201

Re: Pisicutele mele

Foarte frumoasa!  big_smile  :pisica:

202

ahh! ce frumusik e :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

203

Va multumesc!  :hug:

Adaugat: 23-04-2012 20:18

Dolly  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

204

tare scupa e dolly! :hihi:

205

Multumesc  :pup:

Adaugat: 25-04-2012 23:08

Dolly in diferite momente ale zilei . :pisica:

Adaugat: 27-04-2012 22:12

Continuare...

Adaugat: 27-04-2012 22:16

Continuare...

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

206

a fot o sedinta foto lunga smile app foarte frumoasa pisicuta! :hug:

207

La momentul acesta detin 3 pisicute. Aisha, BuBu si Puffy.

Toti au ceva special, numai al lor. Aisha este cea mai cuminte, "rusinoasa", iubitoare pisica din cate stiu.

Puffulet are momente si momente, cade dintr-o extrema in cealalta, este totusi un motanel cu personalitate. Se tine dupa noi ca si un catelus, este intotdeauna nelipsit de la evenimente.

BuBu este un motanel jucaus, cateodata ne este greu sa ii acceptam zbenguielile nocturne, dar dupa atata timp ne-am cam obisnuit. Adora maslinele si nu numai. Asimileaza foarte repede si a avut probleme cu greutatea. Am consultat un medic si a fost tinut la "dieta". A ajuns la o greutate aproximativ ok. Acum a luat "pauza", curand va incepe "dieta" din nou. smile

"Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis."

208

Mihaela multumesc  :pup:  Intradevar a fost o sedinta foto lunga  smile 
tessa foarte frumoase pisicutele tale. Si a mea e cam nazdravana noaptea  :blb:

209

Multumesc frumos! :*

"Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis."

210

Luna trecuta pe 30 a fost ziua lui Behlul am crescut am crescut am un anisor :heart:  :heart:  :heart: Aveti pisicute foarte foarte frumoase toti  :heart:  :heart:  :heart:  :floare:

Asi simti ca ma sufoc daca nu ar exista animalute pe pamant,Behlul,Kitty si Fulg :pisica::hamster:

211

Ce dralagas e  :heart:

212

Pisicile voastre lasa par?  :hihi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

213 (edited by carmeryne 19-05-2012 19:46)

A mele nu  smile  decat atunci cand naparlesc...

214

A mea lasa foarte mult par   mad
Foarte frumoasa pisicuta  smile

215

Salutare, eu am o pisica neagra de 10 ani si pot spune ca numa noroc mi-a adus smile o iubesc din tot sufletul

216

Kitty smile motanul meu

217

frumusel motanasul tau, carmeryne :heart:

218 (edited by carmeryne 13-06-2012 19:44)

Multumesc  :heart:

Adaugat: 29-05-2012 20:34

Se pare ca maine voi mai avea un sufletel :heart:
O ruda de a mea are de la cineva un pui de pisica.
  Se pare ca maine il aduce ,abia astept.Sper ca o sa se inteleaga cu Kitty si sa fie buni prieteni :bang:

219

Şi dacă nu îl acceptă acum, în următoarele săptămâni o să se înveţe cu puiul de pisică.

220

Sa speram,prima data cand l-a vazut a tulit-o afara.

221

Am păţit-o şi eu. Una dintre pisici era atât de supărată încât stătea doar la geam, nu se mai lăsa nici măcar atinsă şi dacă vroiam să o duc mai aproape de puiul de pisică începea să sâsâie şi să devină agresivă. După vreo 2-3 săptămâni a acceptat atât de mult puiul de pisică încât îl lingea big_smile .
Trebuie să ai răbdare big_smile .

222

Se pare ca pana la urma,pisicul a fost abandonat pe drum.Dar la cat e de frumos ,nu pare...Cum ar putea oamenii sa faca asa ceva:( Mai am o pisica,de un an,pe care am salvat-o de niste copii care o bateau pe cand avea o luna.Acum e foarte frumoasa.
    In legatura cu puiutul,el are ochii albastrui,blana pufoasa,tigrata cu mici smocuri.Se vede ca are ceva de rasa in el....seamana cu un pui de norvegiana de padure.

Adaugat: 13-06-2012 20:46

Se pare ca Kitty nu se intelege mai deloc cu nou-venitul....De cand am adus in casa puiul,motanul refuza sa mai intre.Si,de cand m-a vazut cu pisicul in brate,de cate ori il mangai maraie nervos si se uita urat...oare o fi gelos?Eu incerc sa le acord tuturor cat mai multa atentie hmm

223

E o reacţie normală...ţi-am spus că şi eu am păţit la fel. Lasă-i să se cunoască singuri şi or să se mai apropie big_smile , dar o să dureze câteva zile sau săptămâni, depinde de pisici big_smile

224

Acum cateva minute am gasit in gardina o pisica( de cam 6-7 luni.E o fetita  foarte simpatica.  smile
Cel mai probabil  e a unui vecin si a venit "in vizita".
Ma asteptam sa fie sperioasa dar de cand m-a vazut a inceput sa se alinte pe langa mine.
Acum mananca in gradina niste granule.Parea sa fie foarte flamanda.Cand a vazut-o,motanul meu(Kitty) a inceput sa alerge dupa ea  smile
  La inceput credeam ca era pisica mea care a fugit acum aproape un an,cand avea vreo 4 luni  sad Semana foarte bine cu ea..
Chiar acum ma duc sa o mai mangai.

225

buna,ele sunt pisicutele mele :heart: