226

Re: Pisicutele mele

Ajutor,sobolanul asta mare vrea sa ma pape  yikes   :soarece:

227

Ce frumose sunt pisicile si la mine curte vin multe pisici de pe la vecini. Multe dintre ele mai intra in casa si fura mancarea smile Dar cum sa te superi pe ele smile

228

Foarte frumoase pisicutele  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

229

O prezint si eu pe Fifi smile Are ~10 ani smile Cuminte si desteapta.
Ii place foarte mult sa doarma si sa stea langa noi.

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

230

iiii..ce frumusel ee :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

231 (edited by gaby354 21-07-2012 11:05)

Astazi merg sa imi iau  pisica big_smile Mai stiti prietenul acela al meu care a gasit o pisicuta cu purici?Nu o mai poate tine si o sa o iau eu big_smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

232

:bravo:  Sa ai grija de ea...si sa pui poze  :wis: sunt foarte curioasa sa vad cum arata  :ok:

233

Am adus pisica,dar mama mi-a zis sa plec cu tot cu ea! :cry: Si a trebuit sa i-o dau inapoi prietenului meu :cry: !

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

234

Imi pare rau,poate va putea sa-i gaseasca alt stapan  sad
Din pacate,in general pisicile gasite n-au o faima prea buna....Cainii si pisicile de rasa sunt mereu mai pretuite... si cele obisnuite stiu si ele sa iubeasca....conteaza sufletul ,nu infatisarea...

Adaugat: 21-07-2012 13:34

Incearca sa pui o poza cu ea la vanzari,adoptii,etc.Poate,poate,cineva o va dori.  :pls:

235

carmeryne wrote:

Imi pare rau,poate va putea sa-i gaseasca alt stapan  sad
Din pacate,in general pisicile gasite n-au o faima prea buna....Cainii si pisicile de rasa sunt mereu mai pretuite... si cele obisnuite stiu si ele sa iubeasca....conteaza sufletul ,nu infatisarea...

NU au faima !!! Dar ele iubesc cel mai mult ! smile Sunt cuminti si se educa repede !

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

236

Ieri seara,pe la ora 7 Kitty a disparut  :cry:  Inca nu s-a intors.In dimineata asta numai pirn gradina am umblat sad  Pana acum am avut 4 pisici care au disparut\au fost lovite,cu tot cu motanelul...
Pe 2 dintre ele le-a calcat masina,una a disparut...acum si Kitty a plecat.N-am mai ramas decat cu  Pitty,motanelul mic,cu o pisica de la bunica mea si cu una care de 2 luni s-a "stabilit " la mine neutral

237

si noi de cand ne-am mutat la casa, am tot avut pisici de curte. si in general motanii au disparut toti..anul asta a disparut una dintre pisicile mele preferate era o metisa de birmaneza insa ea a iesit complet alba si cu parul lung. de ea mi-a parut cel mai rau. la noi in curte pisicile negre rezista:))

2X :perus: 1X :malex: 1X :pisica: 2x :caine:

238

S-a intoooors!  :ok:

239

:bravo:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

240

Bine ca s-a intors :bravo:

241

carmeryne wrote:

S-a intoooors!  :ok:

ma bucur mult ca s-a intors:) stiu cat de dureros e cand dispare cate un sufletel...

242

Buna!Recent am fost la tara si am avut o surpriza de proportii:
Pisicuta mea are un puiut.Il cheama Tomi e tare dulce dar cam sperios.Sper sa va placa de el smile

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

243

patriciuca wrote:

Buna!Recent am fost la tara si am avut o surpriza de proportii:
Pisicuta mea are un puiut.Il cheama Tomi e tare dulce dar cam sperios.Sper sa va placa de el smile

e fumusel foc. i-ai pus si caciulita:)) tare haios

244

Da,a venit si verisoara mea mai mica si i-am luat un bebelus.Mamica lui e mult mai cuminte si iubitoare :heart: Pe ea o stiu de cand s-a nascut.Din nefericire mama el a decetat datorita cainilor care pazeau oile :cry: .

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

245

din pacate eu m-am obisnuit sa mai dispara sau sa pateasca ceva..curiozitatea le impinge pe strada si mai trec masini..caini. motanii pleaca primii.
acum avem 6 pisoi: 3 negri, 2 negru cu alb si unul gri.

246

Pune poze cu ei  smile .

247

hai ca poate le fac in weekendul asta.
am decat vreo doua de sus de la geam cand stateau toti lesinati de caldura saracii..

248

Imi pare rau de ei.Cred ca sunt asa de draguti :heart: .

249

sunt foarte draguti. as fi vrut sa mai dau cate unul dar din pacate nu vrea nimeni..

250

De ce? neutral