126

Re: Discutii despre Concurs

Ms... :pup: ...dar idea mi-a venit si din cea ce a spus Latifa :pup:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

127

eu zic ca ideea cu fotgrafiile amuzante cu animalutele noastre e foarte buna.......iar premiul cum a zis si Iusty sa fie o diploma cu animalutele noastre......si sa votam tot asa cu pool

I love animals :heart:

128

Multumesc Latifa! E buna ideea cu desenele, si cea cu pozele.Dar daca locul 1 va primi diploma, locul 2 si 3 ce o sa primeasca? hmm O sa vedem, poate ne mai vin idei despre concursur si hotaram impreuna care va fi urmatorul. :k:

>>>>Alexandra<<<<

129

de ce nu amandoua? la cel cu fotografile pot participa si cei care nu stiu sa deseneze wink

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

130 (edited by Iusty 18-07-2009 10:17)

OBlonda wrote:

Multumesc Latifa! E buna ideea cu desenele, si cea cu pozele.Dar daca locul 1 va primi diploma, locul 2 si 3 ce o sa primeasca? hmm O sa vedem, poate ne mai vin idei despre concursur si hotaram impreuna care va fi urmatorul. :k:

Pai premiul I poate sa primeasca diploma cu animalutele noastre si un breloc tot cu animalutele noastre big_smile sau cu insingna Latifa si premiul II si III brelocul si inca ceva...parerea mea :rusine: wink

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

131

sau 2 si 3 doar diploma

132

ar trebuii sa primeasca fiecare cate o diploma(1,2 si 3) iar la 1 sa se mai adauge ceva, o sinsigna sau un breloc cu Latifa :k:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

133

dar concursul cu fotografii mi se pare foarte bun,pentru ca aici poate concura oricine,si cel care nu stie sa deseneze si cel care stie,pentru ca nu are legatura cu desenul,doar trebe sa il prindem intr-o pozitie amuzanta(dormind,mancand,sarind,zburand cum a zis si iloveanimals)si mi se pare mult mai frumos sa votam un animalutin pozitie amuzanta,mai ales ca daca vrea saconcureze cineva o poate face pentru ca nu trebe sa deseneze.......asta ar fi parerea mea

Adaugat: 18-07-2009 12:14

si aici nu ar castiga cel mai talentat fotograf,ci cel mai amuzant animal smile

134

exact, aici nu ai nevoie de talent, trebuie sa fii rapid sa il prinzi intr`o pozitie super tare smile eu o mutime de poze amuzante cu ai mei smile

135

da si sa punem cate 3 fotografii sa avem ce vota

136

Ar fi mai bine una singura. :ironic:

137

Iusty wrote:
OBlonda wrote:

Pai premiul I poate sa primeasca diploma cu animalutele noastre si un breloc tot cu animalutele noastre big_smile sau cu insingna Latifa si premiul II si III brelocul si inca ceva...parerea mea :rusine: wink

Nu, ideal ar fi ca toti sa primeasca diplomele, iar locul 1 si 2 sa primeasca ceva in plus.De exemplu: locul 1- tricou si diploma, locul 2- breloc si diploma, locul 3 doar diploma :k:

>>>>Alexandra<<<<

138 (edited by luky-muky 18-07-2009 15:51)

chiar e buna ideea :bravo:

139

OBlonda wrote:
Iusty wrote:
OBlonda wrote:

Nu, ideal ar fi ca toti sa primeasca diplomele, iar locul 1 si 2 sa primeasca ceva in plus.De exemplu: locul 1- tricou si diploma, locul 2- breloc si diploma, locul 3 doar diploma :k:

Da, asa merge :k: :k: ... buna idee wink

Iusti

140 (edited by LovePets 18-07-2009 20:47)

Si mie mi-ar placea un concurs de fotografii wink
E buna ideea dar premiile nu sunt putin exagerate???O diploma si un breloc ar fi de-ajuns pentru locul 1,sa ne gandim totusi si la Latifa,nu poate sa cheltuiasca prea mult pentru premiile noastre,ar trebui sa fie un premiu ceva mai modest,dupa parerea mea. smile
Insa nu eu hotarasc,Latifa va decide ce si cum big_smile

141 (edited by iloveanimals 18-07-2009 20:49)

Era bine si o diploma pt fiecare loc, nu si  alte premii in plus. :ironic:

Vreau sa inceapa concursul mai repede, am atatea poze cu descreiertii mei smile trebuie sa le arat . smile

142

da ai dreptate LovePets ,iloveanimals cu fotografiile alea amuzante cu piticii tai vei castiga,pentru caau niste pozitii de dormit........ smile

143

luky-muky wrote:

da ai dreptate LovePets ,iloveanimals cu fotografiile alea amuzante cu piticii tai vei castiga,pentru caau niste pozitii de dormit........ smile

In poze nu ies chiar atat de amuzanti ca in realitate, cand ii vad mor de ras si ma mir cate idei pot avea hamsterii provocate de caldura. smile

Adaugat: 18-07-2009 22:22

Bun, deci lansam un concurs de fotografii amuzante cu animalutele voastre. Maine am sa fac un subiect separat pentru concurs si inscrierea va incepe de luni (de fapt de maine noapte la ora 00:00) si va dura 2 saptamani, pana pe 1 august (inclusiv), dupa care va incepe votarea. Fiecare utilizator va inscrie o singura poza.
Referitor la premii, momentul financiar este unul destul de prost, cheltuielile sunt mari si preferam sa alocam niste premii mai importante concursurilor care vor fi in toamna pe site (AnimaTeste). Asa ca vom ramane doar la diplome pentru locurile I, II si III. Speram ca veti intelege situatia si ca veti fi alaturi de noi chiar si asa! smile Daca vom gasi fonduri pe viitor sigur vom mari premiile!

Adaugat: 18-07-2009 22:54

Nu`ti fa griji Latifa. Mai bine cu diplome. :heart: Mai ales ca o sa fie animalutul nostru acolo intr`o pozitie amuzanta. smile Perfect. :k:

Adaugat: 18-07-2009 22:58

Eu nu ma pot hotara ce poza sa pun, am atat de multe. smile Latifa sigur trebuie sa punem doar una? :wis:

144

nu e nici o problema Latifa de ce sa fie,o diploma e de ajuns smile

145

Latifa nu e chiar nicio problema te intelegem :pup: si o diploma e chiar de ajuns :heart: :pls:

- Bianca

146

Multumim pentru intelegere! :heart:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

147

iloveanimals wrote:

Eu nu ma pot hotara ce poza sa pun, am atat de multe. smile Latifa sigur trebuie sa punem doar una? :wis:

Pai, daca cineva are doar o singura poza si altii pun mai multe, cel cu una singura va fi dezavantajat. Oricum, acest concurs poate fi facut in fiecare luna si astfel iti poti pune toate pozele de-a lungul timpului. smile

Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

148

LovePets wrote:

Si mie mi-ar placea un concurs de fotografii wink
E buna ideea dar premiile nu sunt putin exagerate???O diploma si un breloc ar fi de-ajuns pentru locul 1,sa ne gandim totusi si la Latifa,nu poate sa cheltuiasca prea mult pentru premiile noastre,ar trebui sa fie un premiu ceva mai modest,dupa parerea mea. smile
Insa nu eu hotarasc,Latifa va decide ce si cum big_smile

Ai dreptate, eu doar am vrut sa diferentiez locurile.Daca se vor premia numai cu diplome, nici o problema, e foarte bine si`asa.Vorba Latifei, sa nu ramana podiumul gol big_smile
Te intelegem Latifa, nu`i nici o problema! :pup:

>>>>Alexandra<<<<

149

Latifa wrote:

Pai, daca cineva are doar o singura poza si altii pun mai multe, cel cu una singura va fi dezavantajat. Oricum, acest concurs poate fi facut in fiecare luna si astfel iti poti pune toate pozele de-a lungul timpului. smile

Am inteles. Sa vad daca ma pot hotara. :bang:

150

Gata! Am lansat concursul AnimaFun! Va puteti inscrie deja cu fotografii! Succes tuturor! :bravo: :sanatate:
http://www.4animale.ro/forum/topic392-c … tia-i.html

Termeni si conditii