Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
bi3 perusul ala este chiar incredibil dar nu este perus ondulat este englez.Asa am vazut la pet shopul pe langa pizza iulia
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
bi3 perusul ala este chiar incredibil dar nu este perus ondulat este englez.Asa am vazut la pet shopul pe langa pizza iulia
nu stiu de care e,dar pe mine m-a impresionat,si am vrut sa fiti si voi martori(daca nu cumva stiati deja)
E englez iti zic eu mai mult ca sigur numai ca asta este 100 lei noi.
oawww...atat de mult?-am crezut ca toti perusii sunt cam tot pe acolo(la pret referindu-ma)
Aia englezi sunt mai scumpi dar sunt si mai mari
Adaugat: 20-08-2009 16:15
Uitete pe pagina 65 la utilizatorul suana si o sa vezii un perus motat fata de unul normal.Ala mai mare e cel motat
aha,e bine de stiut.
Chiar acum o sa mai caut pe net informatii-dar oare care e diferenta(inafara de marime)-oare pot sa vorbeasca mai bine,sau invata mai repede-ca eu am mai vazut perusi ondulati,dar nu vorbeau asa bine ca asta
Intradevar cei motati sunt mult mai destepti
ce diferenta :wow:
mama...e imens(in comparatie cu piticotul ala ondulat)
dar sincer,ma atrage mai mult ala micut,cel motat e putin mai-nu stiu-inca nu m-am obisnuit cu el
cred ca ar trebui sa mai ma uit la poze ca sa ma mai obisnuiesc
e tare dragut(are o freza interesanta ,dar inca sunt putin ciudati pentru mine
Tocmai freza ii face deosebiti.Cel putin asa cred eu
tocmai a venit mama acasa si a vazut poza cu cei 2 eroi(ondulatul si motatul)
sa fi vazut ce fata a facut
Adaugat: 20-08-2009 16:36
inteleg de ce i se zice motat-perusului aluia,dar de ce se numeste onulat celalalt?-adica ,eu cand aud "perus ondulat" ma gandesc la unul cu o freza ca a lui Elvis,sau ceva de genu.
Oricum,drauti amandoi :k:
Intradevar cei motati sunt mult mai destepti
Unde ai citit tu asta?!
Inafara de marime, intre cele 2 subspecii nu exista nici o diferenta.Nu e unul mai destept ca celalalt.
Un prieten de`al meu are un perus ondulat si vorbeste la fel de bine si clar ca cipy.Cand il sun imi da perusul la tel sa vb cu el, si`i zic:"Ce face baiatul?" si el zice "pupici,pupici,pupici,muuuah!" si tot asa...
Multumesc Alexandra!...m-ai linistit.Nu-mi placea de loc ideea cum ca perusul ala motat e mai grozav ca cel ondulat.Tind mai dgraba sa te cred pe tine.
M-am decis sa ma fac bucatareasa personala pt. piticotii mei ciripitori
Acum cateva zile nu aveam ce sa le dau bun...asa ca am fiert un ou tare, l-am sfaramat si l-am ametecat cu morcov ras...nu are un gust prea bun...zici ca e ou cu zahar dar le-a placut
Adaugat: 21-08-2009 10:38
Si mai pun niste poze originale
ehe,nici mie nu imi place cum suna-ou si morcov :bleah: ,dar important e ca lor le place si ca in felul asta isi fac aportul de vitamine.
Sunt niste draguti! :heart: Mai ales in poza aia in care stau aliniati pe galerie!!! :k: :k: :k:
Bravo Iusty. sunt bine crescuti si se vede pe ei cat de pufosi sunt. dupa penaj si dupa ochisori cunosti o pasare daca e fericita sau nu. ei sunt niste rasfatati.
Iusty sunt adorabili peruseii tai!
Sunt foarte frumosi Iusty.....
Apropo azurica s-a facut mai frumoasa de cand tiam dat-o!
Bravo!Se vede ca le place de tine
Multumesc :merci: :merci: :pls: Cum sa nu am grija de ei daca si-au facut loc in inima mea :heart:
Apropo, si Azurica a mancat, m-am bucurat f. mult...insa nu am prins-o in poze ca pleca
multumesc tuturor pt compasiune..din pacate..slabe sanse sa imi recuperez puiutul dupa atata timp..smire..iti multumesc mult pt tot..esti o draguta..sincer..apreciez..o sa va postez poze cu ceilalti 2 pui:)femela se preg de o noua depunere..sper sa fie cu noroc..
iusty ..superbi perusii tai!
Iusty sunt superbi mai alex ce alb(albinos cred) :pup: :pup: :pup: mi de pupe pt el si ceilalti din partea mea :blb:
ok, exagerati.
Adaugat: 22-08-2009 00:00
irinuks, foarte draguti englezii tai! nu i ai reprodus inca?
multumesc, incerc la anul.
Gata...hai sa schimbam subiectul...
Pun niste poze cu Popica stand f. ciudat parca ar cloci
Adaugat: 22-08-2009 18:18
Mersi :heart:
Adaugat: 22-08-2009 18:41
Nu mai spune nimeni nimic? Se supara perusii pe noi ! Ce mai fac ai vostri?
Bravo Iusty. sunt bine crescuti si se vede pe ei cat de pufosi sunt. dupa penaj si dupa ochisori cunosti o pasare daca e fericita sau nu. ei sunt niste rasfatati.
Eu nu stiu sa ii citesc privirea lui David. Crezi ca imi poti spune tu daca e fericit?
Nu glumesc... :merci:
deyseby wrote:Bravo Iusty. sunt bine crescuti si se vede pe ei cat de pufosi sunt. dupa penaj si dupa ochisori cunosti o pasare daca e fericita sau nu. ei sunt niste rasfatati.
Eu nu stiu sa ii citesc privirea lui David. Crezi ca imi poti spune tu daca e fericit?
Nu glumesc... :merci:
nu cunosc perfect, dar i-ti poti da seama daca vrea ceva sau e suparat sau e bucuros. in general o pasare suparata este abatuta si sta tacuta cu penajul neglijat si ochii parca ar fi picati in jos de somn. una care este ingrijita si fericita, are penajul ingrijit de ea si ochii mari si curiosi. sta tantos si se uita peste tot. cam asa vad eu simtomele unei pasari.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus