Topic: O situatie de-a dreptul ingrozitoare
Cititi paragrafele si urmariti filmuletele!
Asa ceva nu e posibil!! E ingrozitor
:wow:
http://needabetterworld.wordpress.com/c … animalele/
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Protectia animalelor → O situatie de-a dreptul ingrozitoare
Cititi paragrafele si urmariti filmuletele!
Asa ceva nu e posibil!! E ingrozitor
:wow:
http://needabetterworld.wordpress.com/c … animalele/
ingrozitor......saracutele animalute.....si saracutul angel a murit in chinuri groaznice :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Saracutele animale !!! Cum poate sa le faca as ceva ???
:cry::cry::cry::ill::ill::ill::(:(:(:mad::mad::mad::o:o:o:/:/:/:wow::wow::wow:
Doamne fereste ce oameni pot exista in lumea asta :furios: ! :cry: :cry: Saracutele animale :cry: :cry: ! Faza si mai proasta e ca nimeni nu face nimic pt a opri acesti oameni! :furios: :cry: :furios: :cry:
saracutele animalute :cry: :cry: :cry: :cry:
mda...banuiesc ca au fost amendati si bagat la inchisoare criminali aia :furios: daca as intalni asa ceva numai in cap le-as da :furios: sa-i strivesc si pe ei, sa ii tin nemancati :furios: sa ii chinui sa vada si ei ce simt animalele alea :furios: oricum Cel De Sus are grija de ei :sol:
Sarmanul papagal .........................cei facea.....nu a vazut ca nu-i place?
Cum puteau sa le cinuie asa?................Tocmai in halul ala ...............Le trateaza de parca ar fi ceva neinsemnat. :furios: :cry:
Sarcutele ma indigna faptul ca nu pot sa fac nimic ..si scuze din nou latifa dar sa se duca ei ... sa nu mai existe cruzime :cry: :cry: :cry: .
am plans 10 zile ca mi-au murit papagalii din cauza aceeasi boli cu care i-am luat de la pet shop.
am incercat sa le ofer totul ce era mai bun pt. ei dar din pacate au murit.
si cel mai rau imi pare ca au murit in chinuri
dar nu e vina mea .. e vine celor de la pet shop.
vai de capu meu asa cruzime nu am mai vazut acesti oameni ar trebui pusi in conditile in care au fost puse acele suflete nevinovate... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
saracu angel eu zic ca daca era pe mana unui om cu suflet acuma traia fericit :cry: :cry: :cry:
bietele suflete... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Eu nu am vazut tot videoclipul :Nu am putut sa vad.Oamenii aia chiar nu au minte:furios:.Cum pot sa le faca asa ceva? eu chiar nu am vazut tot vidoclipul :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
azi am gasit pe adresa asta, http://www.all-creatures.org/anex/index.html ,si m-am ingrozit :cry: si m-am ingrozit.Nu recomand celor slabi de inger
aoleu ..
!!!
de ce a trebuit sa deschid eu site'ul ala???
(((((:((((((((((:(((((((
dc??..
chiar aveam o zi buna..
... deci char nu putem face nimic?...
god..ati vazut ce e in huston? numai sa indrazneasca cineva sa maltrateze animalele acolo..
Azi am intrat intr-un magazin sa ma uit de colivie pentru noii veniti in familie si am iesit fara sa ma mai uit la nimic ... papagalii erau tinuti in conditii mizere, mirosea ingrozitor in magazin, coliviile in care rau tinuti erau mizerabile si majoritatea pasarilor pareau bolnave ... :cry: :cry: :cry:
Nu pot sa cred I-a taiat unghia cu tot cu carne si a inceput sa tipe
Celalalt era pui. Il omorasera de mic
Al doilea filmulet m-a socat rau de tot nu-mi vine sa cred Nu stiu cum ii poti face asta unei fiinte. Unei pasari. Unui pui. Doamne nu pot sa cred ca exista asa oameni. Astia trebuie executati fara nicio explicatie. Nu pot sa creeeeeeeeeeed
:cry: :cry: :cry: Mai bine nu se nastea :cry:
Forum 4animale → Protectia animalelor → O situatie de-a dreptul ingrozitoare