Re: Hamsteri...
Cu placere !
Da sunt bune
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...
Cu placere !
Da sunt bune
Bună !
1. Cred că de 3 ori pe zi !
2. Da ,eu le dau la hasmterii mei .... Dar nu cred că e bună !
3. Da !
4. De 20-30 de lei pentru hamsterii pitici ,iar pentru cei aurii nu ştiu , maxim 35 de lei !
5. Nu .....Dar sa nu cuperi o bila cu gauri mari pentru că îşi pot prinde picioruşele !
Dacă ai vre-o întrebare ,trimite-mi un mesaj privat !
si am mai vazut pe net ca trebuie sa le pun o crenguta in cusca pentru a-si toci dintii . este buna creanga de la orice pom ? :ironic:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-05-2014 17:54[/merge_posts_bbcode]
offfff. si doar acum am citit ca nu este bun talasul de rasinoase si eu deja am facut comanda la asta http://www.petmagia.ro/cumpara/rumegus-pentru-rozatoare-chipsi-citrus-multi-15-l-4212842 si scrie ca este din rasinoase ( .
Mda .... Poti !
Dar te avertizez s-ar putea să se îmbolnăvească !
Cel mai bun e lemnul de salcie pentru tocirea dintilor.
sper sa nu fie vreo problema ca folosesc acel talas pana reusesc sa merg sa cumpar altul...
Buna!
1.Ii pui o singura data pe zi in adapator si mananca cat vrea el.
2.Crede-ma ca e buna,eu am avut 4 hamsteri si au murit de batranete si le-am dat numai apa de la robinet si vara le mai puneam putina lamaie,foarte putina.
3.Da,sa ai mare grija cu rumegusul.
4.Nu sunt scumpi,in jur de 20-30 de lei si te sfatuiesc sa ai grija,poti sa iti cumperi animale bolnave sau gestante,cel mai recomandabil este sa iti cumperi un pui.
daca ii pun hamsterului hartie igienica in casuta pentru cuib sa o schimb si pe ea odata cu talasul ?
Daca o murdareste, trebuie schimbata.
ok. dar eu i-am pus acolo in casuta hartie iar el doarme sub roata in rumegus ) . doar putin a stat in casuta
)
Sa nu fie hartie igienica parfumata...
e hartie normala neparfumata . acuma vad ca doarme din nou in casuta . e lenea prea mare sa urce uneori la etaja si deaia doarme sub roata )
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-05-2014 22:10[/merge_posts_bbcode]
azi am observat ca hamsterul meu se scarpina cam mult si am vazut ca isi lingea parul de pe burta . cand l-am luat in mana si m-am uitat pe burtica i se vedea piele asa roz . de la ce poate fi asta ? e ceva normal?
Forum 4animale → Animale mici → Hamsteri...