Re: Iepurasi
Ne betivim si noi:)
Si dupa aia.....latzi:)
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi
Ne betivim si noi:)
Si dupa aia.....latzi:)
azi mi am luat si eu un iepuras:X:X e o dulceatza..a fost ceva..la prima vedere :X:X o sa pun poze in curand
suana ce rasa e iepurasul tau?angora cunva?
ce tare marina ) :X sa primesti un iepuras de pasti :X
)
eu am avut doi unul alb si unul negru :X:X femela era neagra si barbatul alb:X a fugit femela si el tanjea, dupa doua zile a fugit si el
suana ce rasa e iepurasul tau?angora cunva?
Da Cristal e angora pitic.
Si a fost asa harnicutz de pasti,a vopsit ouale ....
Si asa ma odihnesc eu....
si eu am avut iepuras:D,o chema Sherry:heart::heart::heart:
ce scumpete :heart: :heart: :heart: este cumva rasa uriasul alb ca si o prietena de a mea are si e leita
mi-a nascut 2 iepurite!!!!dimineata cand le-am dat sa manance am vazut...sunt asa de scumpi!!!
c sweet sunt iepuri ajti...azi am ahizitzionat si eu unu de la un pet:X:X:X e foarte scump ... o chema Lala
ieri am vazut ca in total sunt 12 iepurashi
:bravo: sa-ti traiasca :bravo:
am avut si eu un pui de iepure cand eram mai mic la 12 ani asa dar mia murit repede dupa cateva zile:(
foarte frumosi iepurasii vostri :x
cat costa un iepuras angora pui as vrea si eu unul,si inainte de ami cumpara unul as vrea sa stiu pretul :wis:
vreo 50 de lei poate mai mult
am vazut unul la 30 si unul la 20 oare mint sau chiar acesta e pretul puilor
Salut, sunt un incepator in cresterea iepurasilor.La sfarsitul lunii i-mi achizitionaz o perche de iepurasi din rasa "Uriasul Belgian".Va rog daca stie cineva ceva despre ei si daca poate sa ma ajute sa nu ezite.
Va multumesc anticipat !!
Culoare: Albastru sau nuante de albastru cenusiu cu portiuni albe pe abdomen si picioare, ochi de culoare bruna.
Dimensiuni: Mari, corpul lung de 65 – 80 cm, capul mare, urechi drepte, greutate 6 – 7 Kg ( max 11 Kg ) la varsta de 9 luni.
Fertilitate: Mare, 8 – 10 pui la o gestatie, puii au maturizare tarzie, reproductia apare la varsta de 8 – 10 luni.
In general conditiile de ingrijire sunt cam la fel ca si la celelalte rase de iepurasi, doar ca`ti trebuie spatiu mai mare, si mancare mai multa :heart:
Multumesc mult, este un inceput si asta !! :merci:
Cu placere! daca ai intrebari despre ceva anume, nu te sfii sa le pui, de aia suntem aici, impreuna vom gasi raspuns pentru orice :k:
Cu putina intarziere.....sa-ti traiasca micutzii.:)
Ma odihnesc si eu pe unde apuc....
biancadumi....seamana micutzul tau cu Cristal doar are alta culaore:)
da intradevar seamana :k:
nu mai pot de frumosul tau Cristal un frumos la fel si Star si pasarelele sunt fff frumosi
toata stima din partea mea :merci:
Multumesc frumos.Sa stii ca si eu ma pot lauda cu un mic zoo,pe langa cei de acasa,mai am la curte pauni,alti 2 perushi din care unul standard,o catelusa adoptata si gainuse de ornament.
am vazut :k: ca ai scris la alt topic :bravo:
Adaugat: 09-06-2009 22:17
suana mai pune poze cu frumosul Cristal ca nu mai pot de el :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :pup: :pup:
Forum 4animale → Animale mici → Iepurasi