Re: Chow-Chow
frumusete mica si pufoaSA ! :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
frumusete mica si pufoaSA ! :heart:
Voiam doar sa va salutam ... atat ...
P.S. Amos, I'm watching you!
Foarte frumosi Chow-linii vostri. :pup:
La iarba verde...
frumosi mai sunt. sa va traiasca!
o noua serie de poze cu Lord
ce dragut mai este si lord.. :hihi: sa-ti traiasca! :heart:
Multumesc. nu este tuns. si eu ma mir cand il vad cu plana asa scurta. am citit in mai multe siteuri de specialitate ca sunt si chowlini cu blana scurta, dar se gasesc foarte rar. si ma intreb daca face parte din acea categorie sau ii va creste blana cat de curand:)
Ce bine seamana chow-linul cel roscat, cu Staricu. Sunt atat de frumosi.
Pupam chow-linii de pe froum. Sunt scumpi de tot. :pup:
Dorak,nu este chow -chow smooth.Nu stiu daca la noi in tara detine cineva.Cu amabilitatea unei canise din Rusia o sa postez o poza sa vezi cum arata.Din pacate Lord nu este chow-chow curat,pentru ca blana este foarte scurta.Asta nu inseamna ca nu e un catel frumos si ca nu trebuie iubit ca atare.
Buki are o noua partenera . O chow-lina superba , tot neagra . Are 8 saptamani si o cheama Leea . O am de la o cunostiinta , a costat 100 euro . Sunt constiienta ca este putin si ca pe viitor pot avea surprize , dar mi-a placut si nu m-am putut abtine .
Parintii deja ma considera nebuna , sper ca sotul sa nu ii creada . Am niste poze , dar sunt facute cu telefonul si nu se intelege mare lucru din ele , prefer sa mai astept putin si sa fac cu un aparat foto , pe care inca nu il am
.
poate ca nu e chow pur , dar e al meu si e frumos oricum:) parintii au blana foarte mare, ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca si Lord va fi la fel. am o intrebare. este bine sa ii dau calciu lactic? le-ati dat chowlinilor vreodata?
:lma: Chow'lina mea la 8 luni :heart: :heart:
buna scuzati intrebarea nu vreau sa par 'noob'
Chow-chow se tine in casa sau afara?
nu cred ca este aici cineva care tine chowul afara. acum nu stiu ce sa zic
Sasha :heart:
aha mersii foarte fain cutzu
Printesa mea :heart:
Chiar e o printesa :heart: :pup:
Poopam doolce toti chow'linii :heart:
Foarte frumos, sa-ti traiasca ! :pup:
Mersi mult estera :heart:
buna! numele meu este Marcela si am un puiut chow chow crem pe care il ador...se numeste Frank. Pe sufletelul meu il am de la 6 saptamani si pe 10 iunie va avea 9 luni... Sunt tare mandra de el...Din pacate acum intampinam o problema mai exact de 2 luni, cam la fiecare 2 saptamani are un puseu de diaree inexplicabil...Voi v-ati confruntat cu problema asta? Am nevoie de un sfat....
Adaugat: 04-06-2012 15:24
Printesa mea :heart:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87 … 528208.gif
E tare dragalasa !!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!!! Baietelul meu e aceeasi culoare numai ca eu nu prea stiu cum sa selectez o fotografie si sa o postez...
[...] eu nu prea stiu cum sa selectez o fotografie si sa o postez...
CUM POSTAM IMAGINI IN MESAJELE DIN FORUM
Pentru a posta imagini direct din calculatorul vostru, trebuie sa dati click pe "Browse", in campul situat imediat sub fereastra de mesaj, sa selectati poza/pozele si, dupa ce ati terminat de completat si textul mesajului sa apasati "Trimite". Puteti incarca maxim 12 poze pe mesaj. Ele vor aparea la o anumita dimensiune in mesaje, dar daca veti da click pe ele, vi se vor deschide intr-o fereastra noua, la dimensiunea lor originala.
Draga Latifa, am vazut ca ai scris ca putem selecta mai multe poze. Cum pot face asta ca eu nu reusesc? Multumesc!
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow