1,351

Re: Chow-Chow

suana ai niste frumuseti de catelusi ! :heart:  sa-ti traiasca! :hug:  :caine:  :caine:  :caine:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

1,352 (edited by Latifa 24-04-2012 17:47)

Multumesc suana. voi merge pana la veterinar sa vad ce-mi recomanda pentru ca mi-a zis sa vin pe la 4-5 luni sa-mi dea niste vitamine

e o frumusete chow-ul tau alb

1,353 (edited by suana 23-04-2012 14:54)

Multumesc frumos Dorak/Mihaela. :heart:
2 din iubirile mele,Daissy&Bruno.♥ :heart: ♥

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/768193787_185803.gif

http://image.blingee.com/images19/content/output/000/000/000/7af/768197687_1046805.gif

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,354

...tocmai ce am implinit si eu 7Luni va poop :lma:
Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi. :heart: 
:fluture:
Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume. :heart:

Adaugat: 24-04-2012 11:25

Eram in curtea din fata blocului cu mamica mea care imi facea poze....si mieee imi placeee la nebunieee!! :wis:
:fluture:
Cainele a facut din om Dumnezeul lui..!

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,355

Buna ziua tuturor!
Suntem noi de tot aici ... speram sa impartasim cat mai multe despre prietenii nostri ...
Sasha va saluta ... caini si oameni deopotriva smile

1,356

Bun venit Stefan&Sasha  :heart:  Binenteles ca ne bucuram cand ni se laltura chow-lini.Trebuie sa marim prezenta....Acum avem si un prieten negru.... :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,357

multi ani inainte! hehe

Adaugat: 24-04-2012 16:53

Bun venit Stefan si Sasha!

1,358

Bine ati venit! Foarte frumos chow-chow ai.Sa va bucurati unul de altul mult timp :heart:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

1,359

Multumim tuturor de bun venituri!

Ne auzim si vedem pe aici .... caldura mica va dorim! smile

1,360

Daca Dumnezeu ar fi avut nevoie sa fie adorat, el n-ar fi creat decât câinii. Câinele este animalul care iubeste cel mai mult omul. Un câine înfometat, batut, aruncat în apa de stapânul sau va reveni scheunând si plin de dragoste. Iata credinciosul la care viseaza biserica

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,361

Stefan, mie inca nu-mi vine sa cred cat de frumos poate fi Sasha! Totusi de ce nu are limba albastra?

1,362

Hello dorak si multumiri sfioase! smile

E albastra violet bine limba ... am folosit eu o setare la aparat care a produs efectul care se vede ...

1,363

am inteles acum. Lord se pare ca are parul scurt, deci nu cred ca va ajunge ca un leu

1,364

A propos de suplimente, vitamine etc. .... I-am tot dat lui Sasha vitamine  (de mai multe feluri) .... din pacate nu mi-am notat numele. Doctorita recomndase un sistem 2 saptamani vitamine, 2 saptamani pauza .... pentru fortificarea articulatiilor ... prima data i-a dat niste vitamine pe care le manca exact ca pe recompensele din punguta lui smile - deci foarte usor de administrat. Ultima data i-am dat un soi de ulei (Nutrivet - Huile de saumon sauvage) si Dehinel Plus.
Ce recomandari aveti? Ce ati administrat cateilor vostri?
Sasha mananca acum Purina Proplan combinat somon si miel si orez cu pulpe de pui dezosat. Ce altceva ati mai incercat cu succes? Acum are vreo 30 de kilograme (la 11 luni).
Multumesc si asteptam sugestii si recomandari.

1,365

Si cam cat te-au ajuns vitaminele? Eu ii dau doar Purina Friskie Junior lui Lord

Adaugat: 25-04-2012 22:42

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Lord. E prea mancacios. Incerc sa il trag sa nu manance de pe jos, dar tot mai prinde cate ceva. Sta numai la picioarele mele cand mananc. Mai merg pe la prietena care are si ea catel, ii mananca si lui mancarea. Asa va face tot timpul sau acum cat e pui? Plus ca e cam salbaticut asa. De dat drumul din lesa ii dau numai daca sunt intr-un loc inchis, pentru ca fuge. Dati-mi niste sfaturi va rog

1,366

Vitaminele au fost in jur de 40 de lei. Uleiul ala de somon cam la fel. Cat despre mancare, Sasha are perioade cand mananca destul de mult, in alte zile mancand doar un castron mare de 'crantanele'. La fel sta si el, langa noi, la masa. Am incercat sa il hranim inainte de a manca noi dar fara prea mare rezultat. Are cativa prieteni prin sat care vin si ii mananca mancarea de afara, fara sa protesteze.Cand o sa devina adult ai sa vezi ca o sa ii dai de mancare doar o data pe zi, probabil seara. Bucura-te ca nu e foarte mofturos. E important sa manance mancare de calitate si sa fie suplimentata cu vitamine (din ce am inteles eu de la doctorita lui).
Multa bafta si tinem legatura!

1,367

Multumesc de sfaturi si o seara frumoasa!

1,368

:heart: In schimbul unui pic de mancare si al unei mangaieri, rareori oferita, cainii au pazit locuintele oamenilor si turmele acestora, au tras sänii si carucioare, au luptat cu soldatii, au facut de paza in cetati, au salvat vieti in munti si in ape, au gasit ratacitii si ranitii, au starnit si au urmarit vanatul, si au pus incomparabilele calitati in slujba noastra si ne-au daruit devotamentul lor, pana la sacrificiu. De peste douazeci de mii de ani ei ne iubesc statornic si ne slujesc cu credinta .
                Cei ce iubesc cu adevarat cainele si-l apreciaza , vor intelege ca numai prin asigurarea unor conditii de viata care sa-i mentina cainelui nevatamate caracterele naturale ereditare , isi vor dovedi atasamentul fata de el. :heart:

1,369

Sasha este exact ca Buki . Ma bucur ca ne-am marit familia  :heart: . Bine ati venit !

Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .

1,370

Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet.
Cel mai mare pacat fata de animale, este nu sa le uram, ci sa ne fie indeferente. Aceasta este estenta inumanitatii.

Semneaza petitia pentru solutii durabile in gestionarea populatiei de caini comunitari:http://www.fnpa.ro/petitie/

Adaugat: 26-04-2012 11:15

Ajungi la concluzia ca dintr-o bucata de paine, daca ai hranit un om si un caine, diferenta dintre aceste doua este categorica, si decisiva. Vei vedea ca cainele iti va fi recunoscator, si te va urma, insa nu si omul!.
Poate ca omul, ar trebui sa i-a exemplu de la caine, ca sa coenstizeze ca un animal poate avea un suflet mai bun si mai cald dacat a lui.

1,371

Buna seara tuturor! O intrebare intrebatoare am. Dupa cum parca am mai spus in posturile anterioare, Lord doarme doar pe hol. Nu ii place sa doarma cu mine sau cu ai mei in camera. Intrebarea mea e, sa-i las o lumina aprinsa sau nu?

1,372

Hello!
Sasha doarme tot pe hol (in usa). Toata iarna a dormit asa. Desi avem si o curticica, nu l-am lasat sa doarma pana acum afara. Doarme fara lumina aprinsa (banuim ca prefera asa). Nici nu e foarte alarmat pe perioada noptii desi cei 3 caini ai vecinilor mai sustin concerte nocturne destul de frecvent. Sasha (in ciuda a ceea ce am citit pe net despre chowlini) latra destul de mult (se ia cu colegii lui).
Ma gandeam sa intreb si eu cum e mai ok sa facem trecerea spre dormitul afara (in special pe cei care au curte, clar). I-am construit o cusca super ok, izolata, incapatoare, dar pe care o foloseste drept depozit pentru jucarii. Mai are o mocheta in dreptul usii (afara), dar nu a dormit niciodata pe ea. Ai vostri chow cum se comporta? Ce obiceiuri de somn au?
Avem o prietena care a avut si are f multi caini si ne-a spus ca ii negam cumva conditia de caine (in sensul ca trebuie sa-l lasam afara, "sa se simta caine"). Faza e ca el vine si zgaraie usa sa intre si sa doarma in casa.
Si inca ceva ... maine plecam in Delta cateva zile si il lasam cu tatal meu, cu care se intelege ok. Am auzit ca ar putea sa refuze sa manance, fiindu-i dor de stapani. E ceva fondat in afirmatia asta?
Toate cat mai bune!

PS. Poza reprezinta intalnirea cu tanarul Amos, viitor cetatean francez si 'verisorul' lui Sasha. (parintii lui ne sunt foarte buni prieteni si fini)

1,373

Eu zic ca pentru un chow-chow merita sa faci orice concesii si daca doarme in casa nu ii negam conditia de caine.Parerile multor neaveniti sunt destul de ciudate si cateodata ar trebui ignorate.Toti chow-linii mei au dormit in casa si au fost super rasfatati si iubiti insa caracterul lor bun nu a dus la devieri de comportament.Stim ca ei sunt extrem de incapatanati insa cum se obisnuiesc si cum ii formam noi e foarte important.Eu una dorm cu o lumina de veghe si Daissy doarme cu noi in camera.Avand curte ,acum de cand s-a facut frumos ,e toata ziua afara cu Bruno,insa seara dupa o zi intreaga de explorari si joaca prefera sa vina in casa singura ,stie ca e vremea de somnic.

1,374

. Se bucura de fiecare data cand intri pe usa, de parca nu te-ar mai fi vazut de vreun an. Nu se plictiseste de tine niciodata, nu tine seama ca esti suparat sau fericit – el e fericit ca poate fi alaturi de tine. Are incredere oarba in tine: daca i-ai cere sa se arunce in foc pentru tine, ar face-o. Oricat de mare, oricat de puternic, un caine se increde orbeste in stapanul lui, i se cuibareste la piept sau la picioare, se lasa tras de limba, de coada, muscat de nas, folosit drept perna, si cate si mai si cate.

1,375

Buna. Eu sunt Amos, prietenul lui Sasha si viitorul cetatean francez de care vorbea Stefan mai sus. Salut toti membri chow-o-lini ai forumului.