Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Salut.
Foarte frumoasa ii Cocuta.
EU, am de 2 saptamani unul galben. Cand bag mana la el (cand il ating), face ca o Cioara.
SI nu, nu "musca".
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Salut.
Foarte frumoasa ii Cocuta.
EU, am de 2 saptamani unul galben. Cand bag mana la el (cand il ating), face ca o Cioara.
SI nu, nu "musca".
cred ca toti fac ca o cioara cand se simt amenintati (si al meu face la fel)
mai ai rabdare cu el, si o sa se obisnuiasca (cel putin asa cred)
Huh, azi am bagat iar mana in colivie.
Nu s-a speriat asa tare. :malex:
astazi Alex al nostru a fost bolnavior... a vomitat si am mers cu el la veterinar si i-au facut o injectie...
posibil sa fie de la niste struguri pe care i-a mancat offf mititelul... voi ati avut vreodata probleme de genul asta?
al meu nebun se magaie singur (ca la noi nu sta)...
http://s1065.photobucket.com/user/ilzul … f.mp4.html
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-09-2013 13:23[/merge_posts_bbcode]
adormise asa, mai devreme
buna in mai putin de doua saptamani voi avea si eu un micul Alexandru dar am probleme in gasirea unei colivii bugetul meu pentru colivie este de 300 si dimensiunile 60x50x85 sunt de negasit cel putin nu in bugetul acesta
am gasit una draguta Finca melodia dar distanta intre gratii e de doar 1,1cm
http://www.zooplus.ro/shop/pasari/colivii_voliere/colivii_canari/alte_marci/303869
daca aveti sugestii pls help!! :malex:
Cauta la hornbach,acolo au colivii ieftine ,mari si foarte bune.
multumesc frumos, aiko !!
multumesc frumos, aiko !!
Da la hornbach gasesti la 200 de lei colivie, foarte buna si spatioasa, eu am si tin un marele alexander in ea !
Salut.
Am si eu un Micul Alexander. Daca il las liber prin camera, o sa aibe vreo problema cu ceilalti 2 perusi ?!
Hey!Ce mai faceti?Vad ca nimeni nu mai trece pe aici,recent i-am luat lui Paulie niste jucarii noi din lemn foarte ieftine si un fel de mancare la galetuta de 2,5 kg,sunt niste bulgari de mancare care au un suport ce se agata de colivie si papagalul mananca de acolo,sunt 35 de bile si in suport incap 4 bile am sa pun poze insa doar aseara am ajuns in tara si trabuie sa caut in bagaj tot,ca impodobesc colivia si dupa fac poze .
Hey!Ce mai faceti?Vad ca nimeni nu mai trece pe aici,recent i-am luat lui Paulie niste jucarii noi din lemn foarte ieftine si un fel de mancare la galetuta de 2,5 kg,sunt niste bulgari de mancare care au un suport ce se agata de colivie si papagalul mananca de acolo,sunt 35 de bile si in suport incap 4 bile am sa pun poze insa doar aseara am ajuns in tara si trabuie sa caut in bagaj tot,ca impodobesc colivia si dupa fac poze
.
ne-ai facut curiosi si cred ca vrem si noi .. asteptam pozicile ...
eu vizitez de cateva ori dar nu pot sa vb doar eu cu mine
Pozele .
Pozele
.
ce baiat mare si frumos ne-am facut .. cel putin asa-mi pare a baietel adorabil.
foarte interesanta chestia cu bilele alea ..
inca ceva , schimba-i betele din colivie cu unele de lemn... ce ai tu sunt din plastic ,nu ? alea de plastic le fac bubite in talpi, ba chiar uitate pe talpile lui sa vezi ca are locuri tocite si pielea e mai rosie ..
ce mancare ii dai, doar seminte , nu-i dai mix special ??
Betele le-am primit cu colivia si nu am mai gasit bete de marimea coliviiei si am sa ii fac pe comanda.Ii dau mix pentru ca face foarte multe "fite" la mancare,mix special cu vitamine,seminte,fructe,legume si altele dar doar un anumit fel desi mananca si fructe si din legume doar morcov si varza,cel mai mult ii place pepenele rosu,daca ma vede ca mananc si nu ii dau tipa la mine doar ca nu spune"Vreau si eu!"e asa pofticios...Daca vrei iti trimit prin posta cateva bilute pentru papagali pentru ca am multe si dau la toata lumea.Multumim de complimente,e mare frumos si destept,a mai invatat sa spuna "Paty" si "Paulie" desi nu se intelege foarte bine e foarte scump.Pakita ce mai face?
Betele le-am primit cu colivia si nu am mai gasit bete de marimea coliviiei si am sa ii fac pe comanda.Ii dau mix pentru ca face foarte multe "fite" la mancare,mix special cu vitamine,seminte,fructe,legume si altele dar doar un anumit fel desi mananca si fructe si din legume doar morcov si varza,cel mai mult ii place pepenele rosu,daca ma vede ca mananc si nu ii dau tipa la mine doar ca nu spune"Vreau si eu!"e asa pofticios...Daca vrei iti trimit prin posta cateva bilute pentru papagali pentru ca am multe si dau la toata lumea.Multumim de complimente,e mare frumos si destept,a mai invatat sa spuna "Paty" si "Paulie" desi nu se intelege foarte bine e foarte scump.Pakita ce mai face?
iubire betele le poate face cineva mai indemanatic din familie, tot ce ai nevoi e o coada de matura si un fierastrau, masoara dupa cel de plastic, taie iar la capete scobeste cat sa intre gratia coliviei..
paki e somnoroasa de vreo 2 zile de la vremea asta urata.. felicitari pt progrese..
cat ar costa bilutele ?
hello everybody!
azi mi am luat un micul alexandru un pui de 5 luni , Rico :malex:
deocamdata e foarte sperios cand ma apropi de colivie ...am inteles ca doua saptamani nu trebuie sa i dau drumu.. dar baita cand poate face ? Abia astept sa-l vad cum se balaceste
hello everybody!
azi mi am luat un micul alexandru un pui de 5 luni, Rico :malex:
deocamdata e foarte sperios cand ma apropi de colivie ...am inteles ca doua saptamani nu trebuie sa i dau drumu.. dar baita cand poate face ? Abia astept sa-l vad cum se balaceste
foarte frumos , sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
e mai bine sa nu-i dai drumu` 2 saptamani sa se poata acomoda si sa se obisnuiasca cu locuinta. baiata poate face, deobicei au o pasiune sa faca baitza in castronelul de apa, insa poti incerca sa-i pui tu ceva in colivie..
hello everybody!
sa-ti traiasca!!!
sfat:schimba-i betele alea subtiri cu unele mai groase de lemn si eu personal i-as schimba si recipientele de mancare mi se par incomode pentru el dar e doar parerea mea:)))
multumesc Nicoleta, abia astept sa faca baita, sper ca si el )
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-10-2013 10:48[/merge_posts_bbcode]
inca ceva :rusine: am inteles ca oul (fiert bine ) e bun pentru el mai exact care partea din el
albusul, galbenusul sau amandoua si cat de des/rar trebuie sa- i dau?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-10-2013 11:10[/merge_posts_bbcode]
danna099 wrote:hello everybody!
sa-ti traiasca!!!
sfat:schimba-i betele alea subtiri cu unele mai groase de lemn si eu personal i-as schimba si recipientele de mancare mi se par incomode pentru el dar e doar parerea mea:)))
da stiu....astazi sper sa rezolv si betele si recipientele
btw fructele le puneti in ceva gen recipient sau printre gratii ?? eu deocamdata le am printre gratii
multumesc Nicoleta, abia astept sa faca baita, sper ca si el
)
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-10-2013 10:48[/merge_posts_bbcode]inca ceva :rusine: am inteles ca oul (fiert bine ) e bun pentru el mai exact care partea din el
albusul, galbenusul sau amandouasi cat de des/rar trebuie sa- i dau?
pff nu stiu ce sa zic .. nu foarte des oricum.. eu le dau rar ca nici nu prea mananca, mizez mai mult pe fructe si legume..
nu am avut noroc cu baita a umplut o cu mizerie si seminte el nu coboara niciodata .. am sa mai incerc sa-i mai pun dar nu in colivie si asta abia cand il vom lasa pe afara ..
i-am schimbat betele cu niste crengi din lemn de la hornbach i-am pus si leagan si o scarita tot din crengi chiar si recipientul de seminte l-am schimbat dar l- am speriat si mai rau pe micut
Ii trece...
Cand o sa il loveasca foamea o sa uite de toate.
am un feeling ca pana la sfarsitul saptamanii ne vom imprietenii deja nu se mai agita cand ne apropiem de colivie :angel:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-10-2013 22:57[/merge_posts_bbcode]
am un feeling ca pana la sfarsitul saptamanii ne vom imprieteni
deja nu se mai agita cand ne apropiem de colivie :angel:
am un feeling ca pana la sfarsitul saptamanii ne vom imprietenii deja nu se mai agita cand ne apropiem de colivie :angel:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-10-2013 22:57[/merge_posts_bbcode]danna099 wrote:am un feeling ca pana la sfarsitul saptamanii ne vom imprieteni
deja nu se mai agita cand ne apropiem de colivie :angel:
are nevoie si de stinghii de la un capat la altul al coliviei pe langa ce i-ai pus acolo.. si tre` sa-i schimbi si recipientul de apa, pentru ca mai obisnuiesc sa fac baie acolo iar pt el in acela ar fi imposibil.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri