1,376

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

va multumesc tuturor pentru faptul ca mi-ati impartasit din experientele voastre.esi sunt nerabdatoare sa imi iau minunatia de zburatoare,o sa incerc sa ma calmez si sa fiu cat mai rationala.Am citit  foarte multe despre ingrijirea lor pe net,pe forumuri,in carti,asa ca ma simt destul de pregatita,iar acum ca in sfarsit sunt pritre atatia cunoscatori,ma simt si mai in siguranta.
Abia astept ca dupa ce voi capata experienta sa le pot da si eu sfaturi celor care au nevoie.
Va multumesc si urati-mi succes!

orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!

1,377

bi3. important e sa-l iubesti si sa-i acorzi tot ce are nevoie. iubind-ul i-ti dai seama ce simte si ce are nevoie. succes!

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,378

multumesc deyseby!
la partea cu iubire nu e mare problema.Ma topesc dupa animale,deci cred ca din punctul asta de vedere nu o sa fie vreo problema.
Mersi de incurajari!

1,379

Eu cand am avut primul perus imi placea sa am grija de el...sa ma jOc cu el smile smile

dar cu kyky nu stiu de ce dar nu imi mai placea sa ma mai joc sau sa am grija de el :wow:

dar de cand am intrat pe acest forum a inceput sa imi placa mai mult de el :heart: :heart: :rusine:

si totul datorita sfaturilor voastre si povestile perusilor vostri :merci: :merci:

:pup:

:bang:

1,380

poze cu perusii mei :heart:

Adaugat: 18-08-2009 15:36

:k:

1,381

bi3:succes in alegerea unui perus!
alexandra 10:perusul tau galben seamana cu cichi al meu

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,382

super scumpici perusiii:X

1,383

ai dreptate monyxme-seamana tare mult,dar e perusul prietenei mele.
Insa cam acelasi aspect as dori sa il aibe si al meu.

Adaugat: 18-08-2009 18:59

Astazi am mers la un magazin de animale cu prietena mea pentru a-mi face o idee desre care este cel mai ok petshop de la care ar trebui sa imi iau perusul.
Am intrat intr-un petshop si am vazut o gramada de animalute(insa va voi povesti despre pasari)
Eram multisoare,erau superbe.Erau Marele Alexandru , nimfe , zebrute , amandine , niste agaporis (sau ceva de genul asta-superbi oricum,si desigur perusi.
Am stat si am analizat perusii o gramada de timp.Erau unii atat de frumosi(ma rog,toti erau frumosi,dar unii aveau un model si niste culori de care nu mai vazusem inainte la perusi)
Erau de-a dreput superbi,dar desi m-am jucat cu perusii prietenei mele,cand am fost pusa in fata astora,m-am cam speriat.Pareau atat de mici si de fragili,parca erau de portelan.M-am indragostit de toti,si asa cum mi-am imaginat nu cred ca as fi putut sa aleg in momentul acela vre unul.Trebuie sa mai merg in muuulte petshopuri ca sa nu mai fiu asa usor de impresionat si sa ma pot hotara(iar asta in mai putin de 2 ore) smile

1,384

Daca esti din brasov iti arat si eu petshop-uri.Si o tona de perusi superbi...
La un pet-sop este un perusel galben cu negru pe spate!!!E suuuuuuuuper dragut :heart: :heart:

Adaugat: 18-08-2009 19:39

Ce siti despre genetica perusilor?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,385

Da!sunt din Brasov! :k: :merci:
ce adresa?...ooo te rog sa imi spui!!!
Genetica?nu prea multe-si la ora de biologie lectia asta mi s-a parut putin cam plictisitoare :nani: De ce?m-ar ajuta cumva daca as sti?

1,386

Nu stiu....
Ti-am trimis mesaj privat cu id-ul meu da-mi add sa mai vorbim

1,387

iti dau si o mie de add-uri,dar habar nu am unde vezi mesajele private :wow:

Adaugat: 18-08-2009 20:21

a............ am vazut

1,388

sunt foarte draguti perusii numai ca mie acum mi se par cam micuti fata de kakariki ai mei, dar sunt mult mai sociabili ceea ce e un atu in plus pentru ei ....spor la vizionari .....

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,389

din pacate am o veste fff trista..mi am pierdut un puiut..cel verde...sunt ff suparat:((

1,390

:cry: Cum asa? sad

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,391

imi pare rau pentru tine  sad
dar cum s-a intamplat?

1,392

am scos puiul care nu a iesit din cuib si m am jucat cu el, iar cand am dat sa il pun la loc, nu am obs ca puiul verde s a dus in cuib..si a scapat..ar fi un miracol sa il mai gasesc..dar slabe sperante..sunt ff suparat:((

1,393

Doamne ce trist :cry: dar cum sa intamplat asa ceva? e prin casa? daca da, lasa parintii liberi ca isi vor face ei treaba sad

:hamster: My name is COdY tongue

1,394

Pune colivia cu parintii pe geam si lasa`i putin acolo poate puiul ii va auzi si va veni la ei...e trist..imi pare rau...

>>>>Alexandra<<<<

1,395

A avut pe unde iesi? poate e prin casa .... lasa parinti liberi si poate il gasesti .... sad

Kiki&Paco :heart:  Ella :fluture:

1,396

Pacat! sad :cry: Tocmai ala verde care imi placea mie  sad sad sad :cry: :cry: :cry:

Adaugat: 20-08-2009 11:15

Alex,ti-a scapat pe geam?

1,397

parintii erau afara ..in colivie..i am lasat acolo unde erau, poate va veni..slabe sanse..dar inca mai sper..
a iesit al treilea puiut din cuib:) cred ca femela se preg de o noua depunere:)

1,398

Dar unde l-ai scapat?
Ii mai lasi sa mai faca o serie de puiuti?

Adaugat: 20-08-2009 11:25

Cred ca cichi al meu se maturizeaza!Deja a inceput sa i se formeza cerculetul in jurul ochiului.

1,399

banuiesc ca muti dintre voi ati mai intrat pe youtube si ati vazut filmuletele astea,dar eu nu pot sa nu le pun-sunt grozave!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nWtU3LipQL4[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zdpC2AV6Q_8&feature=related[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=om31qKSKlG0&feature=related[/youtube]
daca vreti mai mult,stiti unde le gasiti wink

1,400

offff.....imi pare rau,alex....in ce zona stai in iasi???
da si tu un mesaj pe messenger,din ala cu "da-l mai departe"....cine stie,poate ti-l inapoiaza cineva....Eu ma apuc sa dau(kiar si fara acordul tau)....

CAUTA-L PE AFARA...CA TREBUIE SA FIE PRIN ZONA !!!UITA-TE IN COPACI...CAND MA GANDESC LA PISICI SI ALTELEEE,OFF....PUNE SI CATE UN AFISH LA INTRAREA IN BLOCURILE VECINE....SIGUR L-A PRINS CAREVA, K NU CRED CA ZBOARA PREA BINE INKA....

yoyo