1,376 (edited by suana 27-04-2012 11:52)

Re: Chow-Chow

Bun venit Dragos&Amos.Si noi te salutam cu drag si pupam dulce toate boticurile pufoase. :pup:
Loredana sunt foarte frumoase si adevarate citatele tale.Animalele, toate, ne sunt fidele si ne iubesc neconditionat.De aceea si eu prefer sa-mi petrec timpul alaturi de animalutzele mele iubite.Iti umplu sufletul si viata si-ti fac toate zilele pline de bucurie. :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,377

Salutare Amos, Mihaela si Dragos!
Bon Voyage! smile)

P.S. asteptam 521536620373647364 de fotografii cu evolutia Zburatorului Amos smile)
Atasez si o poza cu un western chowlin smile)

1,378

Salutare Amos si Dragos! Multumesc pentru pareri tuturor

1,379

Woow woow wooow,ce de chow-lini au aparut pe aici smile

Ei Ramona,acum nu mai esti singurica  :hihi:  :hihi:  :heart:

- Bianca

1,380

Da suana si eu sunt de aceeasi parere,popici ptr aia mici
Cine vrea sa spuna Nu eutanasierii cainilor "vagabonti"nu prea imi place cum suna...mai bine "fara stapan" intrati aici:www.fnpa.ro/petitie/ si completati formularul...cu cat mai multe semnaturi...cu atat mai bine ptr saraci catelusi.

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,381

ce scumpi sunt! sa-ti traiasca big_smile

dragoslasoc wrote:

Buna. Eu sunt Amos, prietenul lui Sasha si viitorul cetatean francez de care vorbea Stefan mai sus. Salut toti membri chow-o-lini ai forumului.

Animalele sunt lumea mea! :heart:

1,382

Sa ascultati melodia: steliana sima-am crescut pe langa mine... ia'ta cateva versuri...adevarate:
Am crescut pe langa mine
Un puiut micut de caine
Statea-n frig si statea-n zloata
Nu se plangea niciodata

De-i dam' o coaja de paine
Sarea si-n foc pentru mine
Si nu astepta rasplata
Doar sa-l mangai cateodata

Acum stiu ce e iubirea
Ce inseamna daruirea
M-a invatat al meu catel
Nevinovat sufletel

Daca luam seama bine
Si la om dar si la caine
Cainele are suflet mare
Omul cate-odata n-are

Cainele in suferinta
Te pazeste cu credinta
Tu il bati si-l izgonesti
In loc sa il rasplatesti

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,383

Au inceput caldurile! Ce solutii eficiente folositi pentru blanosi?

1,384

:heart:  :heart: Eu cu mami :heart:  :heart:

1,385 (edited by Latifa 09-05-2012 11:51)

Buna seara tuturor! Am vazut ca a venit vorba de cum sa-ti tratezi prietenul pe caldurile astea si am si eu o intrebare. Stau la apartament, deci Lord nu are parte de prea multa joaca afara, doar atunci cand iese cu mine. Atunci cand ne plimbam e zbuciumat, sare peste tot, trage de lesa sa fuga, greu il stapanesc. Va scapa de aceste obiceiuri odata cu varsta?

Si inca ceva. Ca orice catel, e foarte pofticios si cand mananc eu sau ceilalti membri ai familiei mie mila de el si ii dau cate o felie de paine faramitata in castronasul lui. E daunatoare ? Voi cu ce ii mai rasfatati pe cei mici?

Am uitat sa mentionez ca il scot de 4 5 ori pe zi, insa doar seara il tin mai mult afara, pentru ca ii este cald.

1,386

Dorak..unu la mana...depinde de cum il "educi" acum cat este mic..cu obiceiurile alea va ramane...trebuie sa stie ce nu are voie si ce are...2 la mana..de preferabil scoate'l dupa 7 seara cand se mai racoreste si ai grija sa nu il ti in bataie directa a soarelui...dak ai putea sa il plimbi numai la umbra ar fi super ok...eu pe sasha mea o scot de 3-4 ori pe zii in curte(si eu stau la apartament)sa'si faca nevoile...mai zburda un pik si atat o urc in casa..iar dupa 7 e numai bine de plimbare.
Painea e INTERZISA..sa nu ii mai dai absolut delok...si sasha e pofticioasa rau de tot dar are o punga plina de biscuiti,batoane,rulouri ptr catei si cand mananc eu ii dau si ei sa pape "bunataturile"ei..aa si ink o chestie cand vezi k numai poate de cald(acelasi lucru i l'am zis si lui stefanferent) poti lua un prosop sa il uzi cu apa si sa ii masezi blanita...va fi super ok si se va mai racori in rest...toate cele bune si pupici mari ptr micuti

1,387

Multumesc de raspuns Alina!

1,388

N'ai ptr ce dorak...oricand va pot ajuta cu cate un sfat knd aveti nevoie..poopam blanosii :heart:

1,389

Cred ca e normal sa fie "extaziat" cand iese din mediul lui. Trebuie sa ai rabdare, dar cu fermitate. "Echipeaza-te" cu recompense in asa fel incat sa te asiguri ca vine la tine cand il chemi.

