Re: Iepurasi
unul dintre iepurassii mei.... :wis: :blb: :pup:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi
unul dintre iepurassii mei.... :wis: :blb: :pup:
Sa`i opresti o colega iepuroaicei. :k:
dapp....poate chiar un coleg :wis: :ill:
Fata te bat. Ce mai faci cu puii? :sol:
ii dOnez... :merci:
Poate iti face iar 2.
iepurashii mei....
:blb: :pup: :k:
sunt foarte simpatici :heart: :pup:
eu ii stiu :blb: :blb: :blb:
sunt adorabili :heart: :heart:
tot timpul m`as juca cu ei :rusine: :rusine:
:"> mersi..... :sanatate:
Suana nu stiu cum faci dar animalutele tale ma acapareaza cu totul. ai un iepurila superb.
Astazi mergem la taiat de gherutze.....Hmmm:furios::wow:,sa vedem cum o sa ne comportam.Dintisorii se tocesc de la fan dar gherutzele au cam crescut.Revenim cu detalii
Ce dulcic e;)
Cristal e un pitic dar cred ca e o combinatie cu cap de leu.Da,cusca e pe jos,doarme langa noi.Iese si intra singur in ea cand se plictiseste pe afara.Si a fost asa cuminte la veterinar.A stat la taiat gherutzele si am facut si vaccinelul,dupa care am mers la plimbare la tara.Acum papam si la somnic:) :nani:
Este super vidoclipul:P dar ai grija cand ii dai drumu in casa pt ca poate sa roda firele electrice sa se curenteze foarte rau. Sa-ti traiasaca:k:
Multumesc.Stai linistita ca nu e lasat niciodata nesupravegheat.Stiu ca se vad fire pe unde umbla el dar nu l-am lasat niciodata sa roada.De aceea i-am si luat un pod de lemn sa aibe pe ce sa-si incerce dintisorii.Nu apuca el sa faca nazbatii,ca nu-l las.
Multumesc.Stai linistita ca nu e lasat niciodata nesupravegheat.Stiu ca se vad fire pe unde umbla el dar nu l-am lasat niciodata sa roada.De aceea i-am si luat un pod de lemn sa aibe pe ce sa-si incerce dintisorii.Nu apuca el sa faca nazbatii,ca nu-l las.
ma bucur sa-l vad pe Cristal(iepurila). ce mot are in varful capului . e blandut. e un videoclip reusit. sta si la mangaiat. :pup: pe nasucul lui.
Ieri se pare,de la vreme,toti au fost mai molesiti.Cristal a dormit in mijlocul camerei ,n-a prea avut chef de topait.S-a intins frumos,cum ii place lui si leneveala la greu.Intr-o parte Star,in cealalta Ctristal.....
Ieri se pare,de la vreme,toti au fost mai molesiti.Cristal a dormit in mijlocul camerei ,n-a prea avut chef de topait.S-a intins frumos,cum ii place lui si leneveala la greu.Intr-o parte Star,in cealalta Ctristal.....
cam asa e de acum incolo. doar vine iarna pt toata lumea.
Iepurasii mei de la tara:
Marele belgian : Nony...
Asa pap eu de la mami
Si fluturii: Minu si Mina....
mor de ciuda ca nu pot avea si eu atatea animale. vreau su eu :cry: poate o sa reusesc pana la urma.
La apartament e foarte greu.Si eu doar tanjeam si admiram la altii.Dar acum sunt fericita si multumita ca pot sa am atatea si la tara.Una sunt animalele de casa si alta cele de curte dar cand poti avea din amandoua e super.Ieri le-am terminat la iepurasi casutza noua.In cateva zile ne apucam si la pauni.Gainile sunt partial rezolvate,au unde sta dar vrem sa le facem si lor cotet nou.Asa e frumos,pana de sarbatori sa te muti la casa noua :k: :bravo:
Daca va ajuta D-zeu va veti putea bucura de casa si curte si evident de animale.Asta cu aniamlele o boala tare molipsitoare..... )
eu stau la casa iar parintii mei sunt pe cale sa cumpere un teren foarte mare care are un rausor foarte dragut.casa se va rididca peste 5-6-7 ani sau chiar mai putin.acum ei fac tot posibilul pt. ca din puti poti sa faci mult
acolo in casa si pe langa casa vreau asa..papagali,caine,pisica,pesti..iepurasi si..un calut
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi