu e normal sa fie asa! Dar la perechea asta asa sunt puii golasi pe spate si cand cresc ei mai mari le cresc si penele pe spate cam in perioada cand le este ciocul portocaliu :angel: