Index Termeni si conditii

Termeni si conditii

GENERALITATI
Siteul www.4animale.ro (denumit in continuare SITE) este un site cu caracter public, informatiile fiind oferite utilizatorilor si membrilor in mod gratuit. Acest site este oferit in forma in care se prezinta la accesarea sa de catre utilizatori, fara nici un fel de alte garantii. 4animale.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.
Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de acest website, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp, in functie de evolutia siteului, fara instiintari prealabile. Va rugam sa recititi periodic aceasta pagina.
Datele furnizate de catre site au doar caracter informativ. Ele NU inlocuiesc in nici un caz o vizita la veterinar. Pentru orice probleme de sanatate va rugam sa va adresati imediat unui cabinet veterinar. Siteul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru utilizarea informatiilor incluse in el, in orice mod ar fi facut acest lucru.


1. Proprietatea intelectuala
Continutul si designul Siteului (precum si orice alt material avand legatura cu Siteul) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului si colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.
2. Utilizarea continutului Siteului
Puteti copia si printa Continutul Siteului doar pentru folosinta dvs. personala, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul Siteului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Siteului:
a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Siteului asupra Continutului.
Orice utilizare a continutului Siteului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise aici.
3. Suspendarea accesului
Siteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut. De asemenea, administratorii Site-ului isi rezerva dreptul de a filtra publicarea anunturilor postate de utilizatori in sectiunea de Anunturi a Site-ului.
4. Schimbari ale siteului
Siteul isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, Siteul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.
5. Inregistrare, parole responsabilitati
Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al Siteului, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.
6. Calitatea de membru al siteului
Inregistrarea ca membru al siteului este o optiune oferita de catre site in mod gratuit. Aceasta inregistrare va da dreptul de a posta anunturi, poze cu animalele dumneavoastra, povestea animalului dumneavoastra, precum si de a avea acces la informatiile de acest gen postate in mod public pe site de catre alti utilizatori si de a adauga comentarii la acestea. Acest continut care poate fi adaugat de utilizatori va fi denumit in continuare MESAJ. Inregistrarea ca membru presupune asumarea si respectarea prezentului regulament.
In ideea in care Siteul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru comentariile postate de utilizatori, la articolele cuprinse in website, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora. Siteul isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de comentarii prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, injurioase, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
- Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Siteului.
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.
Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.
Toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acestia). Raspunderea pentru continutul oricarui mesaj este purtata in intregime de catre autorul mesajului. Administratorii si moderatorii acestui Site vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; cu toate acestea este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. In consecinta, membrii/vizitatorii siteului sunt avertizati ca pot fi expusi unor mesaje cu continut contrar acestei politici.
7. Forumul si calitatea de membru al forumului
Inregistrarea ca membru presupune asumarea si respectarea prezentului regulament.
Calitatea de membru al forumului de discutii pus la dispozitie de site presupune respectarea urmatoarelor obligatii:
- Sa respecte regulamentul forumului.
- Membrilor nu le este permis sa se inregistreze folosind drept nick denumirea paginii web personale sau o denumire de firma.
- Membrii trebuie sa respecte deciziile moderatorilor forumului. Daca membrii doresc sa se planga de aceste decizii trebuie sa se adreseze doar prin mesajprivat/e-mail administratorilor siteului.
- Membrii trebuie sa posteze mesaje strict la subiectul thread-ului.
- Membrilor nu li se va permite sa ataseze fisiere mari si, in general, li se va permite sa ataseze fisiere numai in cazul in care aceasta actiune are un fundament solid si este pe deplin justificata.
- Membrilor nu le este permis sa aduca jigniri membrilor forumului (sub nici o forma). Nerespectarea acestei reguli se poate solda cu restrictionarea accesului la forum.
- Sa nu posteze inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "super", "lol", "bravo", "de ce?"etc. si sa nu posteze mai multe mesaje consecutive la intervale mici de timp.
- Sa caute cu atentie inainte de a deschide un subiect nou. In acest fel se va evita deschiderea aceluiasi subiect de mai multe ori.
- Sa nu posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei!
- Sa nu posteze informatii care incalca legile copyright-ului.
- Sa nu abuzeze de culori, iconite animate sau dimensiunile fonturilor.
- Sa nu abuzeze de functia mesaje private.
- Sa incerce sa ajute colegii de forum si sa nu ii puna in posturi proaste pe cei care poate nu sunt atat de priceputi.
- Sa nu posteze link-uri directe catre alte site-uri/resurse decat in cazul in care acest lucru este justificat si nu poate fi evitat.
- La crearea unui subiect nou, membri sunt rugati sa incerce sa aleaga un subiect scurt si cat mai clar.
- Anunturile persoanelor juridice trebuie sa aiba acordul adiministratorilot siteului.
- Necunoasterea regulamentului forumului nu absolva membrii de suportarea consecintelor generate de incalcarea regulilor.
Alte precizari importante:
- Accesul folosind proxy-uri anonime este interzis!
- Forumul utilizeaza cookie-uri care permit autentificarea automata a membrilor in forum. Aceste cookie-uri nu inregistreaza informatii confidentiale (date de contact sau alte informatii) despre membri. Recomandam membrilor activarea lor din browser-ul pe care il folosesc.
- Publicarea de catre un membru a datelor sale personale si/sau de contact in zona publica a forumului este nerecomandabila si se face pe propria raspundere a acestuia.
- Orice informatie introdusa de membri in timpul utilizarii forumului va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala a siteului.
- Orice forma de reclama este interzisa. Aceasta include imaginile/link-urile din avataruri, semnatura, posturi ce nu au legatura cu subiectul etc. Aceasta regula este valabila pentru toti membrii forumului fiind exclusi doar administratorii. Accesul membrilor care vor incalca aceasta regula va fi restrictionat.
- Responsabilitatea pentru continutul mesajelor postate de catre membri apartine in totalitate si in exclusivitate acestora.
- Desi incearca sa monitorizeze cat mai bine continutul mesajelor publicate, siteul nu poate fi tras la raspundere pentru oricare din regulile incalcate de membrii forumului. Datorita caracterului "real time" incalcari accidentale ale regulamentelor in vigoare pot aparea. In cazul in care detectati o asemenea anomalie sunteti invitati sa ne contactati in scopul clarificarii problemei!
- In cazul in care vom primi reclamatii referitoare la un membru care in cadrul unui mesaj privat a avut atitudini contrare regulamentului, accesul acestuia poate fi restrictionat.
- Datele d-voastra de identificare vor fi puse la dispozitia autoritatilor in cazul in care acest lucru ne va fi solicitat si argumentat corespunzator.
- Toate drepturile de folosinta (copyright) a fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare! Daca doriti sa le folositi va rugam sa contactati autorii lucrarilor.
- Atunci cand doriti sa reclamati ceva, va rugam sa folositi un ton politicos si sa dati cat mai multe detalii.
- Cedarea contului personal de pe forum catre un alt user va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a acelui cont.
- Crearea de conturi multiple (clone) este interzisa. Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a conturilor clonelor si suspendarea contului principal pe termen nedefinit.
- Atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos va determina restrictionarea aceesului autorului pe termen nedefinit.
- Ascunderea link-urilor cu referrer in posturi concepute special pentru a induce in eroare sau postarea directa a acestor tip de link-uri va determina suspendarea pe o perioada nedefinita a autorului.
- In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, intotdeauna se va aplica decizia administratorilor forumului.
- Pentru reclamatii va rugam sa folositi pagina de contact a site-ului.
8. Forta majora
Siteul, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre Site nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de Site, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Siteului. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la Site, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Siteului, erorile de operare, greva, etc.
9. Clauze finale
Siteul este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord.
De asemenea, unele servicii oferite de Site pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.
Publicitatea si continutul furnizat de alte parti. Parti ale continutului inclus in Site pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Siteul are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului Siteul pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Siteul nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, Siteul nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau.
Siteul nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a Siteului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. Siteul nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dara fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Siteul va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
Siteul nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Siteul nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.
Sunteti de acord sa exonerati de raspundere Siteul pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.
10. Legea care guverneaza acordul
Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim.

Membri

Am uitat parola | Utilizator nou

Director animale

Ai un petshop, cabinet, crescatorie, asociatie, adapost sau pensiune pentru animale de casa?

Inscrie-te in director

Chestionar animale

Care este categoria de animale care va este cea mai draga?

» vezi toate poll-urile