176

Re: Porcusori De Guineea

nu e bine cum gandesti... wink

Gabriela

177

dc? big_smile

178

pai nu ar trebui sa te gandesti ca vrei sa iti faca puiuti
si daca pastrezi un pui sa nu fie de acelasi sex
nu este bine pentru ca pot aparea complicatii
sper ca in cazul tau sa nu existe!
porcuta ta sa aiba o nastere cat mai  usoara daca esti sigura ca va fata
am inteles ca fata gestanata (in prezent) o vei da soacrei tale si vei pastra un pui pe care il vei tine cu masculul?atunci sa fie baiat!(cred ca ai inteles asta dar ti-o repet si eu big_smile)
viata lunga tie si porcutilor si porcutilor ce vor veni!

Gabriela

179 (edited by ramona 08-09-2009 23:04)

oana, nimeni nu iti vrea raul sau s-a gandit cine stie cum. Toate sfaturile oferite sunt in primul rand pentru binele animalului si apoi al tau. Pentru ca fiecare stapan e responsabil de animalul pe care il are.
S-a insistat pe sexarea lor pentru ca am mai spus, multi "cred" ca au un animal de un anumit sex si de fapt e invers. Am nenumarate cazuri in care au venit la usa mea cu cel de acasa spunand: "uitati ce fata draguta am, mai vreau una!" si cand colo... ditamai baiatul! sau invers. Si asta cu animale pe care le tineau de ani de zile si luate din diverse locuri nesigure!
Doresti sa tii un pui din "femela". Daca puiul e femela ideal este sa ramana cu mama. Daca e mascul poate sta cu primul tau porcusor (daca sigur e mascul). Dar ce faci daca naste 4 sau 5 pui? esti pregatita?
Imi pare rau dar din pozele postate nu pot spune ca e o femela gestanta. Poate ultima ca ai pus mana sub ea si pare ridicata burta, dar in primele doua nu se vede nimic. Pare chiar mai mica si mai slaba ca masculul tau.

180

oana, vad ca nu accepti sfaturi hmm  Zici ca stii cum sa`i ingrijesti.Stii si ca la porcuti li se taie unghiile?Se pare ca nu :ironic:

>>>>Alexandra<<<<

181

poi el are 3 ani si fata 6 luni si mia donato cineva care nu avea conditi foarte bune.....................daia e mai mik

Adaugat: 09-09-2009 17:05

da stiu pt ca daca te uiti in poza vezi ca unghiile sunt taiate si ieri leam facut bae la amandoi....

182

De ce le-ai facut baie? Erau murdari? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

183

dap el nu mai facuse de o luna si ea este alba dupa cum vezi si era murdara pe burta.............

184

Oana, baie porcutilor se face doar in caz de micoza sau acnd sunt foarte foarte murdari. In rest, ei se curata singuri. Nu-i mai fa in fiecare luna pt ca il imbolnavesti. smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

185 (edited by biancadumi 09-09-2009 17:01)

mi se pare ca fata e gestanta hmm dar nu sunt sigura :wis: asa avea si iubita mea Missy  burtica doar ca un pic mai mare. oricum nu este bn ca i-ai imperecheat,puteai sa iei 2 femele sau 2 masculi nu pereche! eu iti doresc ca porcusoara sa aiba o nastere fara dificultati smile  eu am luat o porcuta gestanta si avea doar 5 luni cand a nascut,a nascut 3 pui morti si dupa o saptamana a murit si ea :cry:

- Bianca

186

Bianca, in poza in care ii apare porcutei burtica ca a lui Missy, Oana tine mana sub burtica ei, de aceea a iesit asa grasuna. smile

187

da am tinut mana dar nam apasat pe burtica....si plus ca nu iam imperecheat eu ci asa am luato a fost o donatie si ei acum st desp deci nu e de la baiatu meu ci asa am luato si dak imi face bebe sunt fericita.....baiatu acela mia zis ca are 6 luni juma......

