Re: Discutii despre Concurs
thesecret concursaul sa terminat pe data de 3 august imaginea postata nu este bagata in concurs
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs
thesecret concursaul sa terminat pe data de 3 august imaginea postata nu este bagata in concurs
Concursul AnimaFun editia I s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorul primei editii este iloveanimals! :bravo: :bravo: :bravo: :sanatate: Felicitari!
Multumesc. :bravo: Multumesc tuturor celor care mi-au votat lighioana. :bravo::sanatate:
Fericitari :heart: :heart: :bang:
:merci: Merci.
Thx. :bravo:
Bravo! Felicitari! :heart: :sanatate: :bravo:
chiar meritai sa castigi si eram sigura ca grasunul tau o sa merite premiul. felicitari.
Multumesc. Daca eu sunt amuzanta trebuie sa fie si el nu? Nu ma poate lasa singura.
Are niste pozitii de somn monstruletii astia, astazi dormea in roata cu piciorul intins, cand am apasat sa ii fac poza s-a trezit. :furios: Alearga cel mic in roata, el se suie pe acoperisul casei lui si se duce si alearga pe deasupra rotii si cel mic in interior
dar aluneca de pe roata si se duce in cap. :bang:
deci pe viitor o sa ai cu ce castiga si urmatoarele concursuri cu siguranta :k: . i-mi imaginez cum arata grasul pe roata, probabil nu mai incape in ea si urca deasupra ca e mai lejer..=)
Daaa... Acum nu mai are loc de cel mic. Billy nu stie sa faca cu randul la roata, Doby alearga ce alearga si se da la o parte, ii cedeaza locul celui mic. Cand vine Billy pe roata nu mai stie sa se dea jos
Trebuie sa il dea Doby fortat, sa`i vezi cand incearca sa alerge amandoi in directii diferite, Doby la stanga, Billy la dreapta. Sunt niste "monstruleti fara creier".
eram atat de amarata cand am intrat pe forum si tu ma faci sa rad pana nu mai pot de grasul tau.
Nu`i nimic, fii vesela ca asa e bine. Ia exemplu de la noi, daca as face un film cu ei as lua oscarul.
Nu`i nimic, fii vesela ca asa e bine. Ia exemplu de la noi, daca as face un film cu ei as lua oscarul.
intra la topicul lor sa nu fie probleme.
pe cand urmatorul concurs?
Adaugat: 18-08-2009 19:55
pe cand urmatorul concurs?
Pai, in mod normal ar fi trebuit sa inceapa deja AnimaFun editia II, dar problema este ca noi nu te-am terminat cu toii perioada de concedii si inca e greu pe aici. Or sa mai plece inca dintre noi pe la inceput de septembrie in concedii si atunci nu prea o sa aiba cine sa stea sa faca diplomele la timp si nu vrem sa va facem sa asteptati. Asa ca, probabil ca va incepe editia II nu saptamana viitoare, ci cealalta.
Adaugat: 19-08-2009 16:45
.
Irina este broscuta ta?
........ Eu sper sa nu inceapa mai devreme decat e programat. Noi suntem in pregatiri
Felicitari tuturor pt poze toate sunt superbe :music: :bravo: :heart:
Asa deci eu am o intrebare... Latifa sper ca ma poti lamuri tu: vreau sa pun o poza in concurs acum, pentru ca nu vreau sa fiu eu ultima sau pe la sfarsit, dar sa o pun cu img asa cum a pus-o Irina pe prima [de pe un site extern]. Dar nu e tocmai poza pe care mi-o doresc eu, iar pe cea pe care mi-o doresc o pot posta abia sambata pentru ca trebuie sa i-o dau cuiva sa mi-o scoata din telefon. Pot sa pun linkul cu poza asta acum, iar sambata sa modific linkul si sa apara cealalta poza?
Am voie? :angel:
Dar de ce nu pui sambata poza pe care o doresti?
Pentru ca nu vreau sa ajung pe a doua pagina sau codasa
Adaugat: 02-09-2009 21:18
Ma rog. Cred ca m-am razgandit si va ramane asta... dar un raspuns de la Latifa n-ar strica totusi .
Adaugat: 02-09-2009 21:43
Asa deci eu am o intrebare... Latifa sper ca ma poti lamuri tu: vreau sa pun o poza in concurs acum, pentru ca nu vreau sa fiu eu ultima sau pe la sfarsit, dar sa o pun cu img asa
cum a pus-o Irina pe prima [de pe un site extern]. Dar nu e tocmai poza pe care mi-o doresc eu, iar pe cea pe care mi-o doresc o pot posta abia sambata pentru ca trebuie sa i-o dau cuiva sa mi-o scoata din telefon. Pot sa pun linkul cu poza asta acum, iar sambata sa modific linkul si sa apara cealalta poza?
Am voie? :angel:
Pai nu e normal sa schimbi poza. Las-o pe asta si pe cealalta o vei pune la editia urmatoare .
Adaugat: 03-09-2009 02:58
Ok. Merci :pup:
Adaugat: 03-09-2009 13:37
Georgi, ce e rozatoarea aia? Seamana cu o veverita :rusine:
Pai veverita este, veverita canadiana.
Georgi, am sters ultimele poze postate de tine. Regulamentul specifica faptul ca se posteaza o singura poza.
Forum 4animale → Concursuri pe forum → Discutii despre Concurs