ai dreptate monyxme-seamana tare mult,dar e perusul prietenei mele.
Insa cam acelasi aspect as dori sa il aibe si al meu.
Adaugat: 18-08-2009 18:59
Astazi am mers la un magazin de animale cu prietena mea pentru a-mi face o idee desre care este cel mai ok petshop de la care ar trebui sa imi iau perusul.
Am intrat intr-un petshop si am vazut o gramada de animalute(insa va voi povesti despre pasari)
Eram multisoare,erau superbe.Erau Marele Alexandru , nimfe , zebrute , amandine , niste agaporis (sau ceva de genul asta-superbi oricum,si desigur perusi.
Am stat si am analizat perusii o gramada de timp.Erau unii atat de frumosi(ma rog,toti erau frumosi,dar unii aveau un model si niste culori de care nu mai vazusem inainte la perusi)
Erau de-a dreput superbi,dar desi m-am jucat cu perusii prietenei mele,cand am fost pusa in fata astora,m-am cam speriat.Pareau atat de mici si de fragili,parca erau de portelan.M-am indragostit de toti,si asa cum mi-am imaginat nu cred ca as fi putut sa aleg in momentul acela vre unul.Trebuie sa mai merg in muuulte petshopuri ca sa nu mai fiu asa usor de impresionat si sa ma pot hotara(iar asta in mai putin de 2 ore) 
orice secunda poate fi decisiva in viata noastra,asa ca-Traieste clipa!