2,276

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

sa atasat unul de altu frumos im imaginez ce ai vazut  si e super  :bravo: :heart:

skypy

2,277

Multumesc, Iusty. Pupici si pasaroilor tai! Si unul special pentru Popica. :pup: Recunosc ca ea e febletzea mea :rusine:, desi imi plac toate zburatoarele tale. :heart:

Mony, cata dreptate ai. Nu m-ar mira sa scriu intr-o zi ca puiutzul a ramas la noi si i-am cumparat prietenei mele altul. Dar, Doamne, am atatia! smile Si mai trebuie sa le cumpar baietilor (Zizi si Zuzu) fetitze, si mai vreau si o nimfa de la Deyseby si un pescarus japonez de la Misha. Of, iar asta mic e absolut adorabil! :heart:

Skypy, noi credem ca l-au dat spre vanzare prea mic. El inca cauta sa fie hranit si iubit de mama lui... De mancat, mananca singur, dar dupa o asa scena ne-am decis sa nu-l mai tinem separat de ceilalti. Are cel putin trei mame care sa se ocupe de hranirea lui (Coco, Ina si Maya) ca sa nu mai vorbim de tati. Axi e asa de grijuliu, incat nu m-ar mira sa-l vad si pe el hranindu-l pe micutz. :heart:

Adriana

2,278

Multumesc elfie :pup: !
Popica :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,279

Ce scena induiosatoare Elfie te cred ca te-a induiosat eu ii mai surprind pe ai mei cum se hranesc desi sunt mari ... in special Paco o hraneste pe Kiki ... si cum au mai spus si alti colegi nu cred ca o sa te mai lase sufletul sa il dai... mai ales ca e asa de dulce si  Maya il ingrijeste si iubeste ... :pup: pentru toate zburatoarele tale

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

2,280

Multumesc, Ella! Pupici si tie si zburatoarelor tale. :pup:

Adriana

2,281

Popica :bleah:
Eeee..glumeam o ador pe popica ! decolorata mea dragalasa care cloceste lemnul smile

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

2,282

monyxme wrote:

Popica :bleah:
Eeee..glumeam o ador pe popica ! decolorata mea dragalasa care cloceste lemnul smile

Asta da faza smile asa o poti descrie pe Popica 20% smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

2,283

Vaiiiiii o ador pe popica si pe cipy bineinteles dar popica este #1
Mai pus o poza cu ea? :angel:

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

2,284

Frumuseii mei :bravo: pe cand erau puiuti :heart: :pup:

Iusti

2,285

Ce mancacioasa e popica :wow:

2,286

O prietena mi-a spus ca papagalitei ei i s-a umflat burata si nu stie ce s-a intamplat...
Eu am sfatuito sa se duca la un medic veterinar,dar ea le-a cumparat un cuibar...A facut ceva gresit? hmm
Va rog frumos sa o ajutati!

:heart: PinK Angel :heart:

2,287

Cred ca urmeaza sa faca un out :bravo:

2,288

Multumesc mult de raspun o sa ii transmit smile

2,289

Hei, stai putin. Cum i s-a umflat burtica? Asa dodata? Are pereche? Da-ne mai multe detalii, te rog. In functie de asta ne putem da seama daca intr-adevar are outz si e pe cale sa devina mamica sau, doamne fereste!, are hernie. Sunt foarte importante detaliile.

Adriana

2,290

Are pereche...cel mai probabil sa aiba un out...nu prea cred ca poate sa aiba hernie mai multe detalii o sa va dau in 2 zile...nu pot mai devreme...
Ea a spus ca o sa se duca zilele astea cu ea la doctor,dar daca nu se grabeste nici nu imi imaginez ce se poate intampla.

2,291

Daca are pereche, e foarte bine. Atunci e outz. Prietena ta trebuie sa stie cand s-au imerecheat perushii, pentru ca exista un termen pana la prima depunere. Depa ce a iesit primul ou, se imperecheaza iar, si ies outzele din doua in doua zile. Foarte important: sa o supravegheze sa vada cum se simte. Primul outz nu trebuie sa stea in ea mai mult de 48 de ore. Trebuie s-o urmareasca si daca i se pare ca e ceva in neregula cu ea sa se duca la medic. Si sa fie foarte atenta cu termenele: cadn s-au imperecheat, cand ar trebui sa iasa primul outz, apoi celelalte, cand trebuie sa eclozeze outzele, etc. Succes si sa ne tii la curent!

Adriana

2,292

Din moment ce i-a pus cuib logic,era un out

2,293

Nu Mony, n-ai inteles...i-a pus cuib deoarece credea ca avea out..nu pt ca stia sigur smile

Iusti

2,294

Va povesteam de puiutza care e la noi si pe care a adoptat-o Maya. Ei bine, e un puiutz! smile NAsucul i se face pe zi ce trece mai albastru. big_smile Mai da-l acum daca te lasa inima! :angel:

Adriana

2,295

deci...deci ...e clar ramene nu? :angel: :heart: sa ii faci o poza :pup: uff ce veste smile :heart:

- Bianca

2,296 (edited by suana 05-12-2009 14:06)

elfie....de ce am stiut eu ca asa o sa se intample :wow: Mai greu dai un sufletel care a fost la tine si te-ai obisnuit cu el. Sa ai noroc de el.Pupici :pup:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

2,297

o sa pun  poze cu peruseii cat de curand posibil :heart:

- Bianca

2,298

poi este inseamna ca o sa formeze o pereche felicitari

skypy

2,299

Ma bucur kikisiroko ca se inteleg :bravo:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

2,300

Da, ramane la noi. smile Acum ne gandim la un nume.
Kikisiroko, imi pare rau, dar nu as putea sa ma despart de ei. Suana are dreptate, e greu sa te desparti de un sufletel care a fost la tine. Dar, daca vreodata vreuna din perechile pe care le am va face puishori, si daca iti vei dori, am sa-ti dau cu placere un puiutz. :pup:
O sa pun si poze in curand cu mogaldeata albastra.
Multumim tuturor pentru urari si trimitem pupici! :pup:

Adriana