1,401

Re: Chow-Chow

frumusete mica si pufoaSA ! :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

1,402

Voiam doar sa va salutam ... atat ...
P.S. Amos, I'm watching you! smile

1,403

Foarte frumosi Chow-linii vostri.  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,404

La iarba verde...
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0227.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0263.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0274.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0271.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,405

frumosi mai sunt. sa va traiasca!

o noua serie de poze cu Lord

1,406

ce dragut mai este si lord.. :hihi:  sa-ti traiasca! wink  :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

1,407

Este tuns????

1,408

Multumesc. nu este tuns. si eu ma mir cand il vad cu plana asa scurta. am citit in mai multe siteuri de specialitate ca sunt si chowlini cu blana scurta, dar se gasesc foarte rar. si ma intreb daca face parte din acea categorie sau ii va creste blana cat de curand:)

1,409

Ce bine seamana chow-linul cel roscat, cu Staricu. Sunt atat de frumosi.
Pupam chow-linii de pe froum. Sunt scumpi de tot.  :pup:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,410

Dorak,nu este chow -chow smooth.Nu stiu daca la noi in tara detine cineva.Cu amabilitatea unei canise din Rusia o sa postez o poza sa vezi cum arata.Din pacate Lord nu este chow-chow curat,pentru ca blana este foarte scurta.Asta nu inseamna ca nu e un catel frumos si ca nu trebuie iubit ca atare.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,411

Buki are o noua partenera . O chow-lina superba , tot neagra . Are 8 saptamani si o cheama Leea . O am de la o cunostiinta , a costat 100 euro . Sunt constiienta ca este putin si ca pe viitor pot avea surprize , dar mi-a placut si nu m-am putut abtine .
Parintii deja ma considera nebuna  smile , sper ca sotul sa nu ii creada . Am niste poze , dar sunt facute cu telefonul si nu se intelege mare lucru din ele , prefer sa mai astept putin si sa fac cu un aparat foto , pe care inca nu il am  hmm .

Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .

1,412

poate ca nu e chow pur , dar e al meu si e frumos oricum:) parintii au blana foarte mare, ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca si Lord va fi la fel. am o intrebare. este bine sa ii dau calciu lactic? le-ati dat chowlinilor vreodata?

1,413

:lma: Chow'lina mea la 8 luni :heart:  :heart:

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,414

buna scuzati intrebarea nu vreau sa par 'noob'
Chow-chow se tine in casa sau afara?

Animalul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a fi animal. Omul însa pentru a deveni om are nevoie de educatie. Educatia face diferenta dintre oameni si animale.

1,415

nu cred ca este aici cineva care tine chowul afara. acum nu stiu ce sa zic

1,416

Sasha :heart:

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,417

aha mersii foarte fain cutzu

Animalul nu are nevoie de o pregatire speciala pentru a fi animal. Omul însa pentru a deveni om are nevoie de educatie. Educatia face diferenta dintre oameni si animale.

1,418

Printesa mea  :heart:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/772525288_528208.gif

1,419

Chiar e o printesa  :heart:   :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

1,420

Poopam doolce toti chow'linii :heart:

1,421

Foarte frumos, sa-ti traiasca !  :pup:

1,422

Mersi mult estera :heart:

1,423 (edited by Latifa 04-06-2012 15:53)

buna! numele meu este Marcela si am un puiut chow chow crem pe care il ador...se numeste Frank. Pe sufletelul meu il am de la 6 saptamani si pe 10 iunie va avea 9 luni... Sunt tare mandra de el...Din pacate acum intampinam o problema mai exact de 2 luni, cam la fiecare 2 saptamani are un puseu de diaree inexplicabil...Voi v-ati confruntat cu problema asta? Am nevoie de un sfat....

Adaugat: 04-06-2012 15:24

E tare dragalasa !!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!! Baietelul meu e aceeasi culoare numai ca eu nu prea stiu cum sa selectez o fotografie si sa o postez...

1,424

marcelad wrote:

[...] eu nu prea stiu cum sa selectez o fotografie si sa o postez...

CUM POSTAM IMAGINI IN MESAJELE DIN FORUM

Pentru a posta imagini direct din calculatorul vostru, trebuie sa dati click pe "Browse", in campul situat imediat sub fereastra de mesaj, sa selectati poza/pozele si, dupa ce ati terminat de completat si textul mesajului sa apasati "Trimite". Puteti incarca maxim 12 poze pe mesaj. Ele vor aparea la o anumita dimensiune in mesaje, dar daca veti da click pe ele, vi se vor deschide intr-o fereastra noua, la dimensiunea lor originala.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

1,425

Draga Latifa, am vazut ca ai scris ca putem selecta mai multe poze. Cum pot face asta ca eu nu reusesc? Multumesc!