annymary40 wrote:Ai dreptate :k: . . . m-am uitat ieri in cuib si un ou era foarte mic iar unul foarte mare. :wis: Poate va iesi un puiut din oul cel mai mare, sper.
Dyenutza asteptam vesti !!!
S-ar putea sa fie invers. Oul foarte mare sa fie primul iesit, si de regula nu e fertil. Dar, nu se stie niciodata! Succes cu copilashii taii. :pup:
Adaugat: 13-12-2009 10:32
kikisiroko wrote:Cine stie cam cat timp ar avea puiutul galben si cam dupa cat timp incepe sa manance singurel ?
( poza este luata de pe net dar seamana la fel ca puiutul care va fi adus de 'Mosu`' )
Nu stiu sa-ti spun varsta. La asta recunosc ca nu ma pricep. Poate voi stii cand ai mei vor face puishori. Dar daca cel mic e exact ca cel din poza, iar pana la Craciun mai avem doua saptamani, ii sugerez Mosului sa mai intarzie putin cu darul, pentru ca cel mic sa fie in stare sa manance singur si sa manance seminte, nu hrana moale.
Kikisiroko, din pacare aici vorbesc de experienta. Puiutz era foarte mic, si, desi avea penajul format in totalitate, desi manca singur seminte, el inca avea nevoie de mama lui sa-l hraneasca. Iar ca sa te inhami la o asemenea responsabilitate, adica sa-i faci hrana moale, sa-l hranesti, sa ai grija la temperatura hranei si mute altele, eu cred ca e foarte greu. Acum, tu faci cum crezi. Stiu ca-ti doresti foarte mult un perush, dar cred ca vrei sa ai unul care sa-ti traiasca si nu unul cu care sa te chinui, iar daca moare sa te gandesti ca poate ai gresit tu cu ceva in ingrijirea lui. Asta e parerea mea, poate situatia sta altfel, dar gandeste-te. Te pup!
Adriana