201

Re: Discutii despre Concurs

thesecret concursaul sa terminat pe data de  3 august imaginea postata nu este bagata in concurs

byby

202

Concursul AnimaFun editia I s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare si va felicitam pentru pozele superbe!
Castigatorul primei editii este iloveanimals! :bravo: :bravo: :bravo: :sanatate: Felicitari!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

203

Multumesc. :bravo: Multumesc tuturor celor care mi-au votat lighioana. :bravo::sanatate:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

204

Fericitari :heart: :heart: :bang:

byby

205

:merci: Merci.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

206

Felicitari! :bravo: :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

207

Thx. :bravo:

208

Bravo! Felicitari! :heart: :sanatate: :bravo:

>>>>Alexandra<<<<

209

chiar meritai sa castigi si eram sigura ca grasunul tau o sa merite premiul. felicitari.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

210

Multumesc. Daca eu sunt amuzanta trebuie sa fie si el nu? smile Nu ma poate lasa singura. wink Are niste pozitii de somn monstruletii astia, astazi dormea in roata cu piciorul intins, cand am apasat sa ii fac poza s-a trezit. :furios: Alearga cel mic in roata, el se suie pe acoperisul casei lui si se duce si alearga pe deasupra rotii si cel mic in interior smile dar aluneca de pe roata si se duce in cap. :bang:

211

smile  smile   deci pe viitor o sa ai cu ce castiga si urmatoarele concursuri cu siguranta :k:  . i-mi imaginez cum arata grasul pe roata, probabil nu mai incape in ea si urca deasupra ca e mai lejer..=)  smile

- Mary-

212 (edited by iloveanimals 17-08-2009 22:53)

Daaa... Acum nu mai are loc de cel mic. smile Billy nu stie sa faca cu randul la roata, Doby alearga ce alearga si se da la o parte, ii cedeaza locul celui mic. Cand vine Billy pe roata nu mai stie sa se dea jos smile Trebuie sa il dea Doby fortat, sa`i vezi cand incearca sa alerge amandoi in directii diferite, Doby la stanga, Billy la dreapta. Sunt niste "monstruleti fara creier". smile

213

eram atat de amarata cand am intrat pe forum si tu ma faci sa rad pana nu mai pot de grasul tau.  smile   smile

- Mary-

214

Nu`i nimic, fii vesela ca asa e bine. Ia exemplu de la noi, daca as face un film cu ei as lua oscarul. smile

215

iloveanimals wrote:

Nu`i nimic, fii vesela ca asa e bine. Ia exemplu de la noi, daca as face un film cu ei as lua oscarul. smile

intra la topicul lor sa nu fie probleme.

- Mary-

216 (edited by irinuca 01-09-2009 22:34)

pe cand urmatorul concurs? tongue

Adaugat: 18-08-2009 19:55

irinuca wrote:

pe cand urmatorul concurs? tongue

Pai, in mod normal ar fi trebuit sa inceapa deja AnimaFun editia II, dar problema este ca noi nu te-am terminat cu toii perioada de concedii si inca e greu pe aici. Or sa mai plece inca dintre noi pe la inceput de septembrie in concedii si atunci nu prea o sa aiba cine sa stea sa faca diplomele la timp si nu vrem sa va facem sa asteptati. Asa ca, probabil ca va incepe editia II nu saptamana viitoare, ci cealalta.

Adaugat: 19-08-2009 16:45

.

217

Irina este broscuta ta? smile

218

........ Eu sper sa nu inceapa mai devreme decat e programat. Noi suntem in pregatiri  big_smile

219

Felicitari tuturor pt poze toate sunt superbe :music: :bravo: :heart:

byby

220 (edited by birdslover 02-09-2009 19:46)

Asa deci eu am o intrebare... Latifa sper ca ma poti lamuri tu: vreau sa pun o poza in concurs acum, pentru ca nu vreau sa fiu eu ultima sau pe la sfarsit, dar sa o pun cu img asa smile cum a pus-o  Irina pe prima [de pe un site extern].  Dar nu e tocmai poza pe care mi-o doresc eu, iar pe cea pe care mi-o doresc o pot posta abia sambata pentru ca trebuie sa i-o dau cuiva sa mi-o scoata din telefon. Pot sa pun linkul cu poza asta acum, iar sambata sa modific linkul si sa apara cealalta poza? big_smile Am voie? :angel:

221

Dar de ce nu pui sambata poza pe care o doresti? tongue

222

Pentru ca nu vreau sa ajung pe a doua pagina sau codasa big_smile

Adaugat: 02-09-2009 21:18

Ma rog. Cred ca m-am razgandit si va ramane asta... dar un raspuns de la Latifa n-ar strica totusi big_smile.

Adaugat: 02-09-2009 21:43

birdslover wrote:

Asa deci eu am o intrebare... Latifa sper ca ma poti lamuri tu: vreau sa pun o poza in concurs acum, pentru ca nu vreau sa fiu eu ultima sau pe la sfarsit, dar sa o pun cu img asa smile cum a pus-o  Irina pe prima [de pe un site extern].  Dar nu e tocmai poza pe care mi-o doresc eu, iar pe cea pe care mi-o doresc o pot posta abia sambata pentru ca trebuie sa i-o dau cuiva sa mi-o scoata din telefon. Pot sa pun linkul cu poza asta acum, iar sambata sa modific linkul si sa apara cealalta poza? big_smile Am voie? :angel:

Pai nu e normal sa schimbi poza. Las-o pe asta si pe cealalta o vei pune la editia urmatoare wink.

Adaugat: 03-09-2009 02:58

Ok. Merci :pup:

Adaugat: 03-09-2009 13:37

Georgi, ce e rozatoarea aia? big_smile Seamana cu o veverita :rusine:

223

Pai veverita este, veverita canadiana. smile

224

Vaaaaaiiiiii :heart: :heart: :heart:

225

Georgi, am sters ultimele poze postate de tine. Regulamentul specifica faptul ca se posteaza o singura poza.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!