deyseby nici nu stii cat de rau imi pare....Ai vazut si tu ce vreme a fost.O sa ne intalnim cu siguranta.Iar de acum vom vorbi doar pe mess,eu aici nu mai postez atata timp cat exista useri gen kikisiroko ,pustani care au impresia ca sunt genii.Toate postarile lui sunt cu un ton imperativ si tot timpul face observatii ce sa scriem ,cum sa scriem.Si mai are si tupeul sa-mi trimita mesaje private.De unde si-a permis sa ma ia la persoana 1-a ,marele atotstiutor.Se pare ca exista un moderator in lipsa Latifei si de asta ma voi retrage.Nu mai suport atata impertinenta.Ca exista atatea topicuri nu-i convine,ca discutam noi ceilalti,repede se baga si ne atentioneaza ca suntem off topic,daca am postat un raspuns el ma contrazice si scrie cu litere ingrosate,la intrebari specifica : doar cei care stiu ce spun ,sa raspunda.....Daca toate astea sunt normale si acest pusti e marele conducator,va ramane el.Sa-ti fie rusine pentru mesajul privat pe care mi l-ai trimis.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: