Re: Pisicutele mele
Ce draguta e :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele
Ce draguta e :hug:
Superba :heart: Ce-a mai crescut :hihi:
Multumesc :hihi: Da,chiar a crescut destul de mult
Se pare ca Pitty,pisica mea tarcata,a decis ca e vremea sa fie mamica...si asa m-am trezit cu trei puiuti mici si..foarte galagiosi pe cap... Doi dintre ei seamana cu ea,iar cel de-al treilea e..negru
Prima data nu a prea vrut sa-l accepte pe negricios dar pana la urma n-a avut incotro :ironic: asa ca, acum sta linistit cu fratiorii sai
.
Ooooooo....
:rusine: Ce dragut!
Aceasta este Ţuţurica mea!!!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 17-04-2013 18:21[/merge_posts_bbcode]
Amy e o lenesa
Toata ziua sta intinsa pe covor sau in pat
Este asa de frumoasa pisicuta ta!!
carmeryne ce dragut. Asteptam poze cu micutii. :pup:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 18-04-2013 6:57:16 pm[/merge_posts_bbcode]
lidiutzapisicutza Foarte frumoase pisicutele. :hug:
Poate fac maine cateva poze
Din pacate puiutul cel negru a murit acum cateva minute
Inca de cand se nascuse parea sa aiba ceva,era apatic,iar Pitty il cam evita(la inceput am fost nevoita sa-l tin sub o lampa sa se incalzeasca,caci pisica il tot dadea de langa ea).Fiind si prima nastere ,cred ca a avut niste complicatii :cry:
Offf... Atunci cand Tutu a mea a nascut,si ei i-a murit un pui negru-tigrat,dar ceilalti sunt bine si sanatosi. O sa pun poze cu Alex!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 19-04-2013 18:00[/merge_posts_bbcode]
El este Alex
Ce simpatic e cu modelele negre de pe blanita,e un motanel deosebit :pup:
Multumim,draga forumista!Te admiram.Daca vrei,poti sa vezi mai multe poze pe animalbume.O sa creez un capitol cu Alex!!!
Sunt frumoase pisicutele voastre Se pare ca n-am mai apucat sa o sterilizam pe amy
deja s-a imperecheat,iar peste 2 luni vom avea puiuti
:bravo:
Se pare ca nu o sa apuc prea curand sa pun poze cu puisorii....de cand s-a upgradat forumul,nu mai pot incarca poze(se pare ca au format prea mare,iar aparatul de fotografiat nu le poate face mai mici de atat). Gasesc eu o solutie...in cele din urma :wis:
Ce frumoase pisicutze aveti!O sa postez si eu!
Se pare ca nu o sa apuc prea curand sa pun poze cu puisorii....de cand s-a upgradat forumul,nu mai pot incarca poze(se pare ca au format prea mare,iar aparatul de fotografiat nu le poate face mai mici de atat). Gasesc eu o solutie...in cele din urma :wis:
Le poti pune pe un site gen photobucket si de acolo copiezi url si pui poza pe forum
Hei! Buna!N-am mai intrat de mult.El este Jucausu cel cu alb si negru!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-04-2013 12:39[/merge_posts_bbcode]
Mai pun una
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-04-2013 12:44[/merge_posts_bbcode]
Fata si Tutu
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-04-2013 12:53[/merge_posts_bbcode]
Sunt frumoase pisicutele voastre
Se pare ca n-am mai apucat sa o sterilizam pe amy
deja s-a imperecheat,iar peste 2 luni vom avea puiuti
:bravo:
A si,Gabi,sa ne spui in Iunie vesti!
Salut! Nu am gasit un topic mai potrivit.
Am adoptat si eu o pisicuta ieri (cred ca este fetita)... Cam 3 saptamani cred ca are, insa nu stiu de ce inca nu si-a facut nevoiele de ieri pana astazi (la mine deloc). Deocamdata ii dau laptic vaca (mai mult fortat, ca nu mananca din farfurioara), sunt sigur ca nu e intarcat la varsta asta.
O sa postez si o poza curand...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-04-2013 15:00[/merge_posts_bbcode]
Cam cat mana este
Salut! Nu am gasit un topic mai potrivit.
Am adoptat si eu o pisicuta ieri (cred ca este fetita)... Cam 3 saptamani cred ca are, insa nu stiu de ce inca nu si-a facut nevoiele de ieri pana astazi (la mine deloc). Deocamdata ii dau laptic vaca (mai mult fortat, ca nu mananca din farfurioara), sunt sigur ca nu e intarcat la varsta asta.O sa postez si o poza curand...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-04-2013 15:00[/merge_posts_bbcode]
Cam cat mana este
Este foarte frumos pisoiul tau(habar nu am daca e pisoi sau pisica),dar eu cred ca nu e ceva normal.Incearca sa-i dai mancare gatita! Eu asa cred.Incearca!♥
Amy a nascut 2 puisori Sunt gri...Unul gri deschis,iar celalat un gri mai inchis
Ce dragalasi trebuie sa fie :hihi: Asteptam poze :wis:
Da...maine o sa pun cateva poze.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-06-2013 08:00[/merge_posts_bbcode]
Ce mici sunt Exact asa erau si motatii mei
Sa-ti traiasca!
Multumesc!
Ce scumpi sunt!! :heart:
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele