Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Nu te credem. Poze!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
Nu te credem. Poze!
asa sunt eu mai mincinos
Adaugat: 27-11-2009 00:11
si alte poze :k:
sunt superbe gaby :k:
Doamne ce frumosi sunt! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
si, Gabi, eu am glumit cand am zis ca nu te credem. Sper ca nu ai inteles altceva. Era inca o modalitate sa-ti cerem sa ne arati mununatia de zebrutza.
Super zebrutze Gaby! e frumusica foc dar vad ca se da la cel alb mai degraba
Adaugat: 27-11-2009 17:01
Iata-ne am crescut si noi insfarsit, maine poimaine ies din casuta si ceilalti frati mai mici :blb:
Rares sunt superbe zebrutzele :pup: :bravo: :k:
Multumesc Estera , sunt pui de zebrutza nu adulti au 3 saptamani
Cat de mari au crescut! Si ce repede! Felicitari pentru puishori!
Multumesc Elfie :sanatate:
Am si eu noutati, azi s-au calcat si zebrutele mele, asa ca astept oute cat de curand :rusine:! Acum amenajeaza cuibul.
Ehe Misha, sa te vad cu puiuti frumosi din nou si pe tine! :pup:
Azi s-au calcat si zebrele mele...poate o sa vine si outele...
Mno felicitari mony, vad ca vom avea o noua generatie de zebrutze pe forum :bravo:
Sunt superbi puiutii tai Rares, asteptam puiuti si de la Misha si de la Monica :pup:
Multumesc ella, astazi femela a scos toti puii din cuib si am bagat si zebra singuratica, la incept parintii o fugareau dar dupaia au lasat-o in pace :sanatate: si sunt toti 7 impreuna
Raportez primul ousor de zebrute :heart:!
Rares, ma bucur ca e toata familia la un loc!
Yey ce ma bucur Misha ca ai un out!! la mai multe oua , daca nu se inteleg vei putea pune puii la pescarusi da nu va fi cazul
Felicitati :bravo: se pare ca vrei sa iti inmultesti familia nu gluma ..... :pup: :pup: :pup:
Multumim pentru urari.
Ella, la pescarusi e prima serie (la mine acasa, fiind cumparati din piata nu stiu exact daca au mai avut pui sau nu), zebrutele de am de anul trecut, am mai avut puisori de la ele. Abia astept sa vad cati voi avea acum.
Rares, nu vreau sa-i obosesc nici pe pescarusi, deja au 3 oute.
Da am vazut la topicul specific ca ai 3 oute la pescarusi :blb:
Felicitari Misha! Asteptam veti bune! Felicitari si tie, Mony! La cat mai multi puishori! Macar voi sa veniti cu asa vesti bune.
Si continuand sirul de "azi zebrutzele mele..", va spunem si noi: azi, zebrutzele mele NU s-au calcat. Oricum, era extrem de dubios daca o faceau.
Se pare ca Zizi refuza sa se transforme in fetitza.
Am o intrebare. Daca le cumpar fetitze si-i tin pe toti patru intr-o singura colivie (ca intentionam sa ne schimbam casutza cu una mult mai incapatoare) si le pun doua cuiburi, vor exista probleme cand va veni perioada de facut si crescut puishori? Sau atunci va trebui sa-i separ?
Nu va fi nici o problema :blb:
Multumesc, Rares!
Stiu ca e prima data cand ai perusii la tine tocmai de asta am si zis ca vrei sa iti inmultesti familia...si zebrutele si perusii au depus oua cam in aceeasi perioada.... ei sa fie sanatosi ...
La cine a depus zebrele si perusii in aceas perioada? lui Misha? ei bine poate pescarusii si zebrele
Adaugat: 01-12-2009 11:41
Nu ai pentru ce Elifie! :pls:
Adaugat: 01-12-2009 11:42
Hehe ! Poze cu puisorii! am separat femela aia vaduvita, pentru ca lua bataie de la parintii puiilor
Adaugat: 01-12-2009 12:18
Puii sunt golasi pe spate , nu e normal sa fie asa! Dar la perechea asta asa sunt puii golasi pe spate si cand cresc ei mai mari le cresc si penele pe spate cam in perioada cand le este ciocul portocaliu :angel:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata