13,151 (edited by gaby354 03-11-2012 13:51)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Am rupt o creanga dintr-un mar,am cojit-o si acum astept sa se usuce sa il pun :hihi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

13,152

Eu am luat o creanga decojita mai grosuta si i-am pus capetele de la stinghia de plastic.Cand se murdareste,o rad cu ceva si o pun la loc.

13,153

Ce baiat chipes :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

13,154

Cum am promis ,cateva poze... :perusi:
Pe pufoasa nou venita am botezat-o Crisy  :heart:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0049.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0036.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0035.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0026.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

13,155

e SUPERBA  :heart:  :floare:

- Bianca

13,156

Sunt foate frumosi  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

13,157

sunt foarte frumosi suana :hihi:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

13,158

Ce motati frumosi :perus:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

13,159

Multumim  :heart:  Si cuminti foc  tongue
Vad ca s-a discutat de bete murdare.La 2-3 zile e necesar sa facem curat.Eu asa procedez plus ca  in fiecare sambata avem curatenie generala,spalat colovii cu totul.Eu nu las niciodata un bat sa se murdareasca,mai ales NU  atat de tare cum am vazut in pozele de mai sus.Acolo,Gaby e murdarie adunata nu doar intr-o zi.Nu e bine sa tinem pasarile in mizerie,nici pentru ei ,nici pentru noi.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

13,160

Buna, am si eu doi perusi. I-am luat acum o luna. Am o perusa Pera, am achizitionat-o de la un petshop din oras, vanzatoarea mi-a zis ca e pui, nu a stiut sa imi spuna ce varsta are. Perusul, Coco, l-am luat din piata de animale de la un crescator care mi-a zis ca baietelul are 3 luni (octombrie), acum ar trebui sa aibe 4 luni.
As vrea sa stiu varsta lor aproximativ, daca sunt maturi sau inca pui.

13,161

cel verde e pui sigur, dar cel alb pare matur... are retrase dungulitele din frunte, inelul la ochisor e format iar nasucul e albastru intens.

13,162

Zici ca e Dombolo al meu cel albastru :heart: Fetita e mica, dar las pe cei mai experimentati ca mine sa zica varsta exacta smile

-Marina-

13,163

bine ai venit! ai niste perusei foarte frumusei,fetita ete pui iar baietelul etse ma mare cred ca are 6-7 luni  :hihi:

amalia89 wrote:

Buna, am si eu doi perusi. I-am luat acum o luna. Am o perusa Pera, am achizitionat-o de la un petshop din oras, vanzatoarea mi-a zis ca e pui, nu a stiut sa imi spuna ce varsta are. Perusul, Coco, l-am luat din piata de animale de la un crescator care mi-a zis ca baietelul are 3 luni (octombrie), acum ar trebui sa aibe 4 luni.
As vrea sa stiu varsta lor aproximativ, daca sunt maturi sau inca pui.

13,164

Multumesc frumos. Si eu va doresc perusi frumosi si sanatosi. Daca voi spune-ti ca fetita e mai mica decat baietelul eu va cred pe cuvant, desi credeam ca e invers.
Multumesc de raspunsuri.

Fetita e mai vorbareata, foarte sociabila,  ciripeste o zi intreaga daca as sta langa ea sa vorbesc incontinuu. Baietelul e mai tacut, e mai sperios, doar cand nu ii convine ceva face galagie. Banuiesc ca fiecare cu personalitatea lui.

13,165

:perusi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

13,166

Aseara m-am pusa sa ma uit la TV si am stins lumina in camera, peste vreo jumatate de ora am aprins lumina si i-am gasit intr-o ipostaza pe care nu am mai vazut-o pana acuma. Perusi mei s-au apucat de "prostioare"?

13,167 (edited by maria95 04-11-2012 18:53)

Baietelul e in calduri se vede dupe cerom dar fetita e inca mica  neutral
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-11-2012 19:53:07[/merge_posts_bbcode]

Poze noi cu familia mea smile

13,168

Familia Tantos :perusi: ia uite ce mandru sta capul familiei in a doua poza :heart:

-Marina-

13,169

V-am mai spus de creionul meu personalizat?:))

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

13,170

Ce dragut e  :heart:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

13,171 (edited by mihaela111 05-11-2012 15:29)

e frumusel creionasul tau albastru,banuiesc ca si sterge  cu ciocul smile) smile
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-11-2012 16:29[/merge_posts_bbcode]

cateva poze cu nebuni mei :hihi:
1,2,3-cipi nebunelu'
4- bella
5- cipi si bella

13,172

Foarte scumpici  :pup:

13,173

multumesc! :pup:

13,174

Am mai crescut si noi big_smile  :perus:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

13,175

buna seara!va trimit 2 poze si vreau sa imi ziceti ce parere aveti...alte simptome nu are!

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima"