Re: Zebre australiene - Taeniopygia guttata
se alearga cumva?

Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata
se alearga cumva?
Am o mica problema, sau mai bine zis, nu inteleg comportamentul zebrutzelor mele. Zuzu o bate pe Zizi. Aseara a scos-o de ciuf din cuib! :sol: Iar de dimineata, ca sa nu o bata in continuare, le-am lasat libere toata ziua. Sa poata si Zizi sa fuga de nebun. Nu stiu ce se intampla. Ce l-o fi apucat pe Zuzu? Ati patit asa ceva cu zebrele voastre?
Asa faceau si zebrele mele numai ca zebra il batea pe el...stai calma e dragoste cu nabadai
Da, se alearga. De regula noi le dam drumu seara, dar am fost nevoiti sa-i lasam liberi tot timpul. Asa macar Zizi putea sa fuga de nebun.
Haideti ca e chiar dragutz! Mony avea dreptate ca e dragoste cu nabadai! Chiar in timp ce va scriam m-am uitat la ei si i-am surprins in plina actiune. Zebrele mele s-au imperecheat! :bravo:
Eu ce ma fac acum? Nu am avut niciodata pui! :bang:
Zebre
super,asa stateau si mei pe cuibusor.
foarte frumoase zebrutele Mony
daca vreti raspunsuri despre zebre ma gasiti pe idu-l asta maga_construct defapt e alu tata dar el nu intra pe mess deloc
daca vreti raspunsuri despre zebre ma gasiti pe idu-l asta maga_construct defapt e alu tata dar el nu intra pe mess deloc
dar de ce pe ID? nu e mai bine aici? asa o sa vada si altii care au nevoie de sfaturile tale.
da
De acord cu Deyseby! Si daca tot te-am prins Gaby354, zi-mi si mie ce fac eu cu zebrutzele mele care tocmai s-au imperecheat? Ce tip de cuib le pun? In cat timp incep sa depuna oua? La cat timp eclozeaza? Cum ingrijesc puii?
Astept raspuns! Multumesc! :merci:
pune-le un cuib de ala din plastic exotic sau ale impletite din paie. zebrele nu pre sunt grijulii cu puii lor asa ca sa fii atente cu ei ai drija ca parintii sa hraneasca toti puii pt ca daca nu este hranit in 24 ore de la eclozare puiul va muri si nu te speria daca prima data iti mananca ouale este un comortament normal cum e la hamster canibalismul
pune-le un cuib de ala din plastic exotic sau ale impletite din paie. zebrele nu pre sunt grijulii cu puii lor asa ca sa fii atente cu ei ai drija ca parintii sa hraneasca toti puii pt ca daca nu este hranit in 24 ore de la eclozare puiul va muri si nu te speria daca prima data iti mananca ouale este un comortament normal cum e la hamster canibalismul
ce obraznicaturi de zebrute. sunt mancatoare de oua. :sol: .
da zebrele mananca oua mie mileau mancat pe toate
da zebrele mananca oua mie mileau mancat pe toate
stoi ca si alte pasari fac asta nu numai zebrutele.
stiu
Zebrutele sunt foarte grijuli cu puii lor daca au toate conditiile si pot rezista fara papa de la pariniti in jur de 2-3 zile
@monyxme
Foarte dragut cuibul
frumoase zebrutele,sa stii ca eu n-am avut nici o problema cu mancatul oualelor..au fost foarte grijulii iar spre sfarsit cand treuia sa iasa outele..i-am vazut ca nu mai stau asa de des pe cuib .dar puiutiui au iesit in regula.
Nu am mai intrat de mult pe aici deoarece am avut niste probleme tehnice, tin sa va spun ca zebrele mele se pregatesc sa depuna oua..
Asta deoarece masculul de la a 2 pereche a murit.. :cry: si am pus perechea la facut pui pt a avea un mascul frumos pt pritesa frumoasa masculii care rezulta de la perechea veche sunt : Maro cu varful aripilor alb si obrajii maro poza 1. Sau masculi albi cu obrajorii rosii Poza 2. Si perechea care se pregateste de ouat poza 3 :angel:
Adaugat: 28-10-2009 19:55
Scz am uitat sa pun pozele :ironic:
Adaugat: 28-10-2009 21:14
Scz am uitat sa pun pozele :ironic:
Of.. Latifa sterge duble posturile te rog.. nu a fost cu intenie
SI si postul in care ma repet desi nu e la fel..
Multa bafta cu impercherea zebrutelor bre
Azi l-am pus pe Albus in colivie cu pereche matura si vad ca nu se ceartaba ba din contra au intrat toti 3 in cuib si acolo au adormit
Am un out de az dimineata, am uitat sa mentionez , cuibul l-am ps de vre-o saptamana jumate 2... si acuma am un ou
Am un out de az dimineata, am uitat sa mentionez , cuibul l-am ps de vre-o saptamana jumate 2... si acuma am un ou
bravo Rares. ma bucur. sa fie toate fertile si sa fie puii bine.
Adaugat: 29-10-2009 08:18
aveti zebrute foarte speciale. si sunt scupe foc. sa va traiasca la amandoi.
Multumesc Deyseby
Zebrele mele n-au mai facut nici un ou decat au scos din oua puii aia care au murit
De ce?
Cat timp a trecut de la tura precedenta?
Daca nu a trecut cel putin 1 luna.. nu e nimic dibios deoarece ele sunt obosite si trebuie sa se refaca dupa 2 saptamani de clocit. Au pierdut 50 % calciu , Magneziu si 35 % vitamine si proteine.. le trebuie putin timp sa se refaca mai ales femelei! :ill:
Bafta in continuare (ma refer sa reusesti generatia urmatoare ) :pls:
Ma bucur ca zebrutele voastre sunt blande.Am vazut ca stau pe mana ta. :heart:
Forum 4animale → Pasari → Zebre australiene - Taeniopygia guttata