Aleku, pe ei oricum ii hraneste si mama lor, eu le dau o singura masa pe zi ca sa o ajut. Cand se pun toti pe tipat.....abia daca le face fata. Se pare a si cel care facea cu bobite si.a revenit. Din ce am citit si pe alte site uri din strainatate ,a fost o greseala a mamei care i.a dat seminte intregi in gusa, iar el avea doar 7 zile. Se si vedea gusa plina cu seminte, iar acum este din nou o pasta in gusa lui, iar fecalele si.au revenit la normal. creste normal, deja se vede ca si el o sa fie galben ca tatal, pana acum sunt 3 galbeni , unul albastru si unul nu se stie
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2014 15:01[/merge_posts_bbcode]
na, ca tot l-am scos eu pe cel albastru cel mai mult din cuib, l-am hranit la mana si de cateva zile l-am vazut ca nu statea cu fratii lui in gramada ci statea la gura cuibului si se uita afara, astazi il gasesc pe jos in colivie, sarise din cuib. nici nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut. L-am luat repede de jos si el s-a urcat imediat pe umarul meu sub haina langa gat sa se incalzeasca, apoi l-am pus la mama lui sa il hraneasca si nu stiu cum sa fac sa nu mai sara din nou
Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)