Re: Pisicutele mele
Foarte frumoasa! :pisica:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele
Foarte frumoasa! :pisica:
ahh! ce frumusik e :heart:
Va multumesc! :hug:
Adaugat: 23-04-2012 20:18
Dolly :heart:
tare scupa e dolly! :hihi:
Multumesc :pup:
Adaugat: 25-04-2012 23:08
Dolly in diferite momente ale zilei . :pisica:
Adaugat: 27-04-2012 22:12
Continuare...
Adaugat: 27-04-2012 22:16
Continuare...
a fot o sedinta foto lunga app foarte frumoasa pisicuta! :hug:
La momentul acesta detin 3 pisicute. Aisha, BuBu si Puffy.
Toti au ceva special, numai al lor. Aisha este cea mai cuminte, "rusinoasa", iubitoare pisica din cate stiu.
Puffulet are momente si momente, cade dintr-o extrema in cealalta, este totusi un motanel cu personalitate. Se tine dupa noi ca si un catelus, este intotdeauna nelipsit de la evenimente.
BuBu este un motanel jucaus, cateodata ne este greu sa ii acceptam zbenguielile nocturne, dar dupa atata timp ne-am cam obisnuit. Adora maslinele si nu numai. Asimileaza foarte repede si a avut probleme cu greutatea. Am consultat un medic si a fost tinut la "dieta". A ajuns la o greutate aproximativ ok. Acum a luat "pauza", curand va incepe "dieta" din nou.
Mihaela multumesc :pup: Intradevar a fost o sedinta foto lunga
tessa foarte frumoase pisicutele tale. Si a mea e cam nazdravana noaptea :blb:
Multumesc frumos! :*
Luna trecuta pe 30 a fost ziua lui Behlul am crescut am crescut am un anisor :heart: :heart: :heart: Aveti pisicute foarte foarte frumoase toti :heart: :heart: :heart: :floare:
Ce dralagas e :heart:
Pisicile voastre lasa par? :hihi:
A mele nu decat atunci cand naparlesc...
A mea lasa foarte mult par
Foarte frumoasa pisicuta
Salutare, eu am o pisica neagra de 10 ani si pot spune ca numa noroc mi-a adus o iubesc din tot sufletul
Kitty motanul meu
frumusel motanasul tau, carmeryne :heart:
Multumesc :heart:
Adaugat: 29-05-2012 20:34
Se pare ca maine voi mai avea un sufletel :heart:
O ruda de a mea are de la cineva un pui de pisica.
Se pare ca maine il aduce ,abia astept.Sper ca o sa se inteleaga cu Kitty si sa fie buni prieteni :bang:
Şi dacă nu îl acceptă acum, în următoarele săptămâni o să se înveţe cu puiul de pisică.
Sa speram,prima data cand l-a vazut a tulit-o afara.
Am păţit-o şi eu. Una dintre pisici era atât de supărată încât stătea doar la geam, nu se mai lăsa nici măcar atinsă şi dacă vroiam să o duc mai aproape de puiul de pisică începea să sâsâie şi să devină agresivă. După vreo 2-3 săptămâni a acceptat atât de mult puiul de pisică încât îl lingea .
Trebuie să ai răbdare .
Se pare ca pana la urma,pisicul a fost abandonat pe drum.Dar la cat e de frumos ,nu pare...Cum ar putea oamenii sa faca asa ceva:( Mai am o pisica,de un an,pe care am salvat-o de niste copii care o bateau pe cand avea o luna.Acum e foarte frumoasa.
In legatura cu puiutul,el are ochii albastrui,blana pufoasa,tigrata cu mici smocuri.Se vede ca are ceva de rasa in el....seamana cu un pui de norvegiana de padure.
Adaugat: 13-06-2012 20:46
Se pare ca Kitty nu se intelege mai deloc cu nou-venitul....De cand am adus in casa puiul,motanul refuza sa mai intre.Si,de cand m-a vazut cu pisicul in brate,de cate ori il mangai maraie nervos si se uita urat...oare o fi gelos?Eu incerc sa le acord tuturor cat mai multa atentie
E o reacţie normală...ţi-am spus că şi eu am păţit la fel. Lasă-i să se cunoască singuri şi or să se mai apropie , dar o să dureze câteva zile sau săptămâni, depinde de pisici
Acum cateva minute am gasit in gardina o pisica( de cam 6-7 luni.E o fetita foarte simpatica.
Cel mai probabil e a unui vecin si a venit "in vizita".
Ma asteptam sa fie sperioasa dar de cand m-a vazut a inceput sa se alinte pe langa mine.
Acum mananca in gradina niste granule.Parea sa fie foarte flamanda.Cand a vazut-o,motanul meu(Kitty) a inceput sa alerge dupa ea
La inceput credeam ca era pisica mea care a fugit acum aproape un an,cand avea vreo 4 luni Semana foarte bine cu ea..
Chiar acum ma duc sa o mai mangai.
buna,ele sunt pisicutele mele :heart:
Forum 4animale → Pisici → Pisicutele mele