Buna tuturor, demult nu am mai intrat, dar nu am avut timp si noutatile le punem pe site si Facebook.
Dar cu mare bucurie anunt faptul ca familia s-a marit, avem un baietel Finlandez in casa, Troy. Va pun poze cu el si una cu una dintre fetele noastre Maya.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-02-2013 22:58[/merge_posts_bbcode]
marian wrote:fantassy wrote:Salutare! Trebuie totusi sa ii faci un program, nu e vina celor de la canisa ca tu nu l-ai dresat. eu am luat un catl de la ei, e un exemplar foarte frumos, foarte echilibrat si nu am avut probleme cu el niciodata...
uite un sfat care te poate ajuta:
http://www.animalutze.com/articole/coprofagie-caine.php
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-02-2013 12:22[/merge_posts_bbcode]
Cand am primit catelul avea 5 luni si asa mi-au trimis cu acest comportament, nici nu iti imaginezi cat am incercat si cat m-am chinuit sa il dezvat! Am fost cu el si la medici si toti au zis k este o deprindere greu de rezolvat !
Buna ziua, cauzele pentru care un caine face asta sunt variate:poate fi vorba de o hrana care nu este de calitate, poate fi vorba de lipsa de vitamine, paraziti, simplul fapt ca e posibil ca acele fecale sa aiba miros asemanator cu ceea ce mananca el, poate sa simta nevoie de frica ca e certat sa ascunda ceea ce afacut.Analize as zice eu si desi medicii spun ca e greu de rezolvat, scuzati-ma dar asta e jobullor sa-l rezolve. As schimba medicul cu unul care isi da silinta. Succes.