1,326

Re: Chow-Chow

Lord mi-a ros al doilea acumulator de laptop intr-o luna, mi-a ros un pic si cablul de net. E si varsta, deci trebuie sa ma astept la orice.

1,327

Nu si e o greseala sa ii lasam sa faca ce vor ei.Daissy a avut o gramada de jucarii si cand vroia sa atace altceva ii spuneam frumos un NU apasat si ii dadeam jucariile.Daca sunt lasati sa exploreze si sa faca exact ce vor,vom avea probleme cu ei la maturitate,printre care neascultarea(oricum sunt foarte incapatanati),agitatia,latratul,agresivitatea,care nici una nu este caracteristica pentru un chow-chow.Si multe din astea se transmit genetic,caracterul parintilor este foarte important pentru ca il mostenesc cei mici.Iar ei,ajutati de noi pot deveni caini extraordinari,asa cum de fapt si trebuie sa fie un chow-chow.Daca ridici putin tonul catelul va intelege ca nu are voie.Cu cat ii lasam in voia lor si credem ca le facem toate mofturile care le trec prin cap cat sunt mici,cu atat vom avea un chow matur plin de probleme de comportament.Nici Bruno nici Daissy n-au stricat nimic altceva decat jucariile destule pe care le-am pus la dispozitia lor.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,328

Eu tocmai ce am venit cu Lord de la o plimbare si m-am cam suparat pe el pentru ca a gasit niste oase aruncate pe jos (oase mici de pui) si le-a mancat. Nu am mai putut sa i le scot din gura pentru ca le-a inghitit rapid. Nu stiu ce sa mai fac, cum sa ma mai comport cu el. Nu asculta niciodata. orice i-as spune sau orice i-as face el tot mananca de pe jos si mie frica pentru ca cine stie ce mai pun oamenii printre oase sau alte mancaruri. Imi puteti da un sfat? Cand ii zic "NU" , nu ma asculta , nici daca-i dau peste bot nu lasa jos. Am incercat sa iau bobite cu mine afara, sa-l fac sa ma asculte cand il chem la mine de exemplu. Cat am bobitele si il rasplatesc, vine, cand nu le am, pot sa urlu la el ca nici nu se uita la mine

1,329

:porc: scrofitza mea:X

Adaugat: 06-04-2012 16:35

Cu siguranta printre cele mai impresionante rase de caini, Chow-Chow este un animal superb, cu aparitie leonina si maniere regale.

Adaugat: 06-04-2012 16:42

loredana-alina, poti sa pui mai multe poze intr-un mesaj, nu numai una.

Adaugat: 06-04-2012 16:48

chow chow

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,330

astept totusi un raspuns daca se poate

1,331 (edited by suana 06-04-2012 20:26)

Un pui se invata de mic in lesa sau ham pentru a avea control asupra lui.El inca exploreaza si vrea sa stie tot ce e nou.Daca gaseste ceva nepotrivit se trage cu lesa din locul respectiv repetand cuvantul NU.Dupa ce asculta ii distragi atentia si il recompensezi cu ceva bun.Poti repeta in zona cu pricina si cand incearca din nou sa ia ceva de jos repeti Nu si il recompensezi de la tine.Cainii invata repede ce au voie si ce nu si cu cat se lucreaza la o varsta frageda cu atat mai bine.

Ei,ce ziceti,vine iepurasul? :iepure: Am fost cumitzica si am pregatit cosuletzul cu mami. :heart:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0124.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0108.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

1,332

Pupam chowlinii pufosi.
Dorak ai un catel tare frumos si scump dar din pacate e metis de chow , asa cred ca se numeste. Am avut si eu ocazia sa-mi iau teapa cu un catel tare frumos si din pacate a murit foarte repede. S-a imbolnavit. Dar speram sa fie bine si sanatos mai ales ca are carnet de sanatate si este vaccinat, presupun.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,333

deyseby wrote:

Pupam chowlinii pufosi.
Dorak ai un catel tare frumos si scump dar din pacate e metis de chow , asa cred ca se numeste. Am avut si eu ocazia sa-mi iau teapa cu un catel tare frumos si din pacate a murit foarte repede. S-a imbolnavit. Dar speram sa fie bine si sanatos mai ales ca are carnet de sanatate si este vaccinat, presupun.

Multumesc. De ce zici ca e metis de chow? In magazin nu scria cum ca ar fi asa (am vazut la alti catei ca scria), nici medicul veterinar nu a zis asta. Am vazut si parintii. Cum iti dai seama?

1,334

Metis inseamna ca unul din parinti apartine rasei iar celalalt nu .  smile Sunt niste comori chow-linii vostri si azi am vazut si eu o tanara cu al ei la plimbare , era roscat si asa frumos ! Loredana-alina , catelusa ta a fost tunsa ?  hmm   :pup: pe boticurile pufoase !

comorile mele : felix - labrador retriever :heart: Albert - bichon maltese :heart:-Simina-

1,335

dc intrebi??nu a fost tunsa....naparleste...in lok la parul kre ii cade ii creste altul culoarea ei kre o va avea...vreau sa spun k a inceput sa i se formeze si coama deocamdata are 6 luni...e normal...pe la un anisor sa zik culoarea ei va fi roscat complet:) dar kt despre coama...de obicei se formeaza dupa un an....uite cateva mai recente cu ea

....si ce e drept...pe 21 luna trecuta a facut 6 luni si deja cantareste 16 kg:))...pop la voi ji copilashii vostrii:X:X:X :fluture:  :heart:  :heart:

Adaugat: 07-04-2012 21:14

azi le'am facut :heart:  :heart:  :heart:

"" Cainele e permanent cu tine, langa tine, pana la moarte, singurul tovaras care moare odata cu tine, pe mormantul tau"".

""Nedreptatile groaznice si suferintele induse animalelor nevinovate si credincioase, formeaza cel mai negru capitol din intreaga istorie a umanitatii.""

1,336

Mocutza alintata.Pupam boticul.  :heart:  :pup:

1,337

loredana-alina, rugamintea mea este sa nu mai folosesti scrierea de tip messenger-chat, este greu de urmarit.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

1,338

suana as vrea sa te rog si eu cva in leg cu expo...stiu k in vara se tine in constanta la mn in oras...imi poti da mai multe detalii?despre inscriere,pedigree...etc

1,339 (edited by suana 10-04-2012 08:31)

Da,in perioada 13-15.07 au loc expozitii CACIB la Constanta.Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la asociatia din localitatea ta pentru a plati cotizatia anuala si apoi sa consulti calendarul expozitional pe : http://www.ach.ro/expo2012.html.
Trebuie sa vezi pana in ce data limita se fac inscrierile.La tine trebuie sa ai in ziua concursului carnetul de performanta,chitanta cotizatiei platite si a achitarii sumei pentru participarea la expozitie si pedigreeul.In momentul cand ai luat catelusa ai primit probabil toate aceste acte(pedigree+carnetul de performanta+carnet de sanatate)-asta daca parintii sunt din canisa inscrisa la Achr si FCI).

1,340

:pup: aici eram afara in curte :heart: srry dar sunt cam micutze pozele

1,341 (edited by Latifa 17-04-2012 14:05)

Buna tuturor! As avea o intrebare. Cand se sfarseste perioada naparlitului? Lui Lord ii cade atat de mult par incat simt ca e nevoie sa-l perii de 2 ori pe zi.. Asa va fi tot timpul sau doar acum cat e mic? Astept sa-mi dati niste sfaturi. Multumesc

Inca stau si ma gandesc daca e metis sau nu...

1,342

Eu din cate stiu un caine naparleste de cel putin 2 ori pe an asa ca nu te ingrijora nu va naparli tot timpul.In legatura cu cat este el de rasa pura...eu zic ca nu asta conteaza,conteaza sa-l iubesti si sa-ti placa tie.Metis este orice caine fara pedigree,pentru ca nu se stie ce are in spate.Dar oricum frumos este,si chiar daca este metis,este foarte aproape de rasa.Sa-ti traiasca :heart:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

1,343

Dorak acum e perioada cand isi refac blanitza.O sa mai aiba o perioada si la toamna.Catelul e foarte dragut insa blana lui este prea scurta.Nu stiu cum arata parintii ,daca sunt chow-chow curati sau bunicii?

1,344 (edited by Latifa 17-04-2012 14:07)

Multumesc de raspuns. Uitati-l aici in plina actiune. Cam asa face cand vine de afara. Scuzati calitatea proasta a videoului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cGRbnkquYzc[/youtube]

Am 2 poze cu parintii. Din partea mea le-as posta, insa mie sa nu se supere stapanii. Tatal e Chow chow, se vede de la o posta, mama insa nu stiu ce sa zic.

1,345

Am incercat sa il strig altcumva , dar nu raspunde  sad . Il voi striga in continuare Buki , cum il strigau si vechii stapani .
Trebuie sa le fac si poze , trebuie sa ma laud si eu cu minunatiile mele  :hihi:

Animalutele mele : 3 :caine: (Chooci - metis (RIP) , Buki - chow chow si Leea - chow chow) , 1 :pisica: (Miron) , 2 :perus: (Kira si Kiki) , 1 :hamster: (Tina) si 7 pesti (Mum , Miki , BoB , Bobita , Kiki`s , Bibi si Pesy)
RIP Chooci :cry: nu te voi uita niciodata , catelusa mea draga .

1,346

Paste fericit si luminat va dorim. :floare:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-16R-1.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-16N-1.jpg

1,347

multumim la fel! Sarbatori fericite!

Adaugat: 14-04-2012 20:30

Buna seara! Salutari de la Iasi! Va invita Lord la joaca!!!

1,348

mi se pare mie sau creste foarte repede :heart: Este un scump :heart:

Pitbull Is No Killer<<<>>>Is Just A Dog
Animalutzele mele>>>momentan<<<2 :caine: si un :hamster:

1,349

creste creste. sunt curios sa vad cate kg are acum. aveti vreun criteriu ceva dupa care va luati cand vine vorba de greutatea chowului?

1,350 (edited by suana 21-04-2012 17:13)

Plimbare in gradina.O zi aproape frumoasa....

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0041.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0038-1.jpg

Si cand se apuca iar de picurat,ne alintam in casa... :heart:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0019.jpg

@Dorak,greutatea e in functie de talia unui chow-chow.Exista cei roscati si cei negri de talie mai mare care difera in greutate.Insa eu il vad pe al tau ok.Important e sa nu fie nici prea gras dar nici prea slab.Si acum la crestere are nevoie de suplimente care il ajuta la blana si la oase/articulatii.