Re: hamsteri pitici
il mananc cand iese
ma gandesc sa.i intind o capcana...:D cu o cutie ceva...
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici
il mananc cand iese
ma gandesc sa.i intind o capcana...:D cu o cutie ceva...
pune mancare. si stai prin zona.
azi o sa servesc supa de hamster...........daca iese din ascunzatoare
Supa de caise.
un bob de grau face minuni.imediat mi.a cazut caisa in plasa.i.am dat drumul bobului ca sa faca galagie cand cade...imediat Caisa,hop pe el....cumva cumva am intins mana,ma gandeam ca o sa fuga,dar mi s.a urcat in palma si au reusit sa.l scot,de sub pat
e blandddd :k: chiar ma mir
acum e cu fundul in ceasca....mananca ca tare infometat era.i.am schimbat si casuta deci...
l-ai gasit destul de repede
cata apa a putut sa beaaaaaaaaaaaaaaa:o
sa.i fie invatatura de minte.
) asa s-a intamplat si cu aisha.....o saptamana a fost pierduta prin camera,....o camera plina cu haine unde nu o puteam gasii..norok ca dupa o sapt.a vazut-o mama p sifonier si am prins-o...=)
Adaugat: 22-08-2009 18:19
aisha cand era mai mik.... :heart: ce dragalasa!!! :wow:
ce frumusica e fetita asta a ta :pup:
mersi....
pare inocenta insa sunt sigura ca ma insel
Si nici nu stii cat de tare te inseli. E o adevarata diaviolita. A fost si pe la mine. :k:
inocentaaa?????????? nu......e cea mai dementa dintre toti ....
betty e o scumpete de hamster. pupam nasucul si ochisorii ei.
aisha,cody ji blinky papau si ei... :k: :angel:
Pune`l pe Cody in alta cusca. O sa`l bata Blinky...Sunt baieti, heloo...
o sa-i mut..dar mai tarziu...inca nu se bat...mai degraba aisha incepe sa-l chitaie :wow: :sol:
POate ca este e din gena lui Zeghi si de aia il bate.
:> poate ii este dor de el ... o sa-i mut...dar ii mai las ca sa ai ba si ei roata...pana gasesc o solutie sa le pun si lor roata.... :bang: :angel:
Au cusca destul de mare. :ironic: Le mai pui si tu etaje, cutii, sau chestia aia din lemn pe care i-o pusesei prima data in cusca Aishei. Si parca ai si scara.
Am si eu o intrebare. Am 3 hamsteri pitici (2 femele , Zu si Fifi si un mascul Puky care este puiul lui Zu ). Acum vro 3 saptamani i-am pus pe Puky si Fifi impreuna (dupa o saptamana i-am despartit pentru ca incepusera sa se bata ) iar acum cateva zile Fifi a fatat cativa pui dar din pacate toti s-au nascut morti
. Fifi a mai avut o data pui (nu au existat probleme de genul asta) si nu e ruda de sange cu Puky sau Zu ( cel putin din cate stiu eu ) . Sa fie din cauza ca ea are vreo 10 luni si el doar 2?
Si era sa uit sa mentionez : cu cateva luni inainte sa il cunoasca pe Puky , ea a fost bolnavioara si i-am facut un tratament (cu o solutie de dat pe piele ) si s-a vindecat cam cu o luna inainte sa se imerecheze... sa fie din cauza diferentelor de varsta , a tratamentului sau sa existe o alta cauza ? Poate sa o afecteze intr-un fel faptul ca a fatat pui morti , sa o duc la veterinar ?
dydy .: zii asa, difereta de varsta este o mare problema, femela nu ar trebuii sa fie mai mare ca masculul cu mai mult de 2 luni, este si un pic cam inaintata in varsta probabil nu mai este apta de imperechere
dydy .: sau tratamentul a afectat`o
dydy .: si puii sau sufocat la nastere.
iloveanimals
v-am zis?
i.am facut program Caisei...cand se insereaza si e activa o las prin camea....iar dimineata iese la lumina dupa mancare.o pun la casuta ei,papa,bea apica si doarme pana seara....si tot asa.:k:ca sa compensez absenta rotitei
Adaugat: 26-08-2009 17:34
doamne cat de mult sare caisa....orice as face evadeaza.se urca pe casuta si face un jump de toata frumusetea.o manancccc:/
buna st oana as vrea sa stiu si eu ce grija trb sa am de hamsteri pitici rusesti?si daca stie cineva de unde imi pot procura toate jucariile pentru ei si cam cat costa?alimentatia ce ii pot da sa manance.urmeaza sa imi iau o pereche luni si vreau sa stiu tot despre ei.si cusca si am inteles ca ii poti invata sa faca in nisip etc...vreau sa stiu tot
Adaugat: 29-08-2009 14:21
si cine vrea sa imi doneze si mie o cusca speciala pt ei numai daca nu ii mai trb astpt rasp voastre
Pai mancare iei de la Pet Shop mancare speciala, ce marca vrei tu! Jucarii si cusca tot de la pet shop! Cat despre alimentatie gasesti pe www.4animale.ro destule articole despre hamsteri! Succes! :k:
Forum 4animale → Animale mici → hamsteri pitici