1,390

nu prea ii dau drumul, decat daca e cu alti caini mai mari, care deja asculta de stapani. cand e singur, daca vede un maidanez, incepe sa fuga dupa el si nu-l mai prind. am avut o intamplare nefericita. i-am dat drumul singurel, a ascultat de mine, pana a vazut un maidanez care era cam "salbatic" (daca nu chiar turbat). si am fugit dupa Lord tot cartierul. mi-as dori sa am o gradina, unde sa-i pot da drumul, dar nu am prin zona

1,391

Sasha cu cele 3 sufletzele mici  :porcusor:  :porcusor:  :porcusor:

:heart: Poate ca cei ce au dat de gustul ciolanului si fac ORICE sa-l roada cat mai multa vreme, ar trebui sa intre in custi si sa ramana acolo, fara nume, fara o mangaiere, fara nicio bucurie pentru suflet, fara nimic omenesc. :heart:

Adaugat: 09-05-2012 12:26

:heart: Ei bine, privirea unui caine care vrea sa-ti multumeasca pentru ca existi, nu se poate compara cu nimic, nu se poate reda in cuvinte. Si cred ca nu exista oameni care sa nu-i iubeasca, ci oameni care nu-i cunosc, care nu au timp sa-i priveasca in ochi. Pentru ca suntem ata de grabiti...Si din pacate ignoram atata dragoste!  :heart:

1,392

Buna tuturor!

Am fost saptamana trecuta la doctor cu Sasha si ne-a spus ca nu a naparlit total (in special in zona coamei - are blana mai roscata). Ne-a dat niste fiole pe care sa le picuram saptamanal, pana la "obtinerea efectului terapeutic". Voiam sa va intreb ce ati mai folosit, daca ati patit asa ceva ... In zona cozii parul mort inca sta pe piele, ca un soi de pasla. Periem destul de energic blana dar nu prea reusim sa scapam de el si am observat ca il deranjeaza, scarpinandu-se (cu dintii). Azi dimineata chiar s-a zgariat putin. Pielea e curata, nu am remarcat iritatii sau altceva.
Toate cat mai bune si salutari!

1,393

Eu cu sasha mea nu am patit deocamdata...are 8 luni aproape si deja e roscata aproape in totalitate...coama ink nu este formata indeajuns...dar genu asta de problema nu am avut'o....eu o perii de 3-4 ori pe zi...puful era groaznic...acum blanita "noua" nu ne face delok probleme..numai k trebuie intretinuta destul de bine...gen vitamine ptr piele si blana kre este obligatoriu sa i le dai 20 de zile cu 10 pauza LUNAR...mai sunt si produse pentru intretinerea blanitei cum ar fi spray..ulei...etc.Oricum coama se formeaza intr'un an jumate 2 complet..sau depinde de la catel la catel...poate si mai tarziu..si la sampon..sfatul meu este sa folosesti unu pentru piele sensibila predispusa la iritatii si dermatite...chiar dak ink nu ai avut astfel de probleme e mai bine sa le eviti..chow'lini in general au aceste probleme si de aceea ar trebui tinute din frau..sper k te'am putut ajuta.

1,394

Seara buna!
Si Lord pateste la fel. Tot timpul se scarpina pe picioruse mai ales. Il perii cum scrie la carte si am observat ca nu prea ii mai cade parul. Insa beleaua e ca pe spate are par aspru si vroiam sa va intreb daca e normal, daca trebuie sa cada sau ramane asa. Ma gandeam ca poate e parul de cand era mic, na nu stiu. Astept o parere

1,395

Parul moale "puful" e  cel care si'l schimba...cel mai aspru e cel care ii va ramane...vei vedea k in timp nu va mai fi la fel de aspru...acum e si diferenta dintre pufuletz si acesta nou..din cza asta ai impresia ca pare "prea"aspru dar nu este...nu va fi la fel de moale k cel kre ii cade..si vei vedea.

1,396 (edited by suana 17-05-2012 19:49)

Exista o solutie spot-on:Essential Spot.O prietena l-a folosit pentru chow-linul ei pentru blanitza si piele, cu rezultate bune.Eu le dau la ai mei primavara si toamna suplimente din gama K9+calciu.Vara in general ei se scarpina,fac tot felul de alergii,insa incercam sa le tinem sub observatie si tratament cat mai rapid.Samponul cu clorhexidina il folosesc  de mult timp,e indicat contra alergiilor si dermatitelor.

Floricica mea,Daissy,printre floricele :floare:  :heart:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0176.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,397

Ma' Lord !

1,398

:heart:  Cainele intotdeauna te asteapta bucuros si dand din coada ( indiferent daca esti bogat, frumos, reusit sau nereusit ) iar oamenii in general te primesc dupa cum ii poarta interesul…… :heart:

:fluture: Papusha shi printzesa mea-sasha la 8 luni :heart:  :heart:  :heart:  :heart:

1,399

asha este loredana :k: ..foarte frumoasa papusik ta  :heart:  sa-ti traiasca

Animalele sunt lumea mea! :heart:

1,400

Mami m'a dus si pe faleza :heart:  :heart:  :heart: