1,951

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

poly wrote:

este dragutz cuibul...dar mai bn ar fi dak l-ai fi pus mai sus....nu cred ca are prea multa importanta..dar papagalii..isi petrec mai mult timpul sus pe betze decat jos..... big_smile

Subscriu.Asa este, cuibul trebuia pus sus, la baza unui batz.Fiind jos, nu reprezinta o curiozitate asa mare, deoarece nu`l vede asa bine.

>>>>Alexandra<<<<

1,952

off :cry: ... si am taiat si din plasa de la cusca ca sa aplic cuibul..acum tre sa fac alta modificare sad

1,953

Nu s`a pus si a doua poza smile
In prima poza din postarea anterioara e primul pui din prima serie, femela bleu, pregatindu`se sa iese din cuib.De cateva zile studia terenul, scotea capul afara, intra inauntru.Era incurajata si de mamica ei, care sta sus, langa ea.
In poza aceasta, aveam ambele perechi cu cate un cuib, separat, dar totusi impreuna.Prima pereche din poza nu mi`au facut oua, asa ca nu i`am mai stresat cu cuibul.Cam asa arata :k:

>>>>Alexandra<<<<

1,954

mihay28 wrote:

off :cry: ... si am taiat si din plasa de la cusca ca sa aplic cuibul..acum tre sa fac alta modificare sad

papagalii se simt si in siguranta daca au cuibul mai sus. eu am avut doua perechi de nimfe care mi-au depus oute numai cand puneam cuibul pe dulap sus. ei stateau liberi afara. :k:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,955

am gasit solutia....scot peretele de plasa si il intorc cu josulin sus... si astfelgaura care am taiat'o in plasa se va afla sus big_smile

1,956

mihay28 wrote:

am gasit solutia....scot peretele de plasa si il intorc cu josulin sus... si astfelgaura care am taiat'o in plasa se va afla sus big_smile

:bravo: Sa ne faci poze sa vedem ce a iesit ! :sanatate:

>>>>Alexandra<<<<

1,957

Am mai facut exerciti de zbor cu mimi dar tot asa isi tine aripioara sad

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,958

monyxme wrote:

Am mai facut exerciti de zbor cu mimi dar tot asa isi tine aripioara sad

lasa-o incet. nu o chinui ca o doare mai tare. lasa-o pe ea sa se refaca treptat.

- Mary-

1,959 (edited by Monyxme 12-11-2009 09:55)

Ea vrea sa zbore..dar nu poate nici macar nu sare de pe un bat pe altul cum face motatul...nici macar nu se duce sa manance...motatul o hraneste ea cand vrea sa treaca de pe un bat pe altu prima oara se pregateste sa sara si apoi se zburleste si merge pe peretele coliviei pana la celalalt bat

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,960

monyxme wrote:

Ea vrea sa zbore..dar nu poate nici macar nu sare de pe un bat pe altul cum face motatul...nici macar nu se duce sa manance...motatul o hraneste ea cand vrea sa treaca de pe un bat pe altu prima oara se pregateste sa sara si apoi se zburleste si merge pe peretele coliviei pana la celalalt bat

pai tocmai asta este ideea.au cuib? daca da scoatel. poti sa o omori. parca stiam ca a avut oute si le-a aruncat din cuib iar tu l-ai lasat in continuare. ea nu are putere sa sara de pe un bat pe altul, dar sa mai si zboare. lasa-o sa se refaca ea. tu fortand-o o epuizezi mai tare si faci mai rau. daca o hraneste baiatul e perfect. lasa-i sa-si faca treba si o sa-si revina. dale si tu out fiert tare si taiat marunt sau dat prin razatoare cu morcov ras si pesmet. branzica de vaca proaspata nesarata si fara altceva in ea. o sa prinda puteri din nou.

- Mary-

1,961

deyseby wrote:
monyxme wrote:

pai tocmai asta este ideea.au cuib? daca da scoatel. poti sa o omori. parca stiam ca a avut oute si le-a aruncat din cuib iar tu l-ai lasat in continuare. ea nu are putere sa sara de pe un bat pe altul, dar sa mai si zboare. lasa-o sa se refaca ea. tu fortand-o o epuizezi mai tare si faci mai rau. daca o hraneste baiatul e perfect. lasa-i sa-si faca treba si o sa-si revina. dale si tu out fiert tare si taiat marunt sau dat prin razatoare cu morcov ras si pesmet. branzica de vaca proaspata nesarata si fara altceva in ea. o sa prinda puteri din nou.

Nu au cuib....ei i-am luat de la crescator acum 3 saptamani..nu stiu daca a avut oute.....si leam dat si ou si de toate dar nu mananca :cry:

1,962

Nici ai mei nu mananca ou, mai las-o un timp poate isi revine incet incet

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,963

ella_costan wrote:

Nici ai mei nu mananca ou, mai las-o un timp poate isi revine incet incet

daca nu mananca o data inseamana ca numai mananca? gresit. dati-le out mai mereu si o sa invete ce este bun pt ei. scoatele din seminte cand le dai out sau branzica si vor manca. dupa aia o sa manance si seminte si out. dar la inceput scoatele semintele si lasa-le outul sau branzica. asa vor da de gust si vor manca. ei nu stiu inca .asta numai intr-o zi. nu le lasi outul 2 zile in colivie si fara seminte ca mor de foame si oul se strica.

- Mary-

1,964

uitati cum si unde am amplasat cuibul..sper ca acum e mai bine big_smile

1,965

Pai am incercat sa le dau ou cateva zile, in fiecare zi altul si nici nu se atingeau de el, branzica au mancat din prima zi, insa nu am luat niciodata semintele din cusca cei drept.... la asta nu m-am gandit... o sa incerc si metoda asta . Mersi de sfat... :merci:

1,966

mihay28 wrote:

Acum e super! Bravo! :bravo:

>>>>Alexandra<<<<

1,967

Deyseby.Am vorbit cu crecatorul si a spus ca a avut oute...dar nu a scos pui
Si am uitat sa spun ceva oboseste foarte repede....oare a fost epuizata de la atatea oua?

Pasari le cu pricina....

1,968

mihay28 wrote:

arata foarte bine...sa-ti faca multi puisori..bafta.. big_smile :pup:

:heart: -SABINA- :heart:

1,969

Mony. daca papagalul a fost tinut inchis 2 ani sau mai putin, e normal ca ea sa nu aiba muschii formati si sa fie atrofiati. de asta se chinuie. si clocitul si inchisa...toate duc la asta. si dupa cate vad eu este si grasuta. dar o sa fie bine. lasa-o pe ea incet sa prinda curaj de zbor. nu o fugari tu prin casa. totul va fi bine. asta daca nu este bolnava. dar daca ziceai ca mananca e bine. hranita dar mananca.

- Mary-

1,970

Da mananca bine.se comporta normal...anul nasterii este 2008....si este mai grasa decat motatul

1,971 (edited by Iusty 13-11-2009 20:07)

Poze cu cipineii mei :heart: nu sunt recente..dar mai infrumusetez pagina :k:
1- Cipy, Norisor si Azur :pup:
2- Cipy, Popica si Norisor :rusine:
3- Popica si Norisor :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,972

Sunt foarte frumosi, sa`ti traiasca!
In ultima poza vad 2 femele foarte frumoase :heart: Si azurica, s`a facut asa frumoasa :heart: De cipy nu mai zic, e un barbatel foarte atragator :k:

>>>>Alexandra<<<<

1,973

sunt scumpei si dragalasi.  :pup:

- Mary-

1,974

iusty ,pupici dulci pentru fiecare in parte.Frumusei foc.  :pup: :pup: :pup: :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

1,975

Sunt foarte frumosi Iusty din ianuarie sper sa pot posta si eu poze aici ..... :blb: