Re: Discutii despre Concurs
80% au intre 8 si 15 ani :sol:
Nu-i chiar asa, sunt foarte multi pe forumul asta care depasesc 18 ani.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
Nu-i chiar asa, sunt foarte multi pe forumul asta care depasesc 18 ani.
eu as zice sa mai pui cateva poze si la sectiunea reptile. nu ar strica.
testoasa nu mai e la mine....nu prea are rost sa pun
Unul de 15 ani nu se mai numeste copilas :sol:
Frumoasa broasca
ma bucur ca broscuta era a ta
da da :heart: :bravo: :heart: ... broscutza este a ei :heart: ... sh ce frumoasa e :heart:
si ce daca 80% au 5-15 ani inseaman ca sunt copii maturi care gandesc matur si au responsabilitati
bv capshunik& roco :bravo:
foarte frumos roco sa ai mare grija de el... :heart:
Latifa,mai faci concursuri?
Latifa cum ramane cu conscursul AnimaTest din site? se mai tine?
Latifa cum ramane cu conscursul AnimaTest din site? se mai tine?
Eu as vrea sa-l mai tinem, dar daca e sa facem din nou politie ore intregi in fiecare zi... mai bine ne lipsim. Nici nu stiu ce sa zic... O sa ma mai sfatuiesc si cu restul colegilor.
te rugam latifa mai fa concursuri :pup: ca sunt ff frumoase si nu o sa mai fie fraude :heart: te rugam...mai gandeste-te si poate organizezi iar :heart: orice decizie ai lua noi o sa fim fericiti pt ca tu iei mereu decizii bune :heart: :pup: :heart:
Cine triseaza ar trebuii bannat o luna. Sa vada c nu e bine ceea ce face si ca mai bin state in banca lui si castiga cinstit.
Mai facem un concurs?
Da nici eu nu stiam , dar e foarte frumos .
annymary40, ti-am sters poza de la concurs pentru ca este luata de pe net: http://www.bandofcats.com/wp-content/up … bottle.jpg
In regulament scrie clar ca pozele participante trebuie sa fie poze cu animalele utilizatorilor:
"Concursul se numeste "AnimaFun" deoarece participantii sunt invitati sa posteze cate o fotografie amuzanta cu animalutele lor.
Iata si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca imaginea:
- sa reprezinte un animal (orice animal, la alegere, dintre cele pe care utilizatorul le detine) surprins intr-o ipostaza cat mai amuzanta"
Daca doresti sa participi la concurs trebuie sa pozezi animalutele tale.
Silviu, catelusul din poza de la concurs e al tau?
Am inetels si promit sa nu se mai repete pentru ca nu am stiut. Acum am citit regulemantul :rusine: si am pus o poza cu unul dintre peruseii mei. Sper sa fie bine de aceasta data.
Adaugat: 15-01-2010 19:05
Da Latifa, este al meu, de ce nu pare?
Vorbesc serios ca este al meu pun si filmare cu el si cu mine ca sa ma credeti. :wow: :wow: :wow:
Nu e vorba ca nu te credem. Doar ca pana acum nu ai mentionat nimic de catel si noi am mai avut aici mai multe incercari de a trisa la concursuri. Eu imi fac datoria sa verific autenticitatea pozelor.
Adaugat: 15-01-2010 22:15
Am inetels
si promit sa nu se mai repete pentru ca nu am stiut. Acum am citit regulemantul :rusine: si am pus o poza cu unul dintre peruseii mei. Sper sa fie bine de aceasta data.
Da, acum e bine.
Adaugat: 15-01-2010 22:16
Ma bucur ! Bafta participantilor!
Succes la toata lumea !! :sanatate: :sanatate:
Silviu este adorabila Cora ta. ar fi bine sa pui poze cat mai multe cu ea pe forum sa ne bucuram de prezenta ei. e o dulceata sincer. o pupa mama si pe ea si pe toate animalutele de pe concursul anuma
Ce draguti sunt ! :heart: :heart: Vreau si eu unul !! :pls: La noapte vin si ti-o fur...
ah :heart: silviu..ce dragalasa e :heart:
ce rea sunt.. aqm obs ca sunt diferite ..
aman2 sunt superbe :heart:
ce frumossss :heart: :pup:
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs