13,776

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

suana wrote:

Cea din mijloc e Siera,pufoasa nou venita.Au un caracter extraordinar englezii,se poarta ca niste lady/gentlemani.Si poti sa-i pupi pana nu mai pot  big_smile

Salutare,
Sa fie sanatosi,sa iti traiasca,sunt foarte frumosi.
Bafta.

13,777

O poza cu peruseii mei.

http://img33.imageshack.us/img33/7285/dsc03483z.jpg

13,778 (edited by suana 28-03-2013 20:43)

Ce pereche frumoasa Mirela.  :perus:
Multumesc Bogdan  smile
Setris,asa m-am gandit si eu ca nu se va putea in aceeasi colivie.Deocamdata proiectam o voliera pentru alexei cu cuib si o sa ma gandesc si la cei mici cum sa procedez.Alexi e prioritatea mea acum,sa aiba si ea pereche,sa se aseze la casa ei  :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

13,779

:heart: ...gasesti in Hornbach , cred, ceva masti de scoarta, sa-i faci un cuibusor cat mai credibil smile

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

13,780

Suana si Mirela perusii vostrii sunt superbi :heart:
Poze cu perechea :hihi:  promit ca voi pune si cu cei mari care se giugiulesc toata ziua.

13,781

maria95 wrote:

Suana si Mirela perusii vostrii sunt superbi :heart:
Poze cu perechea :hihi:  promit ca voi pune si cu cei mari care se giugiulesc toata ziua.

Salutare,
Frumoasa perechea,sa iti traiasca,poza in care sta ascuns in perdea,este mortala.
Sa fie sanatosi.
Bafta.

13,782

Salutari la toti
Vad ca in ultima perioada mai toti si-au facut perechi smile
Foarte frumosi noii pufosi si multa sanatate tongue
:sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

13,783

rog din tot sufletul sa mă ajutati cu un sfat. Eram tare bucuroasa ca o pereche de Perusi miau făcut oute pentru prima oară si miau trăit toți 5puii insa azi femeia l-a bătut tare rău pe cel mai mare credetima rău tare ia rupt cioculetul de sus si la rănit tare la cap îmi este așa de mila de el. Săraci e vioi Ioan dat ou cu seringa si am separat toți pui ian pus cu alta pereche si ii supravegheze le da pui lor sa mănâncă vad. Exista șanse sa îmi trăiască puiutul??? Lam curatat cu iOd si lam dat cu asolicin. Va rog sa îmi răspunderti

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

13,784 (edited by setris 02-04-2013 20:38)

dydav wrote:

rog din tot sufletul sa mă ajutati cu un sfat. Eram tare bucuroasa ca o pereche de Perusi miau făcut oute pentru prima oară si miau trăit toți 5puii insa azi femeia l-a bătut tare rău pe cel mai mare credetima rău tare ia rupt cioculetul de sus si la rănit tare la cap îmi este așa de mila de el. Săraci e vioi Ioan dat ou cu seringa si am separat toți pui ian pus cu alta pereche si ii supravegheze le da pui lor sa mănâncă vad. Exista șanse sa îmi trăiască puiutul??? Lam curatat cu iOd si lam dat cu asolicin. Va rog sa îmi răspunderti

Daca este hranit, exista sanse ca cioculetul sa se refaca, avand in vedere ca acesta creste in continuu; hraneste-l bine si pune-i in mancarica si vitamine si calciu, rasneste mixul de seminte obisnuit daca nu ai manacare speciala pt. ei, si amesteca-l cu out.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-04-2013 20:38[/merge_posts_bbcode]

setris wrote:
dydav wrote:

Daca este hranit, exista sanse ca cioculetul sa se refaca, avand in vedere ca acesta creste in continuu; hraneste-l bine si pune-i in mancarica si vitamine si calciu, rasneste mixul de seminte obisnuit daca nu ai manacare speciala pt. ei, si amesteca-l cu out.

Femela ta urmeaza sa depuna o noua serie de oua, de aici apare comportamentul violent fata de proprii puiuti...vrea ca acestia sa elibereze cuibul pt. urmatoarea serie.

13,785

Cu seringa ii bag așa la cioc dar cam cât trebuie sa ii dau ca sa nu îl Indop??

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

13,786

dydav wrote:

simti la gusa. ai grija in seringa sa nu ai goluri de aer, ca nu e bine sa-i bagi in gusita. in rest simti la mana. nu il indopi sa-i plesneasca gusa smile eu le dadeam cu o seringa de 5 ml si le dadeam maxim o seringa. asta depinde si cat sunt de mari. unii mananca mai putin, altii mai mult, dar in nici un caz nu mai mult de atat. poti sa le dai mai putin si mai des eventual.

13,787

dydav wrote:

Da-i cat cere, sa se faca gusulita mare, si apoi mai hraneste-l cand este golita,...uite aici un pui bine hranit tongue.

13,788

Nici nu vreau sa îl forțez sa se înece sau ceva sami moara vad ca mai are si seminte in gusa după cum am simțit la mana de ce credeți ca i-a făcut așa mămică lui ???cam la câte ore trebuie hranit? Mâine o sal iau cu mine la servici sa iau si alt pui mai mare ca vad ca acela ii hraneste pe cei mici . Pe el nu îl poate hrani nu?

13,789

:ill:  ooooh Doamne! ce i-a facut...nici nu-mi dau seama ce este acolo...ti-am zis , femela a reintrat in calduri, de asta s-a intamplat.
Nu-mi dau seama ce varsta are puiul, cred ca daca il hranesti la 4 ore este Ok...ai grija sa nu se infecteze ranile!

13,790

Te doare sufletul când îl vezi îți vine sa plângi si mititelul se chinuie sa trăiască ! Are ciocul de sus ceromenul si capusorul bătut rău . O sa revin mâine cu detalii sper sa trecem de seara asta cu bine. Va rog raspundeti la ce  am întrebat mai devreme dacă sa iau si alt pui cu mine?

13,791

dydav wrote:

Te doare sufletul când îl vezi îți vine sa plângi si mititelul se chinuie sa trăiască ! Are ciocul de sus ceromenul si capusorul bătut rău . O sa revin mâine cu detalii sper sa trecem de seara asta cu bine. Va rog raspundeti la ce  am întrebat mai devreme dacă sa iau si alt pui cu mine?

E cu dus si intors, ar putea sa-l hranesca , dar ar putea sa-l raneasca si mai rau, pana i se vindeca ranile, hraneste-l singura !

13,792

eu zic sa il duci la un doctor..altfel o sa moara sad

http://laura24.sunphoto.ro

13,793

Buna!
cum il fac pe perusi sa iasa din colivie?
L-am scos aseara, a dat 2 ture de camera si respira greu, de ce?
a obosit sau are probleme cu respiratia?

13,794

a obosit, nu e invatat cu miscarea...

13,795

valibv wrote:

Buna!
cum il fac pe perusi sa iasa din colivie?
L-am scos aseara, a dat 2 ture de camera si respira greu, de ce?
a obosit sau are probleme cu respiratia?

Sta toata ziua in colivie si se cearta cu oglinda se da pe leagam si mananca .....afara nu iese sad

13,796

dydav wrote:

Nici nu vreau sa îl forțez sa se înece sau ceva sami moara vad ca mai are si seminte in gusa după cum am simțit la mana de ce credeți ca i-a făcut așa mămică lui ???cam la câte ore trebuie hranit? Mâine o sal iau cu mine la servici sa iau si alt pui mai mare ca vad ca acela ii hraneste pe cei mici . Pe el nu îl poate hrani nu?

Aoleu ,ce ingrozitor arata saracul pui sad

13,797

dydav ce mai face puiutu?
Pozici noi cum a dat caldura mami ne-a mutat la fereastra smile

13,798

am si eu o nelamurire
sunt nou pe aici
topicul acesta nu poate fi separat pe sectiuni?
colivie,hranire,inmultire...etc
este greu de parcurs si de gasit o informatie la nevoie

http://ricas.sunphoto.ro/

13,799

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HT4P0OIZXIU&feature=youtu.be[/youtube]
Asa ne comportam noi cand suntem raciti!:)

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

13,800 (edited by rica 05-04-2013 14:34)

aaa sa ma prezint scuze
eu sunt rica si am 4 perusi veseli si cantareti  big_smile
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-04-2013 14:34[/merge_posts_bbcode]

nu pot edita  :rusine:
cocuta si cocuta el verde cu galben ea verde cu albastru o pereche
tweety si bianca el verde cu negru ea al cu albastru o pereche

http://ricas.sunphoto.ro/