Re: Akita Inu
Topdogs, dar catelul e adus din Ungaria.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Caini → Akita Inu
Topdogs, dar catelul e adus din Ungaria.
poi acolo majoritatea cateilor ii vand bolnavi...imi pare rau sati spun dar aia sunt niste samsari nu conteaza de unde aduc cateii stiu k ii aduc la comanda dar majoritatea sunt bolnavi....iti recomand ca daca te gandesti sa-i iei si o pereche sa nu mai iei de la cei care cresc mai mult de 2 rase diferite.Sper totusi ca(virgula)catelul tau sa treaca cu bine peste tot si sa nu pateasca nimic pe parcurs.Multa sanatate catelului tau pentru ca e o splendoare de catel si merita tot ce e mai bun :heart: :heart: :heart: :heart:
Ei, pana la urma sa stii ca am avut ceva noroc cu ea, la primul control dupa ce a adus-o, era ok, putin deshidratata dar nu avea nicio boala sau ceva. Acum tocmai am venit de la ea, e bine, jucausa, mananca niste paine prajita, i-a trecut 'problema'... Vinerea trecuta am scos-o putin afara, ii facusem si antirabicul, la o plimbarica mai lunga adica, si ne-am intalnit cu un ciobanesc si alti doi caini (erau cu stapanii, desigur) si au inceput sa latre la ea asa dintr-odata, cum ea face parte dintr-o rasa mai silentioasa, n-a scos un sunet dar tremura toata si se ascundea dupa mine, saliva foarte mult... Am inteles ca asta a adaugat la starea de zilele trecute, s-a speriat rau! Oricum, multumesc frumos, suntem foarte mandri de ea si noi
, la pereche ne ma gandim, mai e timp, dar am sa tin seama de sfatul tau! Toate cele bune!
Ma bucur mult ca ai avut noroc cu ea...Bafta in continuare :heart: :pup:
puiul
Superb,visez de mult la un asemenea caine,dar momentan am alte responsabilitati.Sa va traiasca!!!!
chillikat ... daca mai ai probleme de genu asta da-i cu orez ... mult ... si ceai de menta asa am patit cu al meu. bine la mine a fost cauza mama ca i-a dat nectarina cu pere si cu o jum de pahar de bere
)) ce-am patit cu el saracu
sunt nou pe acest forum. sunt posesor de akita il iubesc ca si cand ar fi copilul meu
de cateva zile a inceput sa ii cada dintii ... e cam muscacios ... e adus din Ungaria(recent am primit pedigree-ul) si suntem inscrisi in clubul centrului national de educare canina. In prezent urmam un program de dresaj pt cautare si salvare...si ... cam atat
pun si niste poze cu el de cand l-am luat pana in prezent
are 5 luni apropo
Adaugat: 29-09-2011 11:35
2 luni si o saptamana
Adaugat: 29-09-2011 11:38
3 luni jum
Adaugat: 29-09-2011 11:40
4 luni jum
Adaugat: 29-09-2011 11:44
5 luni
Adaugat: 29-09-2011 11:44
il cheama kiba apropo in japoneza inseamna colt. i-am pus numele asta pt ca atunci cand l-am luat nu facea nimic decat sa-si bage dintii in mainile si picioarele mele
)) si a doua zi aveam numai urme de colti pe maini
atunci mi-a picat ideea
O minunatie!Sa-ti traiasca!
frumos caine! :heart: ultima poza parca ar fi in parc in craiova,seamana foarte mult locul... ..poate ma insel
pt ca este in parc in craiova din craiova suntem si noi
frumos...avem un exemplar asa frumos in craiova :ok:
dap si sper sa luam maxim acum pe 6 noiembrie la expo de frumusete
)
Se face in craiova expo? O sa castigati cu siguranta! ca aveti cu ce! :k: :sanatate:
da e pe 5 noiembrie expo la nivel national si pe 6 noiembrie international. ambele se tin in craiova pe hipodrom
va doresc succes!! :k:
Canisa Kiryoku Go vinde femela akita inu ,culoare roscata,nascuta in 20.09.2011 in canisa proprie.Puiul are 2 vaccinari,3 deparazitari interne,microcip,pedigree,carnet de sanatate,carnet de performante.Poze cu parintii si puiul gasiti pe situl canisei www.akitainu.ro
frumoase exemplare
Tatal - Royaru Akita Royaru Atemi, masculul canisei Kiryoku Go Arad (palmares : 9x CAC, 7x Res. CAC, 4x CACIB, 6x Res CACIB)
Mama - Akai Bouto Hi Arisa, canisa Ungaria Akai Bouto Hi (palmares : 3 CACIB, 1 CAC)
Catelusi nascuti pe 28 iulie.
Prima poza la alaptare.
Sunt extrem de frumosi.
Sunt extrem de frumosi.
Multumesc!! Sunt 8 pui disponibili. 6 masculi si 2 femele. Vedeti sectiunea anunturi.
Am vazut dar momentan nu pot sa imi cumpar un catel.
3 zile de viata
ce frumusei sunt :heart:
9 puisori uau!! foarte frumosi :heart: :heart: :heart:
Forum 4animale → Caini → Akita Inu