188

Esti tu fericita ca doar nu nasti tu...Porcusorii nu sunt catei.Se face baie de maxim 2 ori pe an, si doar in cazuri de micoze, cand aplici tratamente....
Tocmai ca din poze mi`am dat seama ca nu stii ca se taie unghiile, eu vad niste unghii foarte mari hmm

>>>>Alexandra<<<<

189

baby_oana wrote:

da am tinut mana dar nam apasat pe burtica....si plus ca nu iam imperecheat eu ci asa am luato a fost o donatie si ei acum st desp deci nu e de la baiatu meu ci asa am luato si dak imi face bebe sunt fericita.....baiatu acela mia zis ca are 6 luni juma......

Atat de mari au si baietii mei burtile cand papa mult. Asa ca as avea o urma de indoire ca este gestanta femela ta. big_smile
Pune te rog, poze cu aparatul lor genital sa iti spunem sigur daca sunt pereche sau nu.
Daca nu sunt atunci tine-i separat, si nu-i pune impreuna, gestatia la porcusori este periculoasa, daca vrei puiuti atunci adopta unu. smile

190

ok maine fac poze si va pun si cu aparatele genitale dar sunt sgura ca asa e ca am vazut poze pe net in fine.......sper sa nu fie pt ca vad ca sunt foarte periculoase nasterile la ele......dar eu cred ca este pt ca baiatu are burta mare dar nu asa....

191

Hey! cum credeti ca se impaca doi masculi daca sunt tinuti impreuna?

192 (edited by ramona 23-10-2009 15:13)

Foarte bine!
Citeste aici, toate cele 3 pagini despre aceasta  http://gemon.ro/comportament.htm
De fapt tot site-ul este bine a fi citit!

193

buna ziua, porcusorul meu are de 2 zile o crusta la buza superioara si in coltul gurii. Stie cinev ce este? Eu sunt din Cluj. Stiti un veterinar care sa se priceapa la porcusori? Va rog ajutati-ma...nu vreau sa sufere.... Multumesc

194

sapt viitoare imi voi lua un purcelus deoarece acum este prea mic si trebe sa stea cu mama lui inca, ii bine saracutu sa-l iau aja nu va suferi fiind aja micut ii va fi bine?nu scoate sunete asa singur?

195

Ca sa nu sufere porcusorii nu au voie sa stea singuri! Trebuie sa fie cate doi de acelas sex!
Pentru mai multe informatii iti recomand www.gemon.ro

196

Hello again! am un porcusor care are 2 luni si isi face nevoile in cutiuta unde si doarme si sta mai tot timpul acolo, doar cand mananca mai iese dar e fricos, cand aude un sunet se ascunde la loc. cum sa-l invat sa-si faca nevoile in alt loc?

197

Daca ai fi citit site-ul recomandat ai fi aflat ca motivul pentru care isi face nevoile acolo si este speriat este ca este singur! Porcusorii nu au voie sa stea singuri. Ti-am dat anterior un link de citit sa vezi de ce a bine sa fie doi porcusori. Adu-i un partener de acelas sex si te vei bucura de doi porcusori veseli, curiosi, increzatori, jucausi si mai ales care nu isi vor mai face nevoile numai in casuta.
Tot pe acel site gasesti si o metoda prin care poti incerca cum sa il inveti sa isi faca nevoile intr-un loc anume. Trebuie doar sa citesti.

198

de ce porcusorii dorm cu ochii deschisi?

199

cum sa`l fac sa bea apa i`am luat suzeta din aceea si nu bea il am d o zi sad i`am pus si in ceva farfurioasa nu bea dc?:(

200 (edited by ramona 06-11-2009 18:43)

Pentru ca fie nu a fost invatat sa bea apa de acolo de unde l-ai luat fie e inca mic si speriat de schimbarile din viata lui (despartirea de mama, schimbarea casei...)
Ti-am zis mai sus sa nu il lasi singur, ca sa ii fie bine. Adu-i un alt porcusor de acelas sex, care deja stie sa bea, cu care sa se joace, sa manance... si nu o sa mai fie fricos.
http://gemon.ro/comportament.htm
Incearca sa scrii un pic mai corect romaneste, fara limbaj de chat, vei fi mai usor de inteles.
Citeste si ce scrie aici http://www.gemon.ro/forum/viewtopic.php?t=249