Buna tuturor,ma numesc Roxana si am 2 perusi :perus: Coco [baiat] si Rocky [femela],pe Coco il am de 2 ani si un pic,bunicul meu a avut perusi multi,ii iubea si de la el l-am primit pe Coco,ca un ultim cadou de la el (dupa vreo doua luni si-a dat duhul :cry: ) nu tin minte data cand l-am luat pe Coco acasa
, se sperie foarte repede nu ma lasa sa pun mana pe el,daca il obosesc mult reuseste sa stea pe degetul meu ,dar asta doar dupa ce oboseste... prin ianuarie l-am vazut ca era foarte trist si i-am pus o oglinda in colivie si a inceput sa fie mai vioi,se giugiulea cu oglinda,dar dupa o perioada iar era trist,nici macar oglinda nu il mai inveselea... si in vara m-am gandit sa ii iau o pereche si i-am luat o femela [nu mai stiu cand] care mi-a spus doamna respectiva ca are un an jumate si sar potrivi cu el,numele ei este Rocky si da asa a fost,a durat un pic dar acuma se giugiulesc mai mereu,se mai si cearta uneori dar ca in orice "cuplu" nu poate sa fie totul ROZ... in seara aceasta am observat la Rocky ca are ca un tic la piciorusul drept,adica sta pe bat si tot il ridic si il pune jos dar repede,incearca sa stea in celalat picior bagandul pe dreptul intre pene dar acesta la fel din reflex ii sare dintre pene si observ ca o si deranjeaza ca nu poate sta normal cu el,astazi de dimineata nu a avut problema asta,eu am fost in oras cu cumparaturi pana pe seara iar acuma am observat reflexul cu piciorusul.... si de vreo 20 de minute poate mai bine nu se opreste si o deranjeaza... ce poate sa aiba? este ceva grav ?
imi este frica
[ cel alb cu albastru-mov este Coco iar celalat verde este Rocky :perusi: ]
Doi perusi :perusi:
Un mascul Coco :perus: si o femela Rocky :perus: :heart: