Re: Chow-Chow
știe să scoată sâmburii de la măsline? :wow: :blb:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow
știe să scoată sâmburii de la măsline? :wow: :blb:
tare draguta,pupam boticul! :heart:
Cum sa-ti trimit pizza????Pana ajunge la tine se raceste....
Daca mi-ai trimite si un pic de botic blanos si cret ar fi mai mult decat perfect. Renunt la pizza. :pup:
Aceasta este iubirea mea sasha!!...un chow chow adorabil
Adaugat: 12-03-2012 10:25
sa va mai arat una
Adaugat: 12-03-2012 10:27
dupa parerea mea sunt cei mai tari caini:X :heart:
Adaugat: 12-03-2012 10:33
:fluture: Aspectul si personalitatea unui Chow Chow sugereaza nobletea unui leu dar si dragalasenia unui ursulet, gratia si independenta unei pisici si devotamentul unui… caine. :heart:
frumoasa catelusa...sa-ti traiasca :heart:
Loredana bun venit tie si Sashei. :heart:
Noi asteptam sa vina iepurasul....Pasarele au fost cumintzi tare si la ei au venit iepurasii si outzele de ciocolata.Ca decor,evident.
scumpaaa :heart: :heart:
Bine ai venit la noi Sasha! Avem numai fetite pe forum. Sunt foarte frumoase. :pup:
:lma: am sase luni si sunt fericita :heart:
Adaugat: 30-03-2012 10:46
aici am papat chupa-chups :fluture:
awwwww,Ramona,abia asteptam vestile :hihi: hi hi,lasa ca o sa i-a foarte repede calificative foarte bune la cat de frumoasa si ingrijita e :heart: :floare:
Anul trecut n-am avut timp sa ne ocupam de expo si Daissy merita sa aiba ceva acolo in palmares.Am gasit un mascul frumos in Ungaria,dar ne sare randul acum la caldurile astea.Si prietena mea m-a sfatuit sa nu montez tot cu crem ,deci avem de ales intre negru si roscat.Sa vedem daca reusim sa ajungem in Ukraina.Noi speram sa fie totul ok si Daissy sa fie si ea mamicutza. :heart:
:bravo: Spor la chowlini!
:fluture: multumesc mult tuturor...va poop si sa va traiasca bebeii :floare:
Buna tuturor! Sunt nou pe aici. As vrea sa vi-l prezint pe Lord, "fratiorul" meu mai mic daca as putea spune asa:) Tot citesc pe forumuri despre adevaratii chow chow (cei cu pedigree). Eu nu cunosc prea multe despre parintii lui Lord, deoarece l-am luat de la o persoana oarecare (avea carnet de sanatate si 2 vaccinuri facute), dupa ce vazusem un anunt pe internet, pretul fiind ca atare. Lord are comportamentul si trasaturile unui chow chow, insa are si ceva diferit (parul destul de scurt si inaltimea la varsta aceasta de exemplu). Asteptam mesajele/parerile voastre:)
aa...si foarte importanta este culoarea limbii...trebuie sa fie mov-violet...aici sasha mea dormea pe ea
Adaugat: 03-04-2012 16:11
....foarte atenta!!
Adaugat: 03-04-2012 16:11
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Adaugat: 03-04-2012 16:38
:fluture: :fluture: :heart: :floare: :fluture: :fluture:
Buna Loredana! Pe carnet scrie chow chow si atat:) Are limba albastra spre violet (pun o poza sa vezi). L-am luat cu 150 de euro, iar acea persoana mai avea cativa. Cert e ca el a stat si un pic in Carrefour, unde tot asa scria ca e chow chow si il dadea magazinul cu 1400 lei (in acelasi magazin vazusem un chow chow negru care nu prea era rasa pura si la care mai scria ceva langa numele rasei). La Lord scria simplu "chow chow".
Bun venit Dorak si Lord.Catelul e o scumpete sa te bucuri de el.In rest ma abtin de la comentarii.E pacat ca aceasta rasa se vinde si se reproduce in conditii destul de proaste fara o atenta selectionare a montei parintilor.De aici rezulta multe probleme si boli ereditare grave.
Noi asteptam sa vina iepurasul incarcat cu daruri.... :iepure:
Scumpii de ei! :heart: sa va traiasca :pup:
Tocmai ce am vazut niste poze cu parintii lui Lord si am aflat ca nu au Pedigree niciunul dintre ei. Asta este. Ei sunt foarte frumosi, parerea mea. Va multumim pentru caldura cu care ne-ati primit printre voi:D
dap asa este...dak nu era rasa pura limba nu era asa ci dimpotriva...spre rosiatik...ji cu inaintarea in varsta se inrosea complet...oricum nu ai dat mult pe el ceea ce este bn ptr tn...eu va doresc sanatate la aman2....pupici multi din partea noastra..app...pe carnetul de sanatate nu prea poate nimeni sa bage la vrajeala rasa:)deci felicitari...cat are lord?e mititel k in poze?si de unde esti?
Multa sanatate si voua.Pai Lord are acum 4 luni si 6 zile iar pozele sunt recente, inafara de cea in care are fundita rosie. Mai pun o poza, doua de astazi:)) Eu sunt din Iasi
Vreau sa va anunt ca de azi sunt propietara unui chow chow . Este un baietel negru si pufos , inca puiut cred ( 6 luni ) . Sora "sotului" meu nu il mai poate tine si m-am oferit eu sa il adopt de la ea .
Se intelege perfect cu catelusa mea si chiar se iubesc , in limita posibilitatilor . Il cheama "Buki" dar ma gandeam sa ii schimb numele , credeti ca se mai invata cu alt nume ?
Multumesc .
Vreau sa va anunt ca de azi sunt propietara unui chow chow . Este un baietel pufos , inca puiut cred ( 1 an si 6 luni ) . Sora "sotului" meu nu il mai poate tine si m-am oferit eu sa il adopt de la ea .
Se intelege perfect cu catelusa mea si chiar se iubesc , in limita posibilitatilor . Il cheama "Buki" dar ma gandeam sa ii schimb numele , credeti ca se mai invata cu alt nume ?
Multumesc .
Eu cred ca nu se va mai invata cu alt nume sau daca o va face se va obisnui foarte foarte greu. Nu stiu, parerea mea.
Simona,sa ne pui poze cu pufarinul negru.Abia astept sa-l vad. :heart: Sigur va invata alt nume,dar in timp.Daissy raspunde la toate apelativele si numele de alint.Ideea e sa-i atragi atentia cu noul nume si sa nu-l mai folosesti pe cel vechi.
O sa ii fac poze . Se acomodeaza , cu toate ca a facut treaba mica la mine in pat :hihi: , a ros cablul de la camera weeb , a doborat colivia lui Kira si Kiki , latra cand ma joc cu Chooci si el trebuie sa aspte etc ...
Trebuie sa am grija cu cablurile de la calculator , daca ajunge la ele spun "Adio calculator !" . Ramona , Daisy a ta face prostioare ? :rusine:
Forum 4animale → Caini → Chow-Chow