Re: Metisi (Corcituri)
Vaiii iti mai spun odata ce dulce este :pup: :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)
Vaiii iti mai spun odata ce dulce este :pup: :heart:
Ce scump Bianca.Si luceste ,nu gluma...Pupic pe botic :pup:
Ce mare a crescut Shiny :heart: E un frumos!Sa-ti traiasca Bianca! :hihi:
Da,i se potriveste perfect Shiny
Multumim,pupici :pup:
Adaugat: 31-05-2012 18:35
Muchi
E foarte dragut si el :pup:
foarte frumosi! :heart:
El este Spot,dar noi il mai alintam cu Spotty...il am de cativa ani...l-am gasit in curte batut,plin de sange :cry:
off saracutul, e asa dulce. Ma bucur ca acum are un stapan iubitor.
Saracu este tare dulce. Poze noi cu Nero
Adaugat: 22-06-2012 16:49
vad ca pe aici nu mai posteaza nimeni nimic asa ca tot noi punem poze de la 8 luni creste baiatu creste. :heart:
Este foarte frumos catelul,felicitari!
frumusel! sa traiasca!
Azi este o zi trista pentru mine !Dupa doua saptamani de lupta cu un cancer testicular si metastaza la prostata,Hachiko a parasit aceasta lume.Am incercat tot felul de tratamente,mai putin interventia chirurgicala (mi s-a spus ca nu rezista unei operatii atat de complexe),insa in final am decis azi dimineata sa chem veterinarul si sa-i scurtez suferinta.In noaptea care a trecut nu am reusit sa inchid ochii deloc.Am tot incercat sa cantaresc obiectiv situatia, dar nu am reusit,gandeam numai cu sufletul.Iar sufletul imi spunea ca vrea ca Hachiko sa mai ramana cat mai mult cu noi,chiar daca asta a insemnat,probabil un chin imens pentru el,dar si pentru noi.Insa azi-dimineata la 6,30,cand l-am vazut ingropat cu abdomenul in pamant,cu temperatura corpului 36,9 si moale ca o carpa ,am hotarat
sa-i scurtez suferinta.Chiar daca o sa am mustrari de constiinta pentru acest lucru,sper din tot sufletul ca am procedat corect pentru el.A murit linistit in bratele mele,am plans un sfert de ora cu el in brate,am plans o ora pana i-am sapat groapa si plang si la ora cand scriu aceste randuri.Sper sa fie inteligibil ce am scris ,daca nu este ,imi cer scuze,atat pot sa fac acum in starea in care sunt.
Sper sa se odihneasca in pace,intr-un loc mai bun!
:cry: mi-au dat lacrimile... imi pare rau
Saracutul :cry:
Stiu cat iti este de greu
Va multumesc tuturor pentru mesaje,inseamna mult pentru mine!Chiar daca am fost impreuna doar doi ani,odata cu moartea lui Hachiko s-a rupt o parte din sufletul meu,parte care nu cred ca o sa fie vreodata inlocuita.Au fost doi ani frumosi,cu multe bucurii,dar uite ca a trebuit sa se intample nenorocirea si nu am reusit sa o evitam cu toate eforturile(duse chiar spre extrem,si prelungite peste limita de suportabilitate a lui Hachiko ).Cu toate ca stiam ca o sa vina sfarsitul,as fi vrut sa mai traiasca cativa ani sa pot sa-i ofer tot ce nu a avut in anii petrecuti pe strada.Oricum,toti doctorii care l-au examinat in cele doua saptamani de suferinta au spus ca nu are nici o sansa la varsta lui(14-15 ani, dupa estimarile doctorilor).Si mai am o problema cu tovarasa lui Hachiko,Fetita:este extrem de agitata,il cauta peste tot.In timpul tratamentului ,statea doua-trei ore in fata usii si-l astepta,iar cand veneam inapoi il mirosea si-l cerceta peste tot,parca pentru a vedea daca este intreg.Acum nu mai este Hachiko si este distrusa,probabil ca o sa o aduc acasa,dar nu stiu cum se va intelege cu Pufi.M-am gandit sa duc Chow-ul de la bloc cu ea in tarc,dar am fost sfatuit sa tin cont de faptul ca ambii au gene de caini de lupta(dupa spusele medicilor veterinari ,Fetita are in ea gene de Pitbull).La aceasta varianta mai am multe de analizat.Sper sa trecem cu bine peste aceste clipe grele!
saracutul. :cry: :cry:
Adaugat: 22-07-2012 08:10
a va fac cunostinta cu jess si flacarica..cea neagra este jess si cea cu maro flacarica :angel: ..
poza 1:jessi langa mine
poza 2 3 si 5:asa ne urmareste jessi cand suntem afara si nu stie unde am plecat
poza4:jessi si sora mea :hihi:
poza 6:flacarica..scz nu am resusit sa-i fac o poza mai buna deoarece ma latra foarte tare..pe sora mea o muscase de picior :rusine:
multumesc :heart:
buna azi cred ca in sfarsit i-am gasit rasa lui Nero este un metis de flat coated retriever. Unul frumos zic eu :hihi:
Azi ma plimbam cu bicicleta si am vazut pe drum o catelusa mica cu un pui mort care aeva cam 2 saptamani...cred ca ii lovise careva;atat catelusa cat si puiul aveau zgarieturi si ea nu vroia deloc sa se duca de acolo :cry: impreuna cu niste copii i-am dat de mancare...dar pe acolo circula multe masini si ma tem sa n-o calce si pe ea
Imi pare rau :cry: .Trebuie sa o mutati de acolo.Daca nu vrea sa plece de langa pui gasiti un atl pui orfan(e plin de ei :cry: )si Duceti-l acolo noi asa am facut cu o catelusa si acum e mare si frumoasa sta pe langa blocul nostru.Daca vrei sa o vezi am poze cu ea .O iubesc e ca si cum ar fi a mea si e foarte desteapta.
Avea doar un catel ala care a murit...o sa incerc s-o duc,dar nu stiu unde,pe aici sunt o gramada de copii care-si bat joc de caini
Forum 4animale → Caini → Metisi (Corcituri)