Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Cat de frumos e, sa-ti traiasca :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Cat de frumos e, sa-ti traiasca :pup:
scuze pt gat....dar telefoanele astea de ultima generatie.....oricum merci frumos:P
Sa va spun ce-am lucrat noi astazi.....Se stie ca alex mic sau mare au mania de roade.Alexi a mea nu face exceptie si pentru ca imediat vine pe masa la calculator cand scriem pe aici,a inceput sa roada marginea de la masa :wow: Dar nu-i dupa ea,asa ca am cumparat un profil si l-am pus pe margine si vom pune sus si pe mobile si in bucatarie unde ii place ei sa mearga.Na,ca n-o fi dupa ea.....Am pacalit-o.Sa roada lemnele si jucariile :pls:
Adaugat: 09-11-2009 20:43
Alexi :heart:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Z-QHps3aKPo[/youtube]
Staricu!!! :pup: :pup: :bravo: :bravo: . i-mi era dor de el. poti sa te superi dar eu am stat cu ochii numai pe Star. ce zice el acolo in gandul lui: of galagioasa asta, cat ma mai pupa. are multi pupici si de la mine. si Alexi e o scumpete. cate pupicuri ii trimite lui Star si el nici nu o baga in sema. am impresia eu , sau ea il striga pe nume?
ai un MP
Inca nu nu-l striga pe Star,mai are si Alexi cate un cuvant pe care-l adauga stalcit.A invatat sa zica ,,ceau'' si ieri a facut ca un catel mic care latra,pacat ca n-am apucat s-o inregistrez.Poate il imita pe Star cand latra dar pe o voce mai subtire.Multumim de pupici si trimitem si noi.
E o scumpa, dar si cateleul este foarte frumos......multi mult pupici :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup: :pup:
:pup: :pup: :pup: Multumim :heart:
Gata, ne-am mutat si noi la casuta noua. Azi a sosit voliera.
Cum se simte in noua casutza?Cred ca e destul loc,zic eu.Alexi sta foarte confortabil.Sa stapaneasca sanatos casutza.
foarte frumoasa voliera..cat a costat....?
voliera a costat 600 ron, este confortabila pentru Alex, dar el este putin speriat acum pana se acomodeaza cu noua lui casuta. Multumesc Suana si voi sa fiti sanatosi.:k:
Sa o stapaneasca sanatos, este foarte frumoasa :pup:
Noua nu ca nu ne place casutza,dar preferam sa stam afara cu mami. :sol:
Cafeaua de dimineata
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eNsMiq7uQ0M[/youtube]
Marius ,orice schimbare necesita putin timp,dar se va obisnui.Decoreaza-i cu jucarii sa vezi ce o sa-i placa.Un copacel ai putea sa-i pui,lor le place sa se catere.Nu prea mare dar sa aiba unde dormi intr-un colt si cu acces la bolurile de mancare si la usa de la iesire.Eu am rugat-o pe ella sa-mi cumpere o spirala de cordelina pe care sa se poata catara de la iesire pana sus pe ,,terasa''. :bravo:
E o dulce, am fost aseara la un magazin si am intrebat si nu avea, in animax inca nu am ajuns ..... azi l-am trimis pe prietenul meu ca are drum pe acolo si te anunt....spre sa iti dau o veste buna .... :pup: :pup: :pup:
Multumesc frumos. :heart: :pup: :pup: :pup:
nu prosti fata cu cana goala. unde este cafeaua din ea? si nici nu se pune cana culcata. ai vazut ca se pune dreapta. of. era greu de ridicat, dar stia. :pup:
Alexi.....Stau la dragalit :heart:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZPYQRHyYJ6s[/youtube]
Doamne cat de dulce e ..... :pup: :pup: :pup:
scumpetea. of tata asta ,nu vrea sa ma scarpene mai mult pe cap unde i-mi place mie! :sol:
suana este foarte draguta domane ce ii place sa fie alintata pupici :pup: :heart: ...
si star este deasemenea foarte frumos si foarte dulce. ce rasa este ca acum imi scapa desi m-am jucat cu un caine care arata la fel ca el. pupici si pe la el si la toti defapt ca toti sunt foarte draguti :heart: :pup: ...
suana,super tare asta mika a ta:P....in skimb a mea nu ma lasa s o mangai....dar cre ca am destul timp .....e pui:P o seara plkt
Noi fotografii cu Alex si casuta lui.;)
alecss sa pui poze cu alexul tau .
marinus e un scump alexul tau si-mi place si sufrageria ta mult. e asortata cu papagalul. se vede ca vrei sa-i oferi toate conditiile. bravo. :bravo:
da deyseby, vreau sa-i ofer toate conditiile pentru Alex, dar mai am pana ajung acolo, noroc ca dispun de spatiu si cateva finante.
E foarte frumos si se asorteaza cu sufrageria .... :bravo:
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria