Re: Discutii despre Concurs
80% au intre 8 si 15 ani :sol:
Nu-i chiar asa, sunt foarte multi pe forumul asta care depasesc 18 ani. ![]()
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Nu-i chiar asa, sunt foarte multi pe forumul asta care depasesc 18 ani. ![]()
eu as zice sa mai pui cateva poze si la sectiunea reptile. nu ar strica.
testoasa nu mai e la mine....nu prea are rost sa pun ![]()
Unul de 15 ani nu se mai numeste copilas :sol:
Frumoasa broasca ![]()
ma bucur ca broscuta era a ta ![]()
da da :heart: :bravo: :heart: ... broscutza este a ei :heart: ... sh ce frumoasa e :heart:
si ce daca 80% au 5-15 ani inseaman ca sunt copii maturi care gandesc matur si au responsabilitati
bv capshunik& roco :bravo:
foarte frumos roco sa ai mare grija de el... :heart:
Latifa,mai faci concursuri?
Latifa cum ramane cu conscursul AnimaTest din site? se mai tine? ![]()
Latifa cum ramane cu conscursul AnimaTest din site? se mai tine?
Eu as vrea sa-l mai tinem, dar daca e sa facem din nou politie ore intregi in fiecare zi... mai bine ne lipsim. Nici nu stiu ce sa zic... O sa ma mai sfatuiesc si cu restul colegilor.
te rugam latifa mai fa concursuri :pup: ca sunt ff frumoase si nu o sa mai fie fraude :heart: te rugam...mai gandeste-te si poate organizezi iar :heart: orice decizie ai lua noi o sa fim fericiti
pt ca tu iei mereu decizii bune :heart: :pup: :heart:
Cine triseaza ar trebuii bannat o luna.
Sa vada c nu e bine ceea ce face si ca mai bin state in banca lui si castiga cinstit. ![]()
Mai facem un concurs?
Da nici eu nu stiam , dar e foarte frumos . ![]()
annymary40, ti-am sters poza de la concurs pentru ca este luata de pe net: http://www.bandofcats.com/wp-content/up … bottle.jpg
In regulament scrie clar ca pozele participante trebuie sa fie poze cu animalele utilizatorilor:
"Concursul se numeste "AnimaFun" deoarece participantii sunt invitati sa posteze cate o fotografie amuzanta cu animalutele lor.
Iata si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca imaginea:
- sa reprezinte un animal (orice animal, la alegere, dintre cele pe care utilizatorul le detine) surprins intr-o ipostaza cat mai amuzanta"
Daca doresti sa participi la concurs trebuie sa pozezi animalutele tale.
Silviu, catelusul din poza de la concurs e al tau?
Am inetels
si promit sa nu se mai repete pentru ca nu am stiut. Acum am citit regulemantul :rusine: si am pus o poza cu unul dintre peruseii mei. Sper sa fie bine de aceasta data.
Adaugat: 15-01-2010 19:05
Da Latifa, este al meu, de ce nu pare?
Vorbesc serios ca este al meu pun si filmare cu el si cu mine ca sa ma credeti. :wow: :wow: :wow:
Nu e vorba ca nu te credem. Doar ca pana acum nu ai mentionat nimic de catel si noi am mai avut aici mai multe incercari de a trisa la concursuri. Eu imi fac datoria sa verific autenticitatea pozelor.
Adaugat: 15-01-2010 22:15
Am inetels
si promit sa nu se mai repete pentru ca nu am stiut. Acum am citit regulemantul :rusine: si am pus o poza cu unul dintre peruseii mei. Sper sa fie bine de aceasta data.
Da, acum e bine.
Adaugat: 15-01-2010 22:16
Ma bucur ! Bafta participantilor!
Succes la toata lumea !! :sanatate: :sanatate:
Silviu este adorabila Cora ta. ar fi bine sa pui poze cat mai multe cu ea pe forum sa ne bucuram de prezenta ei. e o dulceata sincer. o pupa mama si pe ea si pe toate animalutele de pe concursul anuma
Ce draguti sunt ! :heart: :heart: Vreau si eu unul !! :pls: La noapte vin si ti-o fur...
ah :heart: silviu..ce dragalasa e :heart:
ce rea sunt.. aqm obs ca sunt diferite
..
aman2 sunt superbe :heart:
ce frumossss :heart: :pup:
![]()
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs