Re: Mancarea pasarilor noastre
off
.. poi deci.. nu mai pot sa fac baton..nu mananca altceva.. o sa incerc.. dar..grau nu cred k a mancat in viata lui.. mai mananca mei
Poti sa-i faci batoane din mei.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre
off
.. poi deci.. nu mai pot sa fac baton..nu mananca altceva.. o sa incerc.. dar..grau nu cred k a mancat in viata lui.. mai mananca mei
Poti sa-i faci batoane din mei.
uite.. asta mananca rocco .. e preferata ei.. :rusine: ..
daca ii faci doar cu mei, poti lua o punga de mancare pt perusi.
mancarea de la padovan e ff buna, si la prichindeii mei le place. :heart:
Si eu le-am luat din asta si nici nu se ating de ele :cry:
O mica surpriza pentru voi: http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … e-recoltam
wow super latifa :k: multumim mult :heart: :pup: eu chiar am sa fac o vizita la plafar :rusine: :pls:
Eu le-am dat la ai mei grau germinat si mananca foarte bine
super tare latifa!
Cred ca o sa ma apuc si eu "sa cultiv" cate ceva pentru prichindelul meu.
Buna idea!Multumim :k: :sanatate:
Pai am vazut ca sunteti preocupati de subiectul semintelor germinate si tocmai de-aia am rugat colegii sa pregateasca un articol.
Multumim :k:
ih :k: .. ma apuc si eu :rusine: ... multumim latifa :pup: ..
abea astept articolul acesta:D
O mica surpriza pentru voi: http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … e-recoltam
tocmai a aparut skypy
mdaaa..in legatura q mancarea..i-am luat lui poly un baton q miere si seminte ..si nu a rezistat nici macar 2 zile....... e un mancacios............. :wis:
mdaaa..in legatura q mancarea..i-am luat lui poly un baton q miere si seminte ..si nu a rezistat nici macar 2 zile.......
e un mancacios............. :wis:
singurul defect al batoanelor este ca sunt vechi. Risti sa-ti pierzi pasarea din cauza lor. Incearca reteta pusa de mine mai sus, ai sa vezi ca ii va placea mai mult decat batoanele cumparate. :pls:
E foarte buna reteta ... Am facut-o si eu si acum mananca non stop numai batoane ... nu prea se mai atinge de mix ... Ca dovada pun niste poze ...
poly wrote:mdaaa..in legatura q mancarea..i-am luat lui poly un baton q miere si seminte ..si nu a rezistat nici macar 2 zile.......
e un mancacios............. :wis:
singurul defect al batoanelor este ca sunt vechi.
Risti sa-ti pierzi pasarea din cauza lor. Incearca reteta pusa de mine mai sus, ai sa vezi ca ii va placea mai mult decat batoanele cumparate. :pls:
da..am luat ieri miere special ca sa ii fac maine.....aqm este la al doilea baton si este pe terminate...... :wis: :rusine:
Adaugat: 28-11-2009 22:02
flyaway ...batoanele tale arata foate bine... :sanatate: sper ca si ale mele sa arate la fel ...... :pup:
Multa bafta la copt batoanele ... dar vezi sa nu le arzi !!! Nu trebuie sa le lasi prea mult ...
km cat ar trebui sa lelas la cuptor..?
10-15 min....cred ... nu am fost atenta la ceas ... :bang: cand incep sa se rumeneasca ... sa nu le lasi sa se arda ...
multumesc mult... :pup:
Adaugat: 29-11-2009 11:57
deci... :ironic: am faqt si eu batoanele... :rusine: dar mi-au iesit ca niste placintele in loc de batoane..cred ca mai trebuia sa mai pun faina.... :bang: oriqm lui poly ii plac si sub forma asta :wis: ...
din greseli se invata
Cum am avut mici probleme cu Angelina deoarece nu manca..acuma totul s-a rezolvat, mananca ouy fiert cu morcov o zi da, o zi nu..si cum suana m-a sfatuit sa-i iau un meniu de seminte cu grau decorticat, i-am schimbat mancarea :k:
I-am luat de la Saint Bernard...ii place f mult :heart: :angel:
Adaugat: 29-11-2009 15:02
Azi am mers in Hornbach si i-am luat lui Angelina seminte de floarea soarelui si seminte de floarea soarelui albe (ii plac f mult) si perusilor mancarea lor Vitakraft..plus biscuiti speciali de la Vitakraft...Vitakraft Bisquiti..sunt buni?
Ce spuneti?
Si eu le dau biscuiti de care zici tu dar nu au cine stie ce succes. Mananca din ei, dar nu prea mult. Paulie a declarat deja ca-i plac mai mult cei pe care-i mancam noi, decat astia speciali. Da, sunt buni, dar acum depinde de ce le place sa manace si ce nu. Poate lui Angel or sa-i placa mai mult.
Ba nu sunt buni. Biscuitii au bagati in ei praf de copt, amoniac si alte cele, care lor nu le face bine.
Serios? Nu am stiu asta. Astia pe care eu i-am cumparat au un aspect de seminte macinate... Ma rog, macar sa stiu sa nu le mai dau. Dar daca nu sunt buni, nu inteleg de ce se produc.
Forum 4animale → Pasari → Mancarea pasarilor noastre