2,901

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

smile)) zici ca e Paun tongue

2,902

Wooow ce de pupici,multumim... :dans:
Lui Co a inceput sa i se schimbe penajul :malex:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

2,903 (edited by Latifa 16-02-2012 15:50)

Vai suana ce coada mareeeeeeeeeeeeeee are ALEXII dar nu i.au cazut deloc de pe coada?ca lui polii meu iau cazut  sad si nu o mai are atat de lunga cum a fost , in schimb imi place colivia ei de unde ai luato si cat a costat?Eu m.am uitat la niste voliere pt polii si la crescatorul de la arad , am vb cu el de unda la vreo 12 mil si nu a vrut sa imi faca factura pe ea ca cica este putin  sad si sotul meu sa enervat si nu ma lasat sa cumpar de la el, ca asi vrea sa.i cumpar una lui polii mai mare si la noi nu sunt te pupik
Si pe bune am ramas praf cu coada lui alexii , si sta bine in colivie la  cat este mare?  :sanatate:  :pup:

criss tu i.ai facut unghiile cu oja lui coco ?sau mi se pare mie ca asa se vede in poza  smile  :hihi:

2,904

Am luat si eu acum doi ani un pui de Marele Alexander il cheama PACO,  de la Sorin Balanoiu acum este un superb il iubesc enorm, este foarte bland nu ma cipeste sta pe degetul meu, in cap, si vorbeste foarte mult : ce faci ma?, pupic, Razvi, mamaie, tataie, miau, ce face paco? coco te iubesc , dar mai si tipa foarte tare. In legatura cu crescatorul nu il recomand nimanui ,nu este crescator el doar aduce pasari din Ungaria, si le tine in niste conditi groazvice saracele pasarele , foarte multa mizerie, mie prima data mi-a dat un papagal bolnavior apoi l-am sunat si mi la schimbat. Acum sunt foarte fericita de paco al meu,nu l-as da pentru nimic in lume il iubesc enorm.

2,905

Buna Alex si Paco si eu tot de la dl Balanoiu il am pe Coco :malex: ,l am luat acum 2 ani,dar ce sa spun cd am fost eu pasarelele erau tinuta in conditii bune desi erau putin cam inghesuite,avea si un Jako tare haios.
Dar sunt foarte multumita de Co al meu vorbeste si el o gramada si nici eu nu m as desparti de el nicicum.e bine ca si mie mi a spus adevarul ca i baietel,puiut,datele de pe inelus sunt reale a mers cu mine si atunci i am luat cusca si prima hrana
Pupam dulce aaa si Coco are momente cand tipa dar mai nou imi spune Cristina cretina,nu stiu cum a inregistrat asa repede ca de obicei invata doar cuvinte de la mine si cretina nu m am facut

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

2,906

vai cred ca iti vine sa il mananci cand vorbeste , polii meu nu vorbeste zice doar acuca  sad are 1 an ,si este la mine de 8 luni,dar nu zice nimic decat gungureste si vred ca imite sunetul de la pupa mama baiatul , si de tipat tipa cand ma vede prin casa  :sanatate:  :pup:

2,907

Buna ziua tuturor,Balanoiu asta e domnu de care ziceam eu cu o pagina in urma,de la care si-a luat ady_beny de curand un marele Alex,am fost si eu acolo sa iau un marele Alex de la el,si am ramas mut de conditii ! Dezastruoase !  In plus avea un jako lipsit de pene....saracu... neutral Domnu asta sta prin Colentina,nu? ma rog....! nici eu nu-l recomand.

De Coco al meu nu pot sa va zic decat ca este un scump, ieri ne-am pupat big_smile  :heart:   :hug:  avansam pe zi ce trece smile

2,908

florinn wrote:

Buna ziua tuturor,Balanoiu asta e domnu de care ziceam eu cu o pagina in urma,de la care si-a luat ady_beny de curand un marele Alex,am fost si eu acolo sa iau un marele Alex de la el,si am ramas mut de conditii ! Dezastruoase !  In plus avea un jako lipsit de pene....saracu... neutral Domnu asta sta prin Colentina,nu? ma rog....! nici eu nu-l recomand.

De Coco al meu nu pot sa va zic decat ca este un scump, ieri ne-am pupat big_smile  :heart:   :hug:  avansam pe zi ce trece smile

"Conditiile domne " mi s-au parut ok! Nu are palat la papagali dar volierele spatioase, pasarile nu stateau inghesuite si aveau mancare berechet (nu doar seminte ci si fructe). Jako cel fara pene este al lui, nu il vinde, si daca ai citi despre pasarile de genu chiar este posibil sa isi smulga penele de oftica/gelozie/plictiseala etc.
Cat despre calitatea papagalului, sinceritate si explicatiile nota 10! Am vrut marele alex pui crescut la mana, am primit marele alex pui crescut la mana (si la un pret foarte bun pentru zona Bucuresti).

2,909

Asa o trezeste THEO dimineata pe fiica mea

2,910

Anamaria ,tu n-ai vazut pozele pe care le-am mai postat cu Alexi?Ea a avut intotdeauna coada asa lunga,doar acum 2 ani si le-a a prins cum am mai scris si a ramas fara.Insa i-au crescut la loc.De aceea am mare grija sa nu si le rupa.Si are loc suficient in voliera pentru coada.Nu inteleg insa de ce ti-a trebuit factura pentru colivie????Eu de la Oti de la Arad am luat voliera si sunt multumita de ea.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,911

40 de minute de papagali plictisiti rezumate in 10 secunde smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t2zeTifFUnM[/youtube]

2,912

Cornhholio,presupun ca aici este un forum,unde poti sa-ti spui parerea,iar in legatura cu Balanoiu,nu stiu cand ai fost tu la el,eu am fost de curand, era o mizerie de nedescris,si multe altele....intai poti sa ma intrebi ce inseamna la mine " conditii"  nu mam referit la colivie/voliera,ci la mizerie. Sincer iti zic eu nam auzit ca un papagal sa-si smulga penele de gelozie,eu stiu ca un papagal isi smulge penele de plictiseala,daca e singur,daca nu i se acorda atentie,rezumatul fiind : na avut grija de el ! nu si-a asumat responsabilitatea ! un papagal nu ramane fara pene doar ca asa ia venit lui damblalele. Din cate stiu eu,el nu este crescator,aduce de afara papagalii.

Ti-am scris tot romanul asta pentru ca ma deranjat cand ai zis ca " daca ai citi etc" si la faza cu conditiile,la care eu nu ma refeream la voliere,ci la mizerie.  Nu stau sa vorbesc de dl Balanoiu,sa fie sanatos. O seara buna !

2,913

florinn wrote:

Cornhholio,presupun ca aici este un forum,unde poti sa-ti spui parerea,iar in legatura cu Balanoiu,

Pai tocmai, e un forum si fiecare isi exprima parerea. A mea este buna (nu foarte buna dar buna) a ta difera. Nu trebuie sa te enervezi in schimb.  Si, suntem sau nu de acord ca motive , nu ma afecteaza asa mult ca acel jako este chelios atata timp cat mie mi-a vandut un papagal si nu am avut ce reprosa! Pe langa asta, acum papagalul meu naparleste, este aproape chel in anumite locuri fix pentru ca este perioada lor de naparlire!
Si ca sa incheiem disputa, poate e ca tine, si acum nu le mai face curat, si au mizerie (banuiesc ca este in voliere pe jos, nu un morman pana la betele pe care stau) asta nu ma face sa "nu il recomand" pentru ca pe mine ma intereseaza calitatea pasarii si pretul! Daca mie mi-a vandut un pui sanatos de papagal eu il recomand! La "magazinul X" (fara nume ca sa nu se considere anti/reclama) este curatenie perfecta si iti vand femele batrane pe post de masculi tineri. Ce preferi ?

2,914

Aici ai dreptate cu magazinul ''x''. Iar cu mizeria,era mizerie si in voliere si pe podea, si un miros....aproape ca te ustura nasul ! Si de aici se pot imbolnavii pasarile,cum a patit alexandraradoi ( o pagina in urma), poate cand ai fost tu era curatenie, din ce am mai auzit,acum cativa ani, 2-3 ani era altfel la el,acum insa numai e asa ! Toti spun ca sunt crescatori,dar nu este asa ! In Bucuresti,sunt numai crescatori de pasari mici, din cate stiu eu. De ex,este un crescator in Mures numai de Jako,are multe perechi,ii creste la mana si ii vinde foarte blanzi,multi ''crescatori'' din Bucuresti au luat de la el Jako,iar cand vine clientu la ''crescatorul din Bucuresti'' el ii spune ca la crescut de mana etc !

