Salut!Sunt noua pe site,am intrat de multe ori pe latifa,dar nu am scris niciodata.Am o problema insa cu perusii mei si vreau sa va cer sfatul:am avut 4 perusi,2 femele si 2 maculi.Le-am pus cuiburi,au pus oua(ambele fetite cate 4 oua)insa una -Gatita a scos un puiut,iar cealalta Pepita a scos 3,dar 2 au murit pt ca nu i-a hranit.Am fost foarte bucurosi cand am vazut ce bine cresc cei 2 puiuti,cum ii hraneste si ce grija au mamicile de ei.Vineri puiul Gatitei a iesit din cuib,iar acum sta in colivie cu ceilalti.Sambata am plecat la tara,iar cand m-am intors duminica am gasit-o pe Pepita moarta in colivie,plina de sange la cap.Gatita insa era si ea cu sange pe cap si pe la gat,dar nu era ranita.Asa am tras concluzia ca Gatita a omorat-o pe Pepita mea,iar puiutul de nici 3 saptamani a ramas singur.Nu stiu cu ce sa-l hranesc, cum sa fac sa-l salvez sa nu moara de foame.I-am dat mamaliga si bobite de mei decojite,dar are gusulita goala.Am vazut pe youtube cum ii hraneste cu seringa,dar nu stiu ce macare le-a facut de a pus-o in seringa.nu stiu nimic,ce sa fac?AJUTATI-MA,poate stiti voi ceva,cum sa procedez sa-l salvez!
Adaugat: 19-10-2009 11:08
Iar astia sunt perusii mei:
Adaugat: 19-10-2009 11:18
Iar astia sunt perusii mei: