Index Caini Chinotehnie IRO Symposium 2013 – un eveniment cotat cu calificativul EXCELENT!

Chinotehnie caini

IRO Symposium 2013 – un eveniment cotat cu calificativul EXCELENT!

Acest articol a fost pus la dispozitie cu amabilitate de Centrul de Educare Canina.

«Nu a fost usor, a fost o munca titanica, dar cu perseverenta, profesionalism si optimism totul se rezolva. Ceea ce se vede din strategia de organizare e doar 10% din culisele organzarii acestui eveniment mondial, inceput acum 2 ani. Din pacate nici lumea chinologica romana, nici sponsorii, nici mass media nu au realizat care este importanta si mai ales feedback-ul organizarii unui eveniment mondial in Romania. Inca o data se confirma faptul ca suntem mai cunoscuti si apreciati in strainatate decit in tara. Apreciez si le multumesc tuturor celor peste 100 de persoane  membri CdEC, sustinatorilor directi si indirecti care au crezut si au realizat acest vis, in special celor care au  stat cu mine la Bucuresti pe toata perioada. Inca o data  eu si echipa mea am fost apreciati si aplaudati la scena deschisa, de catre toti cei prezenti. Ma bucur ca si prin performantele noastre, Romania chinologica are azi  o carte de vizita impresionanta – Campionatul Mondial al Cainilor de salvare «IRO WCH 2009», Campionatul European de frumusete «Euro Dog Show 2012» si Congresul Mondial «IRO Symposium 2013», a mentionat la conferinta de presa, Liviu Ionescu.
«Centrul de Educare Canina Romania a organizat cel de-al 14-lea Simpozion International al IRO. Doresc sa multumesc echipei pentru excelenta organizare a simpozionului.  Evenimentul a fost la cel mai inalt nivel, in toate aspectele. Centrul de Educare Canina in calitate de organizatie activa ne-a aratat ca este un bun membru al IRO, foarte silitor si profesionist ca si in cazul organizarii Campionatului Mondial al Cainilor de Salvare.  Sper ca participantii Simpozionului sa duca cu ei acasa cunostintele dobindite  si amintiri frumoase din Bucuresti» a declarat Helena Sabatova, reprezentantul IRO Board.
«Nu pot sa spun ca a fost cel mai bun, dar cu siguranta afirm ca a fost unul dintre cele mai bune evenimente mondiale organizate. O echipa minunata foarte bine selectata, pregatita si organizata de catre Liviu. Felicitari!» - mentioneaza reprezentantul INSARAG, Ove Syslak.
«Un eveniment ridicat la calificativul Excellent. Ma bucur ca am participat la acest eveniment. Felicitari lui Liviu Ionescu, felicitari organizatorilor. Asemenea oameni, trebuiesc sustinuti in organizarea  mai multor evenimente chinologice mondiale», declara presei, dl. Detlef Khun, reprezentantul Comisiei de lucru a FCI.
«Un excelent lider, o excelenta echipa, un excelent eveniment organizat in ultimii 10 ani!» a declarat la inchiderea simpozionului  Sven Wergard, invitat special al IRO.

Pagina anterioaraPagina urmatoare
Acest articol a fost publicat la data 04.05.2013
Vizualizari: 1977 © www.4animale.ro
N-ai gasit informatia pe care o cauti?
Da click aici si spune-ne ce subiect ti-ar placea sa gasesti in site!

Editorii nostri vor scrie pentru tine un articol cat mai curand!