2,915

suana sincer nu am citit sau nu am fost atenta, mi.a trebuit factura sa se scada sotul pe firma  big_smile , de de oti este vorba , dar ce sa fac poate il conving si pe al meu sa mi.o ia fara factura te pupik
Uite ce colivie vreau sa.i iau costa 12 mil cred ca va avea loc  smile  smile  smile

2,916

Ai dreptate florinn, nu are nici un fel de voliera ii tinea intr-o veranda intr-o casa batraneasca si era o mizerie de nedescris peste tot, pe sus pe jos ,numai caca de pasari si un miros de te ustura nascul. Mie mi-a dat acum 2 ani un papagal marele alexandru bolnav rau prima data, isi rotea capul de gratiile coliviei saracutul incontinuu  i-am dat si 10 mil o nimfa  :grey:  si micul alexandru :malex:  la schimb dar l-am sunat ca sa mi-l schimbe si pana la urma  multumesc lui Dumnezeu ca mi la schimbat cu un pui de marele alexandru, nu stie nici sa manance seminte la inceput, ii dadeam mixt de legume inghetate. Acum e un scump il iubesc enorm nu l-as mai da pentru nimic in lume, face parte din familie. AVETI MARE GRIJA CAND VA CUMPARATI UN PAPAGAL INAINTE TREBUIE SA VA INFORMATI BINE. Sa va traiasca pasaricile si sa le IUBITI MULT

Adaugat: 17-02-2012 10:03

Este foarte frumoasa colivia Anamarialaura mare si are un pret destul de bun , eu am luat acum un an cu 10 mil dar colivia pe rotund mai mica putin, de la Cora Lujerului de la peet shop. Sa va traiasca pasarelele si sale iubiti mult :malex:  :malex:  :malex:  :malex:

2,917

Partea 2. sa vedeti ce face un papagal plictisit 2 ore in cateva secunde smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KY3v_A70KF4[/youtube]

2,918

Am uitat sa va zic, suana i.am dat lui polii bronchipurul 7 zile ,3 pic pe cioc,si vitamine 4 zile in mancare si am impresia ca nu ia trecut , nu mai face chiar atat de des dar mai face si acum cand il prinsai iarasi am auzit o harcaiala acum nu  stiu ce sa zic , el nu are nimic , nici o stare de bolnav, se joaca, mananca este bine dispus , dar ma ingrijoreaza harcaiala lui , o sa il mai ascult inca 2 zile sa vad daca asa face  sad , ce ma enerveaza cel mai tare este ca il tin la 30 de grade , apa io dau la temp camerei, nu  este curent nu stiu de unde sa se imbolnaveasca mititelul sau o fii de la caldura ?este prea cald 30 de grade pt el  hmm ,si la noi de unde medici pt el ca habar nu au.Chiar nu am medic bun , pe cine cunosc eu nu se pricepe si celalalt vai de el, la noi nici ai de oameni nu sunt  buni dar ai de pasari vai samar, cred ca atat de grav nu este ca nu da nici un fel de simtom adica:nu sta infoiat , se joaca, decat ca se mai scutura atat.Tu ce zici?i.am dat inainte de bronchipur antibiotic , cred, ca nu stiu ce pastile mi.a dat doct 5 zile , si apoi i.am dat bronchipur sad  sad  sad chiar nu stiu ce sa mai fac, si ceai de musetel i.am dat  sad  sad , m.am gandit ca o fii gras, sau o fii de la caldura  sad  sad

2,919

anamarialaura wrote:

Am uitat sa va zic, suana i.am dat lui polii bronchipurul 7 zile ,3 pic pe cioc,si vitamine 4 zile in mancare si am impresia ca nu ia trecut , nu mai face chiar atat de des dar mai face si acum cand il prinsai iarasi am auzit o harcaiala acum nu  stiu ce sa zic , el nu are nimic , nici o stare de bolnav, se joaca, mananca este bine dispus , dar ma ingrijoreaza harcaiala lui , o sa il mai ascult inca 2 zile sa vad daca asa face  sad , ce ma enerveaza cel mai tare este ca il tin la 30 de grade , apa io dau la temp camerei, nu  este curent nu stiu de unde sa se imbolnaveasca mititelul sau o fii de la caldura ?este prea cald 30 de grade pt el  hmm ,si la noi de unde medici pt el ca habar nu au.Chiar nu am medic bun , pe cine cunosc eu nu se pricepe si celalalt vai de el, la noi nici ai de oameni nu sunt  buni dar ai de pasari vai samar, cred ca atat de grav nu este ca nu da nici un fel de simtom adica:nu sta infoiat , se joaca, decat ca se mai scutura atat.Tu ce zici?i.am dat inainte de bronchipur antibiotic , cred, ca nu stiu ce pastile mi.a dat doct 5 zile , si apoi i.am dat bronchipur sad  sad  sad chiar nu stiu ce sa mai fac, si ceai de musetel i.am dat  sad  sad , m.am gandit ca o fii gras, sau o fii de la caldura  sad  sad

adica sa inteleg ca tu ai 30 de grade in camera?
poate tocmai de aia haraie: de uscaciune.
totusi nu pricep cum puteti rezista sa stati in asemenea caldura ... cred ca e cam nesanatoasa pentru el. incearca sa mai scazi temperatura sau eventual daca s-a obisnuit la caldura macar pune-i un vas cu apa pe calorifer care sa umezeasca aerul.

2,920

Ai dreptate,littlebig..E foarte cald si aer uscat.Oare cum rezistati,Anamaria,la asa o caldura?????Cred ca noi ne-am topi... :wis:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,921

ady ai dreptate cred ca ai cumparat de la balanoiu ultimul papagal marele alexandru.eu am cumparat un baiat asa a zis acest domn balanoiu care tinea pasarile in voliere murdare si ruginite.Paco al meu e superb. De la inceput a stat liber are un dormitor al lui. E foarte sperios,a inceput sa manance din mana mea de doua saptamani,arata foarte bine,nu vrea sa faca baie.Acum realizez ce noroc am avut ca Paco e sanatos avand in vedere in ce conditii mizere a locuit.Nu sunt sigur daca e baiat sau fata dar nu ma intereseaza ca oricum vreau sa cumpar si pe al doilea. Dar nu o sa mai cumpar in conditiile un inaripat stresat

Adaugat: 17-02-2012 21:52

:malex:  :malex: In curand o sa pun si poze

Adaugat: 17-02-2012 21:53

veronica1 wrote:

Salut Ady_benny. Si eu tot de la cineva (care are o fetita)din Colentina am luat-o pe THEO acum 1 an si 5 luni. Cred ca la inceput toti sunt speriati. Gandeste-te ca si noi, ca oameni, reactionam la fel in fata necunoscutului. Nu trebuie sa iti faci griji. Cu RABDARE si dragoste vei obtine rezultate senzationale. Mult succes

:malex:  Veronica ce varsta are Theo si dupa cat timp sa linistit dupa ce ai cumparato ca al meu tot de la balanoiu lam cumparat si nu e pui bland cum a zis acest domn balanoiu

2,922

Sincer eu sunt multumit de Cipy al meu...arata foarte bine fizic ,este mancacios...si este cuminte...nu este foarte speriat ,inca nu mananca din mana dar ma pot apropia cu mana de el la 5cm fara sa plece din loc...se vede clar ca este baietel pt ca se vede unde o sa ii apara inel la gat...

Dl Balanoiu zicea sa il las o sapt in colivie si pe urma sa io las deschisa ...
Eu sincer as astepta mai mult sa se mai obijnuiasca cu noi...
Voi ce ziceti ?

2,923

ady_beny wrote:

Sincer eu sunt multumit de Cipy al meu...arata foarte bine fizic ,este mancacios...si este cuminte...nu este foarte speriat ,inca nu mananca din mana dar ma pot apropia cu mana de el la 5cm fara sa plece din loc...se vede clar ca este baietel pt ca se vede unde o sa ii apara inel la gat...

Dl Balanoiu zicea sa il las o sapt in colivie si pe urma sa io las deschisa ...
Eu sincer as astepta mai mult sa se mai obijnuiasca cu noi...
Voi ce ziceti ?

:malex: lasa usa deschisa si se invata sa intre sa iasa singur.paco al meu asa sa obisnuit dupa o luna.Acum zboara prin camera intre noaptea sa doarma.Daca are capac voliera ridicai capacul

2,924

Neata tuturor, Ady,parerea mea este sa-l lasi mai mult de 1 sapt in colivie,lasal sa se obisnuiasca cu voi si dupaia da-i drumul,cand mam dus la domnul Balanoiu sa vad papagalu tau,ia dat drumul si se izbea de toti peretii,probabil nu cunostea locul destul de bine,la fel se poate intampla si la tine,se poate izbii de pereti si sa se accidenteze ( doamne fereste ). Mai bine lasal ceva timp poate 1 luna sa se acomodeze cu voi si cu locu.

Dinu de cat timp il ai pe Alex?  Sa-ti traiasca si sa fie sanatos !

Asteptam poze cu el si bine ai venit printre noi !

2,925

buna dimineata la toata lumea,ma bucur sa vad ca s-a marit gasca de alexei. noi suntem bine,toty se uita pe geam cum ninge si e foarte mirat...... eu lui toty i-am dat drumul din colovie cam dupa o saptamana. eu l-am luat de la cineva care pleca din tara si l-am luat foarte bland,sigura problema a fost ca vorbea maghiara si nu intelegeam o iota.... si acum daca vine cineva la noi si ii zice cateva cuvinte in maghiara pur si simplu sare pe respectiva pesoana